Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bana uslup öğretmek sanamı kaldı be adam.Sen kendini ne zannediyorsun.Efendi gibi yorum yazacaksan yaz yok eğer böyle babanın uşağına konuşuyor gibi üst perdeden yazacaksan işine bak.

Seviyeyi beğenmiyorsan seviyesini daha çok beğendiğin bir platformda yazmaya devam et.Millete üslup dersi verdiğini zanneden senin gibi bir ukleanın yokluğunu emin ol kimse farketmez.
    Ayrıca senin gibi tipler yüzünden forumdaki aktif kişi sayısı giderek azalıyor. Aynen devam et , süpersin.

Yorum

• Gündemdeki isimlerin transfer olasılığını değerlendirirsek ;

Onuachuyu satın alma ihtimalimiz yok fakat kiralama konusunda diğer kulüplerin bir adım önündeyiz.Gel gör ki her takım elinden çıkarmak istediği oyuncuyu önce satmak ister.Kiralamak onlar için son tercihtir.Yani muhtemelen alıcısı çıkar mı diye son döneme kadar bekleyeceklerdir.Gerçekleşmezse kiralama opsiyonunu kullanacaklardır.Bonservisiyle gitme ihtimali düşük.Olasılık verirsek bonservis ile satılma olasılığı yüzde 25-30 kiralanma olasılığı yüzde 70-75.Sabırla son döneme kadar beklersek muhtemelen oyuncu bize kalır .Fakat geçen sezon ki gibi as forveti lig başladıktan sonra almak bütün kamp döneminde as forvet olmadan taktik çalışmak oyun gücü gelişimi için hiç hoş değil.

Yaremchuk isminin gerçekleşme ihtimali yüksek gibi duruyor.Son dönemde düşüşte.Albenisi azalmış durumda.Oyuncunun aklını okumaya çalışırsak muhtemelen şöyle düşünüyor.Önce büyük liglerde kalmalıyım.Olmazsa o zaman türk ligi yunan ligi gibi tercihlere bakarım.Hatta oyuncu buralara gelmemek için gol atıp kendini göstermeye çalıştı ama ne kadar müşterisi arttı bilmiyorum.Muhtemelen yine en ciddi alıcısı bizizdir.Bi dönemden sonra inadı kırılacaktır.

muhammed Cham ismini de gerçekleşme ihtimali yüksek görüyorum.Oyuncuya bizden daha fazla bonservis veren çıkacağını sanmıyorum.Çıksa da oyuncuya verilecek maaşı düşük tutarlar bu durumu da oyuncu kabul etmez.Kulubün eli satmaya mahkum her ne kadar oyalıyorlar bizi görünse de onlarında inadı kırılacaktır.Mendy transferindeki sürecin aynısı bu transfer içinde geçerli.

Stoper gigot isminin stratejisine bakarsak şöyle düşünüyor.Benim ismim az çok duyulmuş biri acele edip de biran önce kapağı bir kulübe atmama gerek yok.rus ligi Türk ligi yunan ligi buralarda zaten her koşulda alıcım olur.

Yorum

• Screenshot_20240630_112107_X.jpg

Geliyor gelmekte olan..

S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• harbiden öyle şu transferin 1 tane elle tutulur açıklaması var mı. sen adama 2 sene önce zam yapma yolla sonra tekrar geri al. geçen sene arabistan'da bile doğru düzgün icraatı yok. bomboş bir transfer. sırf taraftar tepkisini unutturmak için yapılmış bir transfer. böyle bir futbol aklı olamaz aga. tochi, folcarelli, cham gibi adamları almak yerine gidip wakayeme yi getiriyor.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

harbiden öyle şu transferin 1 tane elle tutulur açıklaması var mı. sen adama 2 sene önce zam yapma yolla sonra tekrar geri al. geçen sene arabistan'da bile doğru düzgün icraatı yok. bomboş bir transfer. sırf taraftar tepkisini unutturmak için yapılmış bir transfer. böyle bir futbol aklı olamaz aga. tochi, folcarelli, cham gibi adamları almak yerine gidip wakayeme yi getiriyor.
            Daha ilginci ,neden ilk gün ya da bir kaç gün önce takımla çalışmalarına başlamadı , bu adam milli takıma da gitmedi , ligleri de biteli uzun süre oldu . Neden bu kadar ekstra bir süre geçti ?
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Waka benim gözümde transfer falan değil, yönetim 6 transfer yaptım diyorsa onun aslı 5, 12 diyorlardı 11 saysınlar. Konuşup kritik yapmaya bile gerek yok.
              Çok severiz kendisini, onun için yönetim deseydiki seni camia çok seviyor, şampiyonluğun da en baba figürüsün, bize gelmene gerek yok sana tüm bunlara karşılık senelik 1,5 milyon euro para vereceğiz, şu transferden daha mantıklı olurdu, daha kabul görürdü.
              Neyse...
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İstisnasız her maçın son 30 dakikası işkenceye dönüyordu. Waka transferi bunun için bile önemli
                "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                Özkan Sümer

Yorum

• Transfer rotası neye göre çizildi merak ediyorum
                  Tuncelli TRABZONSPOR'LU

Yorum

• nwakaeme bakalım ne kadar maaş alacak. 2 sene önce dolar ve euro 30 değildi sonuçta. işte futboldan şu şekil anlayacaksın. adamı boş yere yolladılar şimdi tekrar geri alıyorlar. sırf taraftarı uyutmak için yapılan transfer. diyelim nwakaeme bu sene 5 gol 3 asistle oynarsa ne olacak. paralara yazık değil mi. tamamen kumar bu transfer. boşu boşuna bir tane yabancı oyuncu hakkını çöpe atıyorlar.
                    En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 30.06.2024, 13:51.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haber metnini tersten girmişsin galiba Burak Başarılar.
                      Sağol reis eyvallah. İnternet denen meretin kanunu bu maalesef
                      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Bu hengameyi görünce bizde sandık Leao geldi

35 yaşında nwakaeme'yi getirmek başarı değildir

28-30 yaşında yeni nwakaeme bulacaksın yeni gervinho bulacaksın. Bu taraftar sorgulamaya ne zaman başlayacak
                        En son Sacit tarafından düzenlendi; 30.06.2024, 15:34.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu hengameyi görünce bizde sandık Leao geldi

35 yaşında nwakaeme'yi getirmek başarı değildir

28-30 yaşında yeni nwakaeme bulacaksın yeni gervinho bulacaksın. Bu taraftar sorgulamaya ne zaman başlayacak
                          Konu bence o değil Tony resmi olarak bizi şampiyon yapan oyunculardan biri ve çok seviliyor bu yüzden bu kadar kişi olması normal

Yorum

• Nwakaeme=Quaresma

Hiçbir planı-programı-gelecek projesi olmayan yönetimler, 33-34 yaşında taraftarın unutamadığı eski yıldızları getirir, 2. Dönemi hepsinde hayal kırıklığı yaşatır

Ben keyifle izleyeceğim EĞER Kİ ONACHU alınırsa, haa yok o seviye adamsız lige başlandı zaten 3 ay sonra HOCAYI STADDA DÖVERLER…
                            Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Bu adamı bu yaşta tekrar kulübe soktunuz sırf 1 tane yönetici istiyor diye. Bu adamı oynatsan bir dert oynatmasan bir dert.Tadic,Mertens aynı yaşta ya felan demeyin çünkü wakayemenin fizik yapısıyla o oyuncuların fizik yapısı aynı değil.

Yorum

• Cam çerçeve muhabbetine girdiğimiz kimseyi alamamıştık inşallah bu karaoğlanı alırız. Daha iyisini alma ihtimalin var ama bu yönetimin yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X