Pepe'de Onuachu'da sezon sonu gidecekler, gitsinler de zaten, Trabzonspor'a uygun değiller, bu oyuncularla hiçbir hedef koyulmaz, Pepe'ye verilen paralar akıl almaz işler göz göre göre lades..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 ay sonra onları da kendilerine benzetirler. Türkiye'ye futbolun düzelmesi için devletin olaya müdahale edip radikal kararlar alması gerekiyor. Kulüp başkanları hadi iş adamlarından oluyor bari federasyon başkanları, yönetim kurulları futbolun içinden gelen herhangi bir kirli ağ ile bağlantısı olmayan temiz futbol adamlarından olmalı. Ondan sonra yabancı hakemler getirilmeli.
aldigini hep birlikte gorduk.onlarda sistemin en tepesinde ki dişliler bu işin icindeler, bu ulkede temiz futbol icin sans gelmisti elinin tersiyle itti buyuk cogunluk o tren kacti bu saatden sonra daha beter olur duzelmez , hayal temiz futbol falan gucu gucune yetene ,bu sistem buyuk cogunlugun isine geliyor cunku her anlamda ..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Ekuban'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor Genoa ile.
Hala yaşı iyi , 29 yaşında. Boservis elinde olacak.
Önümüzdeki sezon için geniş alternatifli Trabzonspor kadrosu içinde görsek güzel olurdu. Tam mevkisi belli olmasa da sahada olduğu sürece mutlaka takımı yukarı çekiyordu.Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek
Yorum
-
24-25 sezonu için önce işe teknik direktörden başlardım
avcı yı kovardım sezon bittiğinde
2 adayım var teknik direktör için
kurban kurbanov ve fatih tekke
avcı kalırsa ise projem şu olur :
ilk 11 e yaşlı ve kariyerli oyuncular
yedeklerede düşük maaşlı genç oyuncular
avcı ile ekonomik bu şekil bir proje yapabilirsin (maaş üst sınır 2 milyon avro olur), toplam maaş bütcesi 25 milyon avroTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonuachu ve enis'i statta canlı gözle izlemiş birisi olarak ikisi de bizim takımın santraforu olamaz. onuachu ve enis çok ağır. topla hareket edemiyorlar, hız desen oda yok.
Bize lazım olan santrafor shorloth tipinde birisini bulmak lazım onun disinda efendiligini koruyabilseydi antalyasporun İsrailli golcusu jehezekel aranan ozelliklere sahip oyuncuydu hem kanatlarda hem merkezde etkiliydi
Yorum
-
İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkuban'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor Genoa ile.
Hala yaşı iyi , 29 yaşında. Boservis elinde olacak.
Önümüzdeki sezon için geniş alternatifli Trabzonspor kadrosu içinde görsek güzel olurdu. Tam mevkisi belli olmasa da sahada olduğu sürece mutlaka takımı yukarı çekiyordu.
Yorum
-
Sezon sonu hem Pepe hem Onuachu ile yolları ayırırım ben olsam. Manaj veya Draguş iyi olabilir ikisini de beğeniyorum yukarda adları yazılmış zaten.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize lazım olan santrafor shorloth tipinde birisini bulmak lazım onun disinda efendiligini koruyabilseydi antalyasporun İsrailli golcusu jehezekel aranan ozelliklere sahip oyuncuydu hem kanatlarda hem merkezde etkiliydi
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu hem Pepe hem Onuachu ile yolları ayırırım ben olsam. Manaj veya Draguş iyi olabilir ikisini de beğeniyorum yukarda adları yazılmış zaten.neyin kafasini yasiyorlar cok merak ediyorum.
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
herkes sen mi de oyuncusunu ölü fiyatına satmaya çalışsın ya da fesih yapsın.
manajı bedelsiz aldılar az biraz kıpırtadı 15 milyon dediler.
sen şampiyon olduğun sene cornelius ile nasıl ilerledin onu düşünİlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManaj icin bonsercisi 15 milyon avro belirlemis zivasneyin kafasini yasiyorlar cok merak ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManaj icin bonsercisi 15 milyon avro belirlemis zivasneyin kafasini yasiyorlar cok merak ediyorum.
"her şeyin fiyatı uçtu" diye cevap vermesse ne olayım
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
-
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkes sen mi de oyuncusunu ölü fiyatına satmaya çalışsın ya da fesih yapsın.
manajı bedelsiz aldılar az biraz kıpırtadı 15 milyon dediler.
sen şampiyon olduğun sene cornelius ile nasıl ilerledin onu düşün
ucsunlar..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 29.02.2024, 18:46.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum