Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Transfer bedellerini yanlış okuyorsunuz yine. 1.5 maaş değil, maaş görünümlü imza parası + maaş. Doğru diye söylemiyorum ama turnuva öncesi imza atması için bu riske girilmiş gibi duruyor.

Eldeki fasa fiso adamlar + Denswil + Joaquin + Trezeguet giderse benim için sakınca yok. Fakat belli ki 40 milyon euro civarlarına çıkacaklar, garip gurup işler oluyor
    Normal şartlarda dünya futboluna baktığımızda her ne olursa olsun Draguşun maks. kazanacağı net rakam 1 milyon euronun üzerine çıkmaz.Dünya kupasında olsa bile bu böyle.Avrupada 1 milyon euro üzeri kazanan oyuncular direkt kalite olarak kendini belli eden oyuncular oluyor genelde.

Draguş yetenekli,iyi dribbling yapan,hareketli bir oyuncu.Faydası da olacak.Net bir santrafor fiziği yok.Daha çok yardımcı oyuncu profilinde.

Bu tarz kilit önemde değil de yardımcı profilde oyuncuların 1.5 milyon euro almasına karşıyım şahsen.Onuachu gibi kilit bir oyuncu bizden bu sezon 1.75 milyon euro kazandı.

Benim endişem şu.Böyle durumlarda takımda maaş huzursuzluğu ortaya çıkabiliyor ve herkes yüksek maaş isteyebiliyor.Ayrıca transfer yaparken de sıradan oyuncuların da yüksek maaş istemesine sebep olabiliyor.

Biz Sörlothu 1.5 milyon euroya oynattık.Visca ve Trezeguet 1.5 milyona oynuyor.

Neyse inşallah aldığı maaşın karşılığını verir.Bu saatten sonra bize destek olmak düşer.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kim alırsa tebrik ederim.İşte gerçek transfer bu derim.Bizim gibi vasat isimler peşinde koşmuyorlar demekki diye düşünürüm.

Rafa Silva üst düzey bir oyuncu.Esasen forvet arkası oyuncusu.Gole yakın,teknik ve son derece süratli bir oyuncu.Bitiriciliği de çok iyi.
      Araplar alır Al shabab temmuz 1’de imza attıracak diyorlar,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      trabzonspor

Yorum

• Doğan'ın başkanlığında ne bekliyorsunuz hemen hemen her topçu hakkından fazla kazanıyor ya gelirken fazla alıyor ya gönderilirken fesih yoluyla. Bu yönetim bu işi ne kadar götürebilecek çok merak ediyorum. Tahminim sezon sonu hocayla beraber giderler. Başarısız olunursa olması gereken de bu.
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 25.06.2024, 15:54.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Dünyada başka hangi meslekte 5 kat zam aliyorsun ya

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğan'ın başkanlığında ne bekliyorsunuz hemen hemen her topçu hakkından fazla kazanıyor ya gelirken fazla alıyor ya gönderilirken fesih yoluyla. Bu yönetim bu işi ne kadar götürebilecek çok merak ediyorum. Tahminim sezon sonu hocayla beraber giderler. Başarısız olunursa olması gereken de bu.
            Adamda satış olayı yok sıfır feshedip geçiyor,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            trabzonspor

Yorum

• Bjk'de deli para saçacak şampiyonluğa oynayabilmek için, bizim ilk 3'e girmemiz mucize olur, onların bütçesinin çeyreği bizde yoktur, biz olanla da çöp transferi yapıyoruz zaten..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Para başkasının olunca ne kadar kolay harcanıyor
                “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lundstram = Siopis, yani yedek oyuncu bazı maçlarda skoru tutsun diye sonradan oyuna girecek bir isim, bundan fazlası değil..

ne kadar güvenilir biri bilmiyorum ama pek ddiğniz gibi durmuyor

Lunstram - Mendy ikilisi olur mu? Nasıl olur?
                  En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 25.06.2024, 16:22.
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne kadar güvenilir biri bilmiyorum ama pek ddiğniz gibi durmuyor

Lunstram - Mendy ikilisi olur mu? Nasıl olur?
                    Oyuncuyu tanıyanda tanımıyanda yorum yapıyor kardeşim bilmiyosan gereksiz övme ya da eleştirme bizide yanıltma yaşını kariyerini eleştirirsin anlarım da bir kere izlemediğin adamı gereksiz ne öv ne göm.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Normal şartlarda dünya futboluna baktığımızda her ne olursa olsun Draguşun maks. kazanacağı net rakam 1 milyon euronun üzerine çıkmaz.Dünya kupasında olsa bile bu böyle.Avrupada 1 milyon euro üzeri kazanan oyuncular direkt kalite olarak kendini belli eden oyuncular oluyor genelde.

Draguş yetenekli,iyi dribbling yapan,hareketli bir oyuncu.Faydası da olacak.Net bir santrafor fiziği yok.Daha çok yardımcı oyuncu profilinde.

Bu tarz kilit önemde değil de yardımcı profilde oyuncuların 1.5 milyon euro almasına karşıyım şahsen.Onuachu gibi kilit bir oyuncu bizden bu sezon 1.75 milyon euro kazandı.

Benim endişem şu.Böyle durumlarda takımda maaş huzursuzluğu ortaya çıkabiliyor ve herkes yüksek maaş isteyebiliyor.Ayrıca transfer yaparken de sıradan oyuncuların da yüksek maaş istemesine sebep olabiliyor.

Biz Sörlothu 1.5 milyon euroya oynattık.Visca ve Trezeguet 1.5 milyona oynuyor.

Neyse inşallah aldığı maaşın karşılığını verir.Bu saatten sonra bize destek olmak düşer.
                      Eğri oturup doğru konuşmakta fayda var ama 1 milyon euro teklif edip kenara çekilsek başka bir kulübe gitme ihtimali daha yüksekti. Bizim bu konuda çok işkence yaşadığımız aşikar, 5 sene aralıksız Avrupa kupalarına gidip gruplarda oynasak bu denli oyuncu ağzına bakmayız, A'ya 1 veririz beğenmedi mi? Kendin bilirsin der B'ye geçeriz. Şimdi parayla itibar kasıyoruz, arap kulüplerini taklit ediyoruz, çok acınası durumlar.
                      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                      Özkan Sümer

Yorum

• Draguş'a 1.6 veren, Gigot'a kaç vermez diye düşünemeden edemiyor insan. Kağıt üzerinde 1.75-2 filan yazar yine. İnananlara ucuzdan köprü satarız. Erto Trabzonspor'un başına gelen en kötü şey olabilir demiştim. Düzeltiyorum, bariz şekilde en kötü şey. Keşke GS-FB başkanı filan olsa. Çok rahat ederdik.

Yorum

• Das sind die Leistungsdaten von Denis Drăguș vom Verein Eyüpspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

şu kariyere 1.6 milyon avro maaş vermek delilik
                          TEKKEBALL

Yorum

• Bejeke rafa silva muhabbetinde dönen paralara bak yuh
                            Bunlar seneye feda diye ağlarlar yine.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://www.transfermarkt.de/denis-d...spieler/405399

şu kariyere 1.6 milyon avro maaş vermek delilik
                              Hunter hocam bi de yedekte saklarsa bunu gör sen curcunayı.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Teknik olarak Arda Güler dünya çapında bir oyuncu.Topa hakimiyeti son derece yüksek.

Teknik olarak Ömür Ardadan sonra gelebilecek bir oyuncu.Ömür hiçbir mevkide üst düzey oynayamaz çünkü hem fizik gücü yetersiz hem de bitirici işler yapamıyor.İyi korner kullanamıyor,oyunun yönünü değiştirecek uzun pasları atamıyor,iyi şut çekemiyor.Çok fazla eksiği var.

Yazıcı ise teknik olarak 3.sırayı alır.Dar alanda topu tutacak kadar teknik değildir.Yazıcı ne 8 dir ne de 10 dur.Yazıcı forvet arkasıdır.
                                Şahsen teknik dediğimiz zaman benim bundan algıladığım şey bu top denen mereti tuttuğunda veya savurduğunda istediğin şeyi yapabiliyor olmanın seviyesidir. Top ayağındayken istediğin kadar koşmuş ol 5 metreye 10 metreye 30 metreye 50 metreye düzgün gönderebiliyor olman, top sana geldiğinde istediği mesafeden gelsin senin onu istediğin gibi düşürebiliyor olman.

Cambazlık teknik değil, dribbling teknik değil, çalım teknik değil.

Yukarıdaki konu teknikle alakalı olsa Pepe çok teknik futbolcu diyebilirdik, hayatımda gördüğüm en kazma futbolculardan birisiydi, yusuf erdoğan daha iyi ilk kontrol yapabilir.

Dribbling olsa 16 yaşındaki Ömür Yamal'dan iyiydi.

Tekniği kötü dememin sebebi, şu topa dokunduğu vakit yapmak istediği şeyi asla yapamayışıyla alakalı.
                                "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                                Özkan Sümer

Yorum

Yükleniyor...
                                X