Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Egemen'de baktı bu Avcı'dan cacık olmaz haklı olarak kaçtı..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Hayret edilesi bir şey hala aynı teknik heyet ile çalışma çabası.

Belli ki kondisyoner kötü
      Belli ki kaleci antrenörü muazzam değil
      Belli ki rakip analisti iyi değil
      Belli ki bir çok hocanın takviye olması gerekiyor,

Amaç ne abi? Paul Onuachu'ya 10-15 milyon euro yatırım yapacağınız yerde şu fiyatlara muazzam bir antrenör yapılanması kurarsınız, sürekli de ağlamayız çok maç vardı vs vs. diye

Hadi Egemen gitti ok, kariyerini düşündüğü için ayrılıyor. İhsan Derelioğlu niye? Yahu yok mu sizin havuzunuzda başka hocalar?

Tutun getirin şu takıma seviye atlatacak antrenörleri, inanın zor değil yahu bu iş. Adamlar fırsat bekliyor yurtdışında çalışma ortamı bulmak için.

Ne scout'unuz scout
      Ne Asistan koçunuz asistan koç
      Ne Savunma antrenörünüz var
      Ne Hücum antrenörünüz var
      Ne Duran top antrenörünüz var

Bunlar var demeyin yok bunlar, trabzonspor hep birilerinin babasının çiftliği gibi. Ben birileriyle çalışırım diyen adam komple ekip getiriyor. Daha profesyonel olmamız gerekiyorsa kusura bakmayın ama Trabzonspor şu isimlerle çalışır mantığı olması lazım.

Hadi Egemen'i anlıyordum, Egemen şike sonrası Fener'e de gitmiş olsa bizde bir emeği var. Mustafa Sarp ne alaka abi?

Başkan bu takıma Ndidi alma, bu takıma antrenörler getir. Rica ederim linkedin ilanı gibi saçma sapan yöntemler kullanmadan, birilerini de harcama kafasına girmeden şu işi bitirin.

Emrah Tok, başarılı buluyor musunuz? Devam etsin
      Mustafa Sarp, ne katıyor hocaya? Bir etkisini gördünüz mü? Yoksa yollayın
      Haluk Güngör, kusura bakmasın ben bir etkisini göremedim. Uğurcan evet yetenekli, formsuz diyelim. Taha? Onuralp? bunların mevcut durumu iyi mi?
      Özerk Tufan, rica ediyorum atletik performans antrenörü bu adam ve geçen sene fenerin ilk 15 maçındaki fizik kondisyonuna bakın, bizim sezondaki en iyi noktamıza bakın. Fenerin en kötüsü bizim en iyimizden iyiydi geçen sene? Sıralama 2-3 bu kadar fark olur mu?
      Maç analistlerine topluca değineceğim, rakip analizimizi beğenen 1 tane yorumcu bulabilir misiniz? Orta sıra takımlarından bile dayak yedik ya biz bazı maçlarda, bu kadar mı zayıf analizler?

Bu insanlar hakkında olumsuz konuşmaya çalışmıyorum. Performansları iyi değil diye yorumluyorum veya iletişiminiz iyi değil bu ikisinden birisi var. Emin olun iyi bir ortam olsa bu bize çok net yansır.

Mülakat yapın şu kadronuzu bi yenileyin ya, bu sene yapmazsanız seneye yapın Allah aşkına şuraya vereceğiniz 1-2 milyon euro yatırım size 20-30 milyon euro + itibar olarak dönecek yani.

Yemişim Ndidisini Cham'ını,

Bardhi geliyor sola atıyorsun, Maxi geliyor sağa atıyorsun. Yahu bu adam burada oynayamaz diyecek 1 tane adam yok mu? Rayyan'ı izliyorsunuz, bu herif tahta bacak, burada işi yok diyen 1 Allah kulu yok mu?

Hoca istiyor Teklic, Bakic, Kourbelis, Fountas, Lahtimi ıvır zıvır alıyorsun. Bu çocukları buraya getiremezsiniz diyecek bir tane idareci yok mu?

İçerde tonla adam çalışıyor, işinin ehli 2-3 tane adam sayabiliyorum ben. Tercüman falan iyi yani, fizyoterapistler vs idare eder bu benim gördüğüm... 1.8 milyar TL senelik bütçesi var takımın. 1.8 Milyar diyorum bakın Milyar bu bütçeyi bu ekibe mi yönetiyoruz, hadi Abdullah hoca bir kariyer sahibi vs. onu anlyorum da kalanlar?
      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
      Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayret edilesi bir şey hala aynı teknik heyet ile çalışma çabası.

Belli ki kondisyoner kötü
        Belli ki kaleci antrenörü muazzam değil
        Belli ki rakip analisti iyi değil
        Belli ki bir çok hocanın takviye olması gerekiyor,

Amaç ne abi? Paul Onuachu'ya 10-15 milyon euro yatırım yapacağınız yerde şu fiyatlara muazzam bir antrenör yapılanması kurarsınız, sürekli de ağlamayız çok maç vardı vs vs. diye

Hadi Egemen gitti ok, kariyerini düşündüğü için ayrılıyor. İhsan Derelioğlu niye? Yahu yok mu sizin havuzunuzda başka hocalar?

Tutun getirin şu takıma seviye atlatacak antrenörleri, inanın zor değil yahu bu iş. Adamlar fırsat bekliyor yurtdışında çalışma ortamı bulmak için.

Ne scout'unuz scout
        Ne Asistan koçunuz asistan koç
        Ne Savunma antrenörünüz var
        Ne Hücum antrenörünüz var
        Ne Duran top antrenörünüz var

Bunlar var demeyin yok bunlar, trabzonspor hep birilerinin babasının çiftliği gibi. Ben birileriyle çalışırım diyen adam komple ekip getiriyor. Daha profesyonel olmamız gerekiyorsa kusura bakmayın ama Trabzonspor şu isimlerle çalışır mantığı olması lazım.

Hadi Egemen'i anlıyordum, Egemen şike sonrası Fener'e de gitmiş olsa bizde bir emeği var. Mustafa Sarp ne alaka abi?

Başkan bu takıma Ndidi alma, bu takıma antrenörler getir. Rica ederim linkedin ilanı gibi saçma sapan yöntemler kullanmadan, birilerini de harcama kafasına girmeden şu işi bitirin.

Emrah Tok, başarılı buluyor musunuz? Devam etsin
        Mustafa Sarp, ne katıyor hocaya? Bir etkisini gördünüz mü? Yoksa yollayın
        Haluk Güngör, kusura bakmasın ben bir etkisini göremedim. Uğurcan evet yetenekli, formsuz diyelim. Taha? Onuralp? bunların mevcut durumu iyi mi?
        Özerk Tufan, rica ediyorum atletik performans antrenörü bu adam ve geçen sene fenerin ilk 15 maçındaki fizik kondisyonuna bakın, bizim sezondaki en iyi noktamıza bakın. Fenerin en kötüsü bizim en iyimizden iyiydi geçen sene? Sıralama 2-3 bu kadar fark olur mu?
        Maç analistlerine topluca değineceğim, rakip analizimizi beğenen 1 tane yorumcu bulabilir misiniz? Orta sıra takımlarından bile dayak yedik ya biz bazı maçlarda, bu kadar mı zayıf analizler?

Bu insanlar hakkında olumsuz konuşmaya çalışmıyorum. Performansları iyi değil diye yorumluyorum veya iletişiminiz iyi değil bu ikisinden birisi var. Emin olun iyi bir ortam olsa bu bize çok net yansır.

Mülakat yapın şu kadronuzu bi yenileyin ya, bu sene yapmazsanız seneye yapın Allah aşkına şuraya vereceğiniz 1-2 milyon euro yatırım size 20-30 milyon euro + itibar olarak dönecek yani.

Yemişim Ndidisini Cham'ını,

Bardhi geliyor sola atıyorsun, Maxi geliyor sağa atıyorsun. Yahu bu adam burada oynayamaz diyecek 1 tane adam yok mu? Rayyan'ı izliyorsunuz, bu herif tahta bacak, burada işi yok diyen 1 Allah kulu yok mu?

Hoca istiyor Teklic, Bakic, Kourbelis, Fountas, Lahtimi ıvır zıvır alıyorsun. Bu çocukları buraya getiremezsiniz diyecek bir tane idareci yok mu?

İçerde tonla adam çalışıyor, işinin ehli 2-3 tane adam sayabiliyorum ben. Tercüman falan iyi yani, fizyoterapistler vs idare eder bu benim gördüğüm... 1.8 milyar TL senelik bütçesi var takımın. 1.8 Milyar diyorum bakın Milyar bu bütçeyi bu ekibe mi yönetiyoruz, hadi Abdullah hoca bir kariyer sahibi vs. onu anlyorum da kalanlar?
        Bunlara olmaz filan demesi gereken adam kariyer sahibi dediğin adam işte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        trabzonspor

Yorum

• Lunstream in kariyere bak league one ingiltere 3.ligi, league two ingiltere 4.ligi, champinhip de bizim tff 1.lig gibi ingiltere 2.ligi diye geciyor. Iskocyaya glasgow rangersa gitmek kariyerinde baya baya buyuk sicrama olmus dogrusu.

Yorum

• ingiltere 2. ligi bizim süper ligden kaliteli.

Ek olarak, ingiltere ikinci ligin piyasa değeri 1.5 milyar €, Süper ligin değeri 1 milyar €.

İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lunstream in kariyere bak league one ingiltere 3.ligi, league two ingiltere 4.ligi, champinhip de bizim tff 1.lig gibi ingiltere 2.ligi diye geciyor. Iskocyaya glasgow rangersa gitmek kariyerinde baya baya buyuk sicrama olmus dogrusu.

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/John_Lundstram
            "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Avcı şampiyonluk senesine benzer bi kadro kurmaya çalışıyor zor gol yiyen nwakeme gibi bi beyin ile ilerde bitirmeye çalışacak hocanın futbol anlayışını beğenmesemde yapmak istediği şey işe yararsa ligi iyi bir yerde bitiririz

Yorum

• Nwakaeme'den aynı performansı beklemek hayalcilik olur, birçok maçta sakat olucaktır zaten..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yorum

• Orta sahası ezilmeyen bir takım oluşturalım da gerisini forma halleder. Bu işler hava işi, havayı bir yakalarsan devamı gelir.

Yorum

• Yaptığımız transferlerden anladığım geçen sene eksiğimiz olan temaslı oyunun eksikliği fark edilip temas oyununda sert futbolculara yönelmişiz. Lunstram, Gigot, Kondisyonu iyi olan Ozan Tufan, Nwakaeme ve Draguş rakiple temastan kaçmayacak kora kor mücadele edecek oyuncular gibi görünüyor. Umarım tekrar izlemek nasip olurda Onuachu da rakibine fiziksel üstünlük kuracak oyuncu. Kora kor oyunda eksiklik giderilmiş gibi görünüyor. Eksik olan takım oyununda ben buradayım sakin olun diyecek bir 8 numara bunu kısmen sağdaki Nwakaeme ile yapabiliriz ama orta alanda ki kopukluğa çare olamaz. Keşke imkan olsa Toni Kross'u alabilsek ben Mendy nin stoperde oynamasına razı olurdum. Şu yıl şu takımda ortada izleyeceğimiz bir Toni Kroos Allahım nasip et. Belki kelebek etkisi olur diye söylüyorum sizin de gönlünüze düşer kalbi temiz olan birinizin duası kabul olur.

Yorum

• İlk olarak yucelazzz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yaptığımız transferlerden anladığım geçen sene eksiğimiz olan temaslı oyunun eksikliği fark edilip temas oyununda sert futbolculara yönelmişiz. Lunstram, Gigot, Kondisyonu iyi olan Ozan Tufan, Nwakaeme ve Draguş rakiple temastan kaçmayacak kora kor mücadele edecek oyuncular gibi görünüyor. Umarım tekrar izlemek nasip olurda Onuachu da rakibine fiziksel üstünlük kuracak oyuncu. Kora kor oyunda eksiklik giderilmiş gibi görünüyor. Eksik olan takım oyununda ben buradayım sakin olun diyecek bir 8 numara bunu kısmen sağdaki Nwakaeme ile yapabiliriz ama orta alanda ki kopukluğa çare olamaz. Keşke imkan olsa Toni Kross'u alabilsek ben Mendy nin stoperde oynamasına razı olurdum. Şu yıl şu takımda ortada izleyeceğimiz bir Toni Kroos Allahım nasip et. Belki kelebek etkisi olur diye söylüyorum sizin de gönlünüze düşer kalbi temiz olan birinizin duası kabul olur.
                        Aynı fikirdeyim Tony Kroos takıma cuk oturur, hatta bize seviye atlatır

Yorum

• Ozan Tufan'a, Abdulkadir Ömür'den kazanılan bonservisten fazla odediyseniz gram akıl yok demektir
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Estragon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynı fikirdeyim Tony Kroos takıma cuk oturur, hatta bize seviye atlatır
                            Hatta arttırıyorum geleceğe yatırımdır Tony Kroos. Geleceğe yatırım sadece genç futbolcu alıp pişmesini bekleyip tutarsa satmak değildir. Aldığın gençlerin, altyapıdaki gençlerinin örnek alacağı disiplin abidesi takımın ahengini bozmayan maçta takım tökezlediğinde şimdi ne yapacağız diye düşünen futbolculara güven aşılar ah keşke Bunu kısmen Sosa yaptı Hamsik şampiyon yaptı ama futbolcu gelişimine katkıda tam bulunamadı uygun ortam da yoktu sanki. Bizim her şeyden önce vizyonumuzu belirlemeye ihtiyacımız var. Öyle futbolcu yetiştir sat yada 5 yılda bir şampiyon ol gibi değil bir kalkışma bir isyan gibi... bu vizyonun etrafında birleşirsek üretirsek sonuç alırız. Sonuç almamızın karşısında haksızlıklar olduğunda hakkını arayan bir camia olmalıyız. Şike sürecinde eğer dik durabilseydik ülkenin bu hale gelmesine bile engel olurduk (Bu konuda çok ciddiyim bir partinin şahsın haksızlığına ona olan sevgimizi vs. bahaneler uydurup karşı duramadık...sonra herkesin yaptığı yanına kar kalan bir ülkeye döndük). Bence dünya çapında futbol takımı olmaya en uygun takım Trabzonspordur Türkiye de yeter ki neye sahip olduğumuzu bilip sahip olduklarımızı avantaja dönüştürmeyi bilelim.

Yorum

• Mustafa Sarp da gitmiş

Yorum

• Tony Kroos mu ))
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X