Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://x.com/hasanntuncel/status/17...Ye5Lag7-SYoUWA

Hep bizi mi reddedecekler biraz da biz topçuların duygularıyla oynayalım demişler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Eren dün gol attı diye vazgeçmiştir bu embesiller ya başka açıklaması olamaz.

Sol beke Caner Erkin'i isteyen adamsan ne beklersin ki...
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Buna 30-40 mio euro transer bütcesi ver genede sampiyon olamaz bu oyunu ile o1 kez olur ordada Waka kac kez kilidi acti.Marifeti kendinde ariyor.
      Ha bizim de bir eksimiz vardi onu düzelti o sezon maci öyle yada böyle öne gectimizde vermiyorduk sans yanimizdaydi ve hakemler ve tff üzeri lobisi vardi fazla dogramadilar bizi o kadar.
      Ama asil pay Ugurcan waka hamsik ve dogrukan di.

Şampiyonluk sürecinde bazı oyuncular önemli roller aldılar.
      Misal sezona Bakasetas'ın müthiş performansıyla başladık. Takımı ilk 5-6 hafta o taşıdı.
      Akabinde Nwakaeme zaten varlığıyla her daim kendini hissettirdi. Attığı goller, asistler, kilit paslar.
      Keza Hamsik oyun aklıyla pas hızımızı inanılmaz artırıyordu ve takıma liderlik yapıyordu.
      Bir ara Nwakaeme sakatlandı Ömür bile 3-4 maçta gol ve asistleriyle o maçları kazandırdı.
      Uğurcan'ı zaten söylemeye gerek yok. Müthiş sezon çıkarttı. Edgar & Hugo çok iyilerdi.
      Sampiyonluk sezonunun tek kötü tarafı beklerimizdi ama Dorukhan'ın sağ bek performansı çok iyiydi.
      Sonra devre arasında Visca'yı aldık 5-6 tane maça doğrudan etki gösterdi ve maçları koparttı.
      Kötü dediğimiz Cornelius bile fizik avantajı sayesinde birçok maçta beklenmedik iyi işler yaptı.
      Sakatlanana kadar Gervinho etkili oynuyordu. O adama üzüldüm. O sakatlık olmasa belki bugün sahadaydı.
      Velhasıl kadroda iyi oyuncular vardı ve hepsi takıma bir şeyler verdiler diyebiliriz.

Avcı'nın da takıma kattıkları vardır. Hakkını yiyemem ancak bir gerçek var ki takım 2. devrede kötüydü.
      O dönem hatırlıyorum, forumda pek çok defa kötü oynadığımızı yazdım. Oyun berbat dedim.
      Burada benim gibi düşünen yüzlerce arkadaşım vardı. Avcı gerçekler üzerine sünger çekmeyi tercih etti.
      Yukarıda yazdım, yönetim ve Avcı bir kamyon oyuncu alarak kulübe maddi olarak ciddi zarar verdiler.
      Nitekim hocanın ruhsuz ve zevksiz oyunu çark etti o kadro rezil oldu ve hoca istifa etti.
      Avcı'nın artık bazı gerçekleri kabul etmesi lazım. Kurguladığı oyun artık kabul görmüyor.

Yorum

• Bocatı boşversinler güney amerikadan özellikle brezilyadan çok iyi bek oyuncuları çıkıyor oralara yoğunlaşsınlar, sezon sonuna kadar erenle idare ederiz naapalım
        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Takım kötü tamam ama bu kadar gömülecek top oynamıyorlar son iki maçtır düzelme emareleri var takımda. Paslaşmalar, daha delici oyun ve henüz yapamasalar da agresif baskı vardı. Bu oyun tarzında tek bir kişi yanlış adama bassa geçmiş olsun. O yüzden oynamak istediğimiz oyun vasat adamlarla olmaz. Sağ kanat nasıl işlemeye başladı, transfer yapılacağı lafı bile Eren'i kendine getirdi. Tecrübeli bir tane 8 ve10 veya iki 8, Vitor Hugo gibi denge stoperi ve onachu ile bu takım bambaşka bir futbol izletir, buna yürekten inanıyorum.
          Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Bu beceriksiz yalancı çapsız yönetim ve hocadan kurtulamadığımız sürece trabzonspor'dan hiç bir şey beklemeyin.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Major liglerde boyle poziayonlara yere dusen oyuncu bile itiraz etmiyor, gülüp geciyorlar itiraz edene cunku biliyorlar.bu ligde nelere sahit olduk bence penalti degil cok basit olurdu ona penalti calinsa kalecinin enise hava topu mudahalesi de penalti o zaman .dedigim gibi adam gibi liglerde ikisine de calinmaz ama burasi turkiye gecmiste nelere sahit olduk..
              Bence de penaltıyla alakası yok.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak yusufdinyo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sol bekten bir haber yok mu
                isyannnnnn
                isyannnnnn
                hüsrannnn
                hüsrannnn
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Genç düşmanı Avcı muhtemelen sol bek transferini veto etmiştir. Yazın da milyon tane 30+ oyuncu aldırıp başkanla birlikte şampiyon olacağız diye hayal satar.

Yorum

• Kısa ve öz olarak yazmak gerekirse transfer yapmamalarina sevinmek lazim .bundan once yaptiklarini yapacaklarina en buyuk referans zaten.bu yonetiminde hocaninda gelecegi koca bir soru isareti camia icin,gelecek adamlara biraz olsun alan acmak adına olumlu gelisme..son 12 saat umarim yeni bir kazik yemeyiz son saatlerde ortaya 8 numara almadiktan sonra hangi transferi yaparsan yap zaten verim alamayacaktin ismi gecen adamlara bakildiginda 8 almak gibi bir dusunceleri yok sallayin gitsin o zaman sevinelim tek transferle su dönemi atlatip kicimizda ki deligi buyutmedigimiz icin..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bocat transferini Abdullah Avcı engellemediğine adım gibi eminim.
                      Maçtan sonra yaptığı açıklamalardan şüphelenmiştim. Nitekim sabah olunca durum netleşti.
                      Ertuğrul Doğan, sana da yazıklar olsun. Kulüp tarihinin gördüğü en beceriksiz başkansın.
                      Aylardır takımın oyun kurucu eksiğini gidermeyip süreci bu noktaya sen getirdin.
                      Zerre kadar utanman varsa bir daha ekrana çıkıp kulübe şu kadar para soktuk demezsin.
                      Zira soktum dediğin paraların büyük kısmı kulübe girmiş değil. Gireceği de muamma...
                      Bu takımı Berat, Umut, Bardhi vasatlığına mahkum ettiniz. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
                      Bu rezil oyuncuları izletmek için ''Lütfen tribüne gelin'' diye daha çok yalvarırsınız.
                      Takımda 318 dk. süre alan Pepe'ye kamyonla para verdiniz ama bir oyun kurucu alamadınız.
                      Umut denen vasat herife 2.3 Milyon Euro verdiniz ama bir oyun kurucu alamadınız.
                      Baniya denen amatöre 2.5 Milyon Euro verdiniz ama becerip bir oyun kurucu alamadınız.
                      Görüldüğü üzere sorun para değil. Sorun tam olarak sizin beceriksiz ve iş bilmez olmanızdır.
                      Beceriksizsiniz. Beceriksizsiniz. Beceriksizsiniz!

Yorum

• İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Genç düşmanı Avcı muhtemelen sol bek transferini veto etmiştir. Yazın da milyon tane 30+ oyuncu aldırıp başkanla birlikte şampiyon olacağız diye hayal satar.
                        Enes'in dediği gibi Eren 90+6'da onu ipten alınca vazgeçmiş olmasın

Yalnız orta sahaya adam alamadık, orta saha çok yumuşak kaldı.

Ah Erdo
                        Ah AA

Yaktınız bizi yine
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Kesin Münir iyi oynayınca yine o tarzda 32 yaşlarında adam alalım demiştir büyük hocam.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            https://x.com/hasanntuncel/status/17...Ye5Lag7-SYoUWA

Hep bizi mi reddedecekler biraz da biz topçuların duygularıyla oynayalım demişler
                            Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            Neden vazgeçtik onu merâk ediyorum
                            Mercan içinse, onu concon kapar otururuz aşşa
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Genç düşmanı Avcı muhtemelen sol bek transferini veto etmiştir. Yazın da milyon tane 30+ oyuncu aldırıp başkanla birlikte şampiyon olacağız diye hayal satar.
                              hocanın dünkü "2-3 sene oyuncu bekleyemeyiz" açıklamasıyla alakalı olduğu kesin. hoca kullan at oyuncu istiyor kısa vadede sorunları çözmek, kariyerine gölge düşürmemek için.

bu durum Trabzonspor'un güncel gerçekleriyle örtüşmüyor. Ekonomik değil, geliştirici değil sadece yarışmacı ve günlük başarı odaklı.

hocayla yollar kesinlikle ayrılmalı.
                              En son odyseuys tarafından düzenlendi; 09.02.2024, 14:01.
                              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bocat transferini Abdullah Avcı engellemediğine adım gibi eminim.
                                Maçtan sonra yaptığı açıklamalardan şüphelenmiştim. Nitekim sabah olunca durum netleşti.
                                Ertuğrul Doğan, sana da yazıklar olsun. Kulüp tarihinin gördüğü en beceriksiz başkansın.
                                Aylardır takımın oyun kurucu eksiğini gidermeyip süreci bu noktaya sen getirdin.
                                Zerre kadar utanman varsa bir daha ekrana çıkıp kulübe şu kadar para soktuk demezsin.
                                Zira soktum dediğin paraların büyük kısmı kulübe girmiş değil. Gireceği de muamma...
                                Bu takımı Berat, Umut, Bardhi vasatlığına mahkum ettiniz. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
                                Bu rezil oyuncuları izletmek için ''Lütfen tribüne gelin'' diye daha çok yalvarırsınız.
                                Takımda 318 dk. süre alan Pepe'ye kamyonla para verdiniz ama bir oyun kurucu alamadınız.
                                Umut denen vasat herife 2.3 Milyon Euro verdiniz ama bir oyun kurucu alamadınız.
                                Baniya denen amatöre 2.5 Milyon Euro verdiniz ama becerip bir oyun kurucu alamadınız.
                                Görüldüğü üzere sorun para değil. Sorun tam olarak sizin beceriksiz ve iş bilmez olmanızdır.
                                Beceriksizsiniz. Beceriksizsiniz. Beceriksizsiniz!
                                BECEREMEDİLER.
                                BECEREMEYECEKLER.
                                BECEREMEZLER.

En iyi transfer Erdo ve Hunter'ın gitmesi
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...