Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sezon sonu hem Pepe hem Onuachu ile yolları ayırırım ben olsam. Manaj veya Draguş iyi olabilir ikisini de beğeniyorum yukarda adları yazılmış zaten.
    İkisi de iyi ama Manaj fb'ye hazırlanıyor diye düşünüyorum. Şikeci p.zeve.k bülo 15m euro filan diye açıklama yaptı 7-8m euro basıp alır fb bu adamı. Bülo da komisyonu indirir.

Draguş için ne fiyat çekerler bilmiyorum ama hiç düşünmez alırdım o çocuğu 5m filan verilir bence.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet özellikle fizik olarak inanılmaz duruma gelmiş,hani diyoruz ya dursun satmayalım 2 sene sonra daha büyük paralara satarız yok abi teklif verilen oyuncuyu sat gitsin sende gelişimi iyi olmuyor oyuncunun özellikle genç oyuncuların.
      Bir de sanki 6no gibi oynadi arada, bakiyorum 2 stoper göbekte paslasirken Ahmetcan Berat'imsi takiliyordu =)
      İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Transfermarkt: Adana Demirspor'daki bu başarılı dönemi nasıl yakaladınız?

Yusuf Sarı: Bu başarıda Montella'nın büyük bir payı var. Ben hızlı bir oyuncuyum ve şut yeteneğim iyi, ancak bu yetenekleri sahada nasıl etkili bir şekilde kullanacağım konusunda bazı eksikliklerim vardı. Montella bu konuda bana çok yardımcı oldu. Sağ kanatta oynamaya başladığımda kendimi daha iyi hissettim ve performansım arttı. Çok çalıştım, özel antrenörle çalıştım, iyi beslendim ve erken yattım. Kendi potansiyelimi keşfettikten sonra kariyerimde hep ileriye doğru adımlar atmaya odaklandım. (tamamı)

Kulüplerin oyunculara bu hizmeti sağlaması çok mu zor? Barış Alper'in çıkışında da Boey'in atletizm antrenörüyle çalışmaya başlamasının payı olduğunu okumuştum. Neden standart hale gelmiyor bu?
      sag kanatta oynamaya basladiginda mi ? baska yerde mi oynadi sanki, bizdeyken de orada oynuyordu ne diyor bu
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bizim taraftardaki bodur topçu sevdasına hastayım

Yorum

• Beşiktaşta en beğendiğim isim Ernest Muçi. 180 cm boyu var.Güçlü bir vücudu var.Oyunu iki yönlü oynuyor.Dribblingleri fena değil.Uzaktan şutu da var.Bu tarz bir oyuncuya ihtiyacımız var bence.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3 oyuncu önermek istiyorum.Ciddi katkı sağlayacak kalitede oyuncular.

1) Adama Nagalo - Stoper - Nordsjaelland

2) Teden Mengi - Stoper - Luton Down

3) Andreas Schjelderup - Kanat - Benfica
            Stoperde öncelik ali şahin yılmaz’ın

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stoperde öncelik ali şahin yılmaz’ın
              Abdullah Hoca oldukça imkanı yok ki Ali Şahin kardeşimizin yoksa tabiki de öncelik bu çocuk olmalı.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• bir italya efsanesi daha cuk oturur takıma.Boneventura.Bu sene neredeyse ful oynamış.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• niang yarım sezon gitmiş sanırım.Eğer opsiyon yoksa direk yapışalım.Ben adanada çok beğeniyordum.İtalyada da show yapmış.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Yerli oyuncu için tek kuruş harcamak israf. Yerli oyuncu pişmanlıktır. Yerli alacaksan takasla alınır. Ya da bonservisi elinde olur alırsın. Tek kuruş masrafa değmez.

Yorum

• Bize yeni transfer lazım değil, takımı sağlam okuyacak bir hoca lazım. Bu ne ya, her karambol gol oluyor, bizim karamboller ilk adamı bile geçmiyor. Cenabet mi maça çıkıyor bunlar?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Profil Umut'tan iyi.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Önce gelişime açık, takıntılı olmayan, futbolu bilen bir td ile işe başlamalıyız

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

———————X———————
                            Meunier—-X——-X———-X
                            ———————X——————
                            ————Mendy—X—————
                            X—————————————X
                            ———————X——————-

1 tane de hoca.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ertuğrul Doğan'ın hocamız ile devam ediyoruz önümüzdeki senenin planlamasını yapıyoruz dedikten sonra gelecek senenin de çöp olduğu anlaşılmıştır. Avcı gelecek sene 10. haftayı göremez takım seri mağlubiyetler alır ligin ortasında hedefsiz kalırız. Şampiyonluktan sonraki senenin tıpa tıp kopyası olur. Geriye düştüğü her maçı kaybeden sürekli bahane bulan adamı hoca diye takımın başında bekletiyorlar.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kural 1 fizikli oyuncu al
                                Kural 2 beyinsiz oyuncu alma
                                Kural 3 kural 1 i unutma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X