Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sırf AA temize çıkaröak için mendy performansına bok atmak komik olmuş.

Adam kargalara karşı merkezi tek başına kapattı.
    Fizik kalite üst düzey, dripling var, pas kalitesi var. Adamın merkezde oynamak için her türlü vasfı var.
    Ama hoca elinde onca stoper varken en iyi merkez oyuncusunu stopere çekerek hem onun performansını hemde takımı bitirdi. Bu kadar mağlubiyet alan bir takımın üçüncü olması hoca başarısı değil rakiplerin ve ligin leş olması ile alakalı.
    Kaliteli bir hoca doğru kadro ve oyunla kupayı alırdı.

Banıya, benkovic başka hocanın elinde olsa mendy stoper oynamazdı.
    En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 29.06.2024, 16:12.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Alternatifler

4-3-3 / 2 tane 8

Uğurcan
      Meunier-X-Denswil-Eren
      Mendy-Lundstram-Ozan
      Visca-Nwakaeme
      X

3-4-1-2

Uğurcan
      Mendy-X-Denswil
      Meunier-Lundstram-Ozan-Barisic
      Bardhi
      Dragus-Nwakaeme

3-4-3

Uğurcan
      X-X-Denswil
      Meunier-Mendy-Lundstram-Barisic
      Visca-Dragus
      X

4-4-2

Uğurcan
      Meunier-Mendy-Denswil-Eren
      Visca-Ozan-Lundstram-Cihan
      Dragus-Nwakaeme

Muazzam işler yapıyoruz demiyorum. Fakat Ozan ve Lundstram çok direnç katacaktır. Motivasyonu dolayısıyla çok ? olacak fakat 3-4 iyi işten sonra olay bambaşka seviyeye gelebilir.

Bana sorulursa en büyük parayı 2 stopere gömüp, Dragus-Nwakaeme-Enis-Poyraz forvet hattı ile devam edebiliriz. Belki bir kiralık forvet alınabilir ama hoca illaki bir Pivot alıp, oynanabilecek oyun yelpazsini çok genişleteceğini düşünüyordur.

Bu oyuncular çok iyi bir kamp gerçekleşirse çok özel işler yapabilir. Dragus, Lundstram için izledikçe daha çok emin olabildim bu oyuncular nokta atışı transferler. Dragus'u daha çok kenarda düşünüyor gibi algılıyorum. Bizim için kenardan skor katkısı çok mühimdi, geçen sene kulübeden gelip bunu yapabilecek oyuncumuz yoktu, artık fazlasıyla var.

Bu kadar maliyetlere girildi. Sadece dile getirebileceğim santrafor transferine aşırı yükseldiğinizi görebiliyorum ama stoper transferi bu işin en değer katan noktası olacak. Gigot çok çok değerli bir iş olur ama hangi maliyet derim. Bu mevkiye lütfen gidip 15-20 milyon euro mu harcıyorsunuz ne yapıyorsunuz harcayın. Çok büyük maliyetlere girdiniz, bu sizin tercihinizdi ve güzel de bir kadro oluştu. Fakat şu anki tandem korkunç bir çöküşe götürür bu takımı. 2 tane stoper alın ve 11 için alın. Gerekirse 10 numara ve Pivot almayın. Bu takım 10'suz oynar ki Bardhi de var, Santraforda da Dragus,Nwakaeme var, bu adamlardan özellikle Nwakaeme sahte 9 ve Target, Dragus kontra forveti olur.

Fakat bu takımda şu anda Denswil dışında 40 metreye-50 metreye çıkacak bir stoper bulunmuyor. Gigot böyle birisi mi? Emin değilim, olan varsa söylesin bence hızlı ve güçlü bir stoper değil, sağ ayaklı, sert oynayabilen bir Denswil gibi belki bir tık daha iyi gibi duruyor. Pozisyon bilgisi yüksek 2 tane stoper bu takımı Avrupa liginde yarı final seviyesinde takım haline getirir, bu bir abartı değil.
      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
      Özkan Sümer

Yorum

• aslında bulunmak istendi mi bir sürü potansiyelli oyuncu var.

Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
        çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sırf AA temize çıkaröak için mendy performansına bok atmak komik olmuş.

Adam kargalara karşı merkezi tek başına kapattı.
          Fizik kalite üst düzey, dripling var, pas kalitesi var. Adamın merkezde oynamak için her türlü vasfı var.
          Ama hoca elinde onca stoper varken en iyi merkez oyuncusunu stopere çekerek hem onun performansını hemde takımı bitirdi. Bu kadar mağlubiyet alan bir takımın üçüncü olması hoca başarısı değil rakiplerin ve ligin leş olması ile alakalı.
          Kaliteli bir hoca doğru kadro ve oyunla kupayı alırdı.

Banıya, benkovic başka hocanın elinde olsa mendy stoper oynamazdı.
          FB macindaki leş orta saha performansını nereye koyacaksın o zaman futbolu çok bilen arkadaş. Fredi nasıl tutamadigini nereye koyacağız. O maçın ilk yarısını çok merak ediyorsan aç tekrar tekrar izle. Mendy orta saha için neden soru işaretidir belki anlarsın.
          Bana göre stoper de oynamaz mendy. 6 numarada stopere göre daha iyidir. Ama ilk bjk maçı hariç 6 numarada iyi maçı yok mendynin.
          Yaşı daha oldukça genç oldugu icin pozisyon bilgisi artarsa iyi bir 6 olabilir. Ama suanki halı bence 6 numara için net değil.
          Ama senin bunu anlaman biraz zor, üslubun da saçma sapan. Yorum yapmadan önce doğru düzgün uslublu yazmayı ogrenmeni tavsiye ederim.
          Bu arada forumda epey az yazmaya başladım, çünkü her geçen gün forumun seviyesi diplere doğru gidiyor. 3 kelimeyi argosuz, hakaretsiz biraraya getiremeyn epey bir kişi var forumda.
          En son emre6117 tarafından düzenlendi; 29.06.2024, 19:12.

Yorum

• Mendyi uyuşuk bir oyuncu olarak görüyorum.Yeterince agresif ve tempolu değil gibi.Bu yüzden ortasahanın savunma yönünü yüklenebilecek kadar güven vermiyor bana.Stoperde de sadece idare ediyor.

Yönetim muhtemelen stoper bölgesine transfer yapamayacak.Gigotun falan düşük maaşlara oynayacağını sanmıyorum.

Denswill gibi 2 milyon maaş alan adam da gitmeyeceğine göre seneye Mendy-Denswill ikilisi devam eder gibi görünüyor malaasef.
            En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 29.06.2024, 19:11.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mendyi uyuşuk bir oyuncu olarak görüyorum.Yeterince agresif ve tempolu değil gibi.Bu yüzden ortasahanın savunma yönünü yüklenebilecek kadar güven vermiyor bana.Stoperde de sadece idare ediyor.

Yönetim muhtemelen stoper bölgesine transfer yapamayacak.Gigotun falan düşük maaşlara oynayacağını sanmıyorum.

Denswill gibi 2 milyon maaş alan adam da gitmeyeceğine göre seneye Mendy-Denswill ikilisi devam eder gibi görünüyor malaasef.
              Bu çok sıkıntı olur. Çünkü her ikisi de orjinal stoper değiller. İdare ediyorlar sadece. Mendy iicn aynen dediğinize katiliyorum. Ama yaşı genç oldugu icin 6 numarada daha iyi konuma gelebilir. Benim fikrim stopere göre 6 numaradq daha iyi. Ama mevcut halimizle aynen dediğiniz gibi elimizdeki en iyi stoperler denswill ve mendy.
              O bolgeye kesinlikle 2 stoper lazım .yoksa bu ikisi oynayacak ve seneye de savunma kismimiz dadmadiginik olacak
              Kimse baniya ve diğer stoperler iyi falan demesin hepsi vasat oyuncu.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben mendynin nerede oynasa faydalı olur konusunda kafam karışık. Stoper de iyi değil. 6 numarada da iyi değil. 8hic oynayamaz. Boş alan buldugu zaman topla driplingi iyi. Çok zor bir durum. Tabi yaşı genç ,gerçek mevkisi zamanla oturabilir . Ama net olarak 6 numarada güven veriyor diyemeyiz mendy için. Ama stoper de oynamamali ,zayıf kalıyor işin özellikle savunma kısmında.
                Ben satilmasindan yanayım, şöyle 5 milyon Euro üzeri bir bonservise hayır dememeliyiz .
                Mendy gibi bir oyuncu zor bulunur, ben beğeniyorum kendisini adam akıllı kimse ile oynamadı bu çocuk, yanında iyi bir 8 ile bakmak lazım.

En az da 10 milyon euro isterim.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Roman Yaremchuk mu Paul Onuachu mu yeni forvet olacak? sorusu için gazetede haber yazdım.

Yeni sezon hazırlıklarını Trabzon’da yaptığı antrenmanlarla sürdüren Trabzonspor, transfere hzılı bir giriş yapmıştı. Bordo mavililer Anthony Nwakaeme, Ozan...

Yaremchuk'u daha yakın görüyorum şahsen.
                  Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                  Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Roman Yaremchuk mu Paul Onuachu mu yeni forvet olacak? sorusu için gazetede haber yazdım.

Yeni sezon hazırlıklarını Trabzon’da yaptığı antrenmanlarla sürdüren Trabzonspor, transfere hzılı bir giriş yapmıştı. Bordo mavililer Anthony Nwakaeme, Ozan...

Yaremchuk'u daha yakın görüyorum şahsen.
                    Haber metnini tersten girmişsin galiba Burak Başarılar.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• 1 aydır yaremchuk, cham, onuachu dışında isim yok piyasada. dünya üzerinde oyuncu mu kalmadı arkadaş ya.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1 aydır yaremchuk, cham, onuachu dışında isim yok piyasada. dünya üzerinde oyuncu mu kalmadı arkadaş ya.
                        İsimler bellidir zaten Avcı hocam da o isimler üzerinde döner durur.
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alternatifler

4-3-3 / 2 tane 8

Uğurcan
                          Meunier-X-Denswil-Eren
                          Mendy-Lundstram-Ozan
                          Visca-Nwakaeme
                          X

3-4-1-2

Uğurcan
                          Mendy-X-Denswil
                          Meunier-Lundstram-Ozan-Barisic
                          Bardhi
                          Dragus-Nwakaeme

3-4-3

Uğurcan
                          X-X-Denswil
                          Meunier-Mendy-Lundstram-Barisic
                          Visca-Dragus
                          X

4-4-2

Uğurcan
                          Meunier-Mendy-Denswil-Eren
                          Visca-Ozan-Lundstram-Cihan
                          Dragus-Nwakaeme

Muazzam işler yapıyoruz demiyorum. Fakat Ozan ve Lundstram çok direnç katacaktır. Motivasyonu dolayısıyla çok ? olacak fakat 3-4 iyi işten sonra olay bambaşka seviyeye gelebilir.

Bana sorulursa en büyük parayı 2 stopere gömüp, Dragus-Nwakaeme-Enis-Poyraz forvet hattı ile devam edebiliriz. Belki bir kiralık forvet alınabilir ama hoca illaki bir Pivot alıp, oynanabilecek oyun yelpazsini çok genişleteceğini düşünüyordur.

Bu oyuncular çok iyi bir kamp gerçekleşirse çok özel işler yapabilir. Dragus, Lundstram için izledikçe daha çok emin olabildim bu oyuncular nokta atışı transferler. Dragus'u daha çok kenarda düşünüyor gibi algılıyorum. Bizim için kenardan skor katkısı çok mühimdi, geçen sene kulübeden gelip bunu yapabilecek oyuncumuz yoktu, artık fazlasıyla var.

Bu kadar maliyetlere girildi. Sadece dile getirebileceğim santrafor transferine aşırı yükseldiğinizi görebiliyorum ama stoper transferi bu işin en değer katan noktası olacak. Gigot çok çok değerli bir iş olur ama hangi maliyet derim. Bu mevkiye lütfen gidip 15-20 milyon euro mu harcıyorsunuz ne yapıyorsunuz harcayın. Çok büyük maliyetlere girdiniz, bu sizin tercihinizdi ve güzel de bir kadro oluştu. Fakat şu anki tandem korkunç bir çöküşe götürür bu takımı. 2 tane stoper alın ve 11 için alın. Gerekirse 10 numara ve Pivot almayın. Bu takım 10'suz oynar ki Bardhi de var, Santraforda da Dragus,Nwakaeme var, bu adamlardan özellikle Nwakaeme sahte 9 ve Target, Dragus kontra forveti olur.

Fakat bu takımda şu anda Denswil dışında 40 metreye-50 metreye çıkacak bir stoper bulunmuyor. Gigot böyle birisi mi? Emin değilim, olan varsa söylesin bence hızlı ve güçlü bir stoper değil, sağ ayaklı, sert oynayabilen bir Denswil gibi belki bir tık daha iyi gibi duruyor. Pozisyon bilgisi yüksek 2 tane stoper bu takımı Avrupa liginde yarı final seviyesinde takım haline getirir, bu bir abartı değil.
                          Onuralp

Meunier-Stoper-Stoper-Barisic

Lundstram- Çok iyi bir 8

Draguş-10-Orsic

Forvet.

Nwekame'yi hoca muhtemel sahte 10 veya forvette değerlendirecek.

Mendy için stoper alınmazsa stoper oynar, Denswill iyi bir alternatif.

Ozan maç maç düşünüldüğünde ilk 11 çıkacağı maclar da olur yedek bekleyeceği maçlarda.

Cihan Visca'nın yedeği olarak alındı.

Eren sol bek için genç bir alternatif.

Trezeguet satılacak gibi.

Bardi yabancı sınırına göre kaladabilir, gidedebilir.

Baniya Türk statüsünde olduğu için takımda kalır diye düşünüyorum, bu arada kendisinden bir halt olmaz.

Fountas gider.

Enis harika bir alternatif olur.
                          En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 29.06.2024, 21:56.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

FB macindaki leş orta saha performansını nereye koyacaksın o zaman futbolu çok bilen arkadaş. Fredi nasıl tutamadigini nereye koyacağız. O maçın ilk yarısını çok merak ediyorsan aç tekrar tekrar izle. Mendy orta saha için neden soru işaretidir belki anlarsın.
                            Bana göre stoper de oynamaz mendy. 6 numarada stopere göre daha iyidir. Ama ilk bjk maçı hariç 6 numarada iyi maçı yok mendynin.
                            Yaşı daha oldukça genç oldugu icin pozisyon bilgisi artarsa iyi bir 6 olabilir. Ama suanki halı bence 6 numara için net değil.
                            Ama senin bunu anlaman biraz zor, üslubun da saçma sapan. Yorum yapmadan önce doğru düzgün uslublu yazmayı ogrenmeni tavsiye ederim.
                            Bu arada forumda epey az yazmaya başladım, çünkü her geçen gün forumun seviyesi diplere doğru gidiyor. 3 kelimeyi argosuz, hakaretsiz biraraya getiremeyn epey bir kişi var forumda.
                            bu yazdıklarımda ne argo varmış söyle de bilelim. Furbolu çok bilen diyerek aklınla dalga geçiyorsun.Argo kullanan bilmem ama senin gibi ukala çok var forumda.O maçta kim oynadı mendy nin yanında.Siz adamdan ne bekliyorsunuz? Adam yaşına göre gayet iyi bir merkez oyuncusu..kaç maç oynadı merkezde? Bjelica varken performansı nasıldı sonrasında nasıl oldu ? Ben bu forumda hiç bir zaman futbolu çok bildiğimi iddia etmedim.Ben hayatımın hiç bir alanında çok iyi bildiğim konularda dahi çok iyi bildiğimi iddia etmiyorum.Ama sırf hoca mendy stoper oynattı eleştirisini örtbas etmek için sürekli adamın performansına bok atıyorsunuz.Adam gayet potansiyelli bir isim ve bir kaç maç dışında merkezde çok iyi oyndı.En azından bu kadar kötü bir merkez ortasahaya sahip takımda merkeze ilk yazılacak adam mendy.Fred dediğin adamın karşısında bu ligde kaç kişi sağlam durabildi.Sadece fred değil adamın merkezinde symanski,ismail yüksek gibi adamlarda oynuyor.Garibim mendy berat ve bardhi ile oynamaya çalışıyor.Birilerine saldırarak prim yapmak ucuz bir yöntem.Bırak biz de müsadenizle düşüncelerimizi ve eleştirilerimizi söyleyelim.Burada ne oyunculara,ne hocaya ne de diğer forum üyelerine hakaret etmeden eleştiriyoruz.Bunun için de sizden icazet almayalım.

Yorum

bana uslup öğretmek sanamı kaldı be adam.Sen kendini ne zannediyorsun.Efendi gibi yorum yazacaksan yaz yok eğer böyle babanın uşağına konuşuyor gibi üst perdeden yazacaksan işine bak.

Seviyeyi beğenmiyorsan seviyesini daha çok beğendiğin bir platformda yazmaya devam et.Millete üslup dersi verdiğini zanneden senin gibi bir ukleanın yokluğunu emin ol kimse farketmez.

Yorum

• Herkesten rica ediyorum karşınızdakinin kim olduğunu bilmeden etmeden böyle aşağılamak,üslup öğretmeye çalışmak çok ergence bir hareket.Kendinizi komik duruma düşürmeyin.Efendi gibi beğenmediğniz bir durum varsa karşı görüşünüzü belirtin.Bu forumda kimsenin kimseye üslup veya nezaket dersi verecek durumu yok.Size hakaret varsa söyleyin.Karşıdaki sizden özür dilerse diler veya ceza yer.Ama böyle üst perdenen martaval okuyarak komik olursunuz sadece.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X