Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yedek kaleci, sağbek, yedek solbek, orta saha, yedek sağ açık, yedek forvet..

Asli ihtiyaçlar bunlar orta sahaya baba birini bulursak devre arası güzel olur bulamazsak şimdiden sene sonuna hazırlanıp bulunmalı..

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ömürün yeteneklerini sayarmisin jairzinho reis...

sana kalsa dobyk kücük takim topcusuydu...
      aynen bana cevap olarak yazmıştı güya..Dovbyk i mutlaka almalıyız diye en az10 kez yazdım burda.Bu arkadaşta ukrayna ligi bizim ptt ayarında ordan topçumu alınır gibi bişeyler gevelemişti mesajımı alıntılayıp.adamı birkere bile izlemediğine eminim..

Şu andada gözüme kestirdiğim 3 topçu var..biri konyasporlu forvet oyuncusu marlos moreno diğeri alanyaspordan sağbek loide augusto,a.gücünden efkan bekiroğlu üçüde iyi oyuncu..

Birde a.gücülü forvet ali sowe var ilk forvet olmaz ama 2. Forvet olarak alınabilir uygun olursa
      En son doc holliday tarafından düzenlendi; 23.01.2024, 22:17.
      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• pendikspor'un forvetleri trabzonspor hücum hattından iyiyse bence fazla analiz yapmaya gerek yok.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Teklifi pendik yaparsa hem gaysey direkt istese daha yuksek para cekilecegi icin onlarin avantajina olur hem erdo bakin topcumu gayseye vermedim pendige verdim tarzinda bir cakallik yapar ilerde olasi bir form tutmasi durumunda.ha bana kalirsa 5 in uzerinde her teklife satilmali iyi para direkt 7 verdilerse biraz daha pazarlikla biter bu is..omurun bize verecegi birsey kalmadi bu sökük dikis artik tutmaz.
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• tahmini bonservis kazanabileceğimiz oyuncular ve zararsız sözleşme fesh edeceğimiz oyuncular, tabi akıllı bir başkan ile

orsiç : 2 milyon avro

denswil : zararsız fesh (sözleşmesi 2025 de bitiyor avantajı ile)

fauntas : 1 milyon avro

joakin : zararsız fesih

enis bardi : 2 milyon avro

umut bozok : 1 milyon avro

abdulkadir ömür : 7-8 milyon avro

baniya : bonservisi ve maaşı elde patladı maalesef,yedek stoper olarak takımda kalır

eren elmalı : 3 milyon avro

teklic : 500 bin avro

lahtimi : zararsız sözleşme fesih

maxi : 2 milyon avro (managerine yedek oturtma kozunu yap)

kourbelis : zararsız sözleşme fesih

toplam bonservis kazancı : 19,5 milyon avro

yeni bir proje için gayet iyi bir gelir
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aynen bana cevap olarak yazmıştı güya..Dovbyk i mutlaka almalıyız diye en az10 kez yazdım burda.Bu arkadaşta ukrayna ligi bizim ptt ayarında ordan topçumu alınır gibi bişeyler gevelemişti mesajımı alıntılayıp.adamı birkere bile izlemediğine eminim..

Şu andada gözüme kestirdiğim 3 topçu var..biri konyasporlu forvet oyuncusu marlos moreno diğeri alanyaspordan sağbek loide augusto,a.gücünden efkan bekiroğlu üçüde iyi oyuncu..

Birde a.gücülü forvet ali sowe var ilk forvet olmaz ama 2. Forvet olarak alınabilir uygun olursa
              aga sistem içinde parlayan oyuncuya her zaman şüphe ile bakmak gerekiyor, bunu zamanında dortmund da gördük,dortmund sistem içinde çok oyuncu parlattı lakin satılan oyuncular gittikleri yerlerde çuvalladı, haliyle dovbik in girona daki başarısına şüphe ile bakıyorum

marlos moreno, dikkat çeken oyuncu, lakin istatistiklerine baktığımızda bal yapmayan arı kıvamında,zamanında city almış wonderkid olarak,olmamış

o değilde betis de sağ açık luis henriqe barça maçında dikkatimi çekti,sonra baktım flamengo talip olmuş,yetenekli topçu ama bir türlü istatistik yapamamış

Das sind die Leistungsdaten von Luiz Henrique vom Verein Zenit St. Petersburg. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

Das sind die Leistungsdaten von Marlos Moreno vom Verein Atlético Nacional. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

karneler benzer
              TEKKEBALL

Yorum

• Trabzonspor: Kader auf einen Blick: alle ➤ Spieler ➤ Positionen ➤ Vertragsdaten ➤ Marktwerte ➤ Rückennummern

doğal yollardan ayrılacağımız yani sözleşmesi 2024 de biten 5 oyuncu var

bu 5 oyuncudan 4 ü yüksek maaşlı

pepe
                onaçu
                berat
                benkoviç

doğal yollardan maaş bütçesi düşecek haliyle, tabi yerlerine fp oyuncular alacaksın(vakayeme sörlot tarzında),orası ayrı

sözleşmesi biten düşük maaşlı ve yetenekleri kısıtlı mehmet aydın var birde, mehmet aydın tarzı yetenekleri kısıtlı yedek oyuncu yerine benim tercihim her zaman yedek alt yapı oyuncusuna şans vermektir, hem daha düşük maaşlı oluyor alt yapı oyuncuları, haliyle mehmet aydın la yeni sözleşme yapmanın manası yok
                TEKKEBALL

Yorum

• Ömür için herhangi bir takım 7 veriyorsa bana kalsa indirim yapar hemen 5 e paketler yollarım cayarlar falan mazallah...

Yorum

• İlk olarak OMERYILMAZ_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ömür için herhangi bir takım 7 veriyorsa bana kalsa indirim yapar hemen 5 e paketler yollarım cayarlar falan mazallah...
                    Bence hikaye o 7-8 işleri falan. 3-4 arası getirirse çok iyi rakam..
                    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak OMERYILMAZ_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ömür için herhangi bir takım 7 veriyorsa bana kalsa indirim yapar hemen 5 e paketler yollarım cayarlar falan mazallah...
                      İnan aynı şeyi ve rakamı ben de düşündüm

Bu Ramil Şaydayev bizden sonra 6. transferini yapmış Kocaelispor a gelmiş.
                      Bizde oynadımı nasıl bi uşaktı ben hiç hatırlayamadım.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Emre Akbaba'ya (31) teklif yapmışız Adananın başkanı açıklamış Yerel basıncılar da Avcı'nın çok istediğini yazmış
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Yeni baskanimiz yonetimimiz sezon basi 10 civari transfer yapti. Icinize sinen oldumu?
                          -Orsic dogru transferdi kagit uzerinde oda sakatlandi sansizlik
                          -Mendy dogru transfer lakin 1-2 m bandindayken bulup alacaksin boyle adamlari
                          -onachu dogru isim lakin kiralik olmasi afrika kupasi sebebiyle bi degeri yok
                          -pepe dogru isim belki lakin maliyet verim bir senelik sozlesme sakatligi afrika kupasi cebe sarar
                          -diger isimler zati malum

Bu transfer kafasiyla 3.luk bile basari.

Gunun sonunda kasa eksi vermeye devam ediyor

Biz istanbul takimlari gibi degiliz. Gelir gider dengesine gore belki en cok borcu olan kulup biziz. Gelir gideri dengelemeden transfer yapmak,maliyetli isimler almak intihardir. Bu ligde butun sportif basarilari bile yakalasan gelecek olan gelir ile mizani artiya ceviremiyorsun. Avrupada basari ile dengeyi saglarsin lakin o da bu amator kafayla turk furbolu icin zor. Futbolcu satarak tablo duzelibilir. Lakin yildiz olabilecek futbolcuyu kim bulacak,kim alacak, kim oynatacak, kim yetistirecek?

Tek cozum radikal bir kararla dortmund,porto v.s modeline harfi harfine gecmeliyiz. Profesyonel bir yapiya burunmeliyiz. Lakin bu iş, ismi gecenlerden ne fatih tekke ne avci ne de gunes ile olur.
                          En son ensarusta tarafından düzenlendi; 23.01.2024, 23:25.

Yorum

• Trzege milli takımda çok iyi oynuyor çok iyi paralara satılabilir Trezege'nin satışı bize nefes aldırabilir bu yaz bunu yapabileceğimizi düşünüyorum.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Emre Akbaba'ya (31) teklif yapmışız Adananın başkanı açıklamış Yerel basıncılar da Avcı'nın çok istediğini yazmış
                              Kafayı yemişler tamamen.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• sağbek mevkiindeki gerileme enteresan

bosingwa

pereira

peres

larsen

mehmet aydın

maaş bütçesi 25-30 milyon avro ve sağbek mehmet aydın, çoh enteresan

proje yaparsın maaş bütçesini indirirsin belki o zaman mehmet aydın zorunluluktan idare ediyor diyebilirsin

maaş bütçesi 10-15 milyon avro iken sağbek perera solbek novak idi,sağbek orta kesiyor solbek novak gol atıyordu,nerdeeeenn nereye

kıssadan hisse : proje yapmazsan olacağı bu : maaş bütçesi 25-30 milyon avro olur ve sağbekin mehmet aydın olur
                                TEKKEBALL

Yorum

Yükleniyor...
                                X