Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kayıp sezon demiştim sezon başında birebir öyle oldu.
    Rakipler Avrupada iken çok değil

1 a kalite santrafor
    1 sağlam libero
    bir sağlam kanat
    bir sağlam 8 no
    bir sağlam stoper

yani 5 transfer ile ligde birşeyler yapabilirdik.

Sezon sonu görüşelim arkadaşlar ilk 4 e giremeyiz
    5-10 arası bir yerlerde ligi bitiririz.
    Ertuğrul bey sezon sonunu biraz zor görür burası trabzon kardeşim.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      41 Takipçisi olan haber sitesi giriyor soru soruyor. Bambaşka amatörlük
      Amatörlük, is bilmemeslik. Böyle bir sirketle kim calismak ister ? Bunlar kendi sirketlerini böyle mi yönetiyor ?

Inanilir gibi degil.

TSnin Basin mensubu kim ? Sakatliklari hoca acikliyor, transfer islerini hoca acikliyor. Bu takim nasil Yönetiliyor?? Neden kimse bisey yapmiyor ???

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        herşey bütçe maaş değildir hocam

moldeyi gördük gs karşısında

tahmini 4-5 milyon avro maaş bütçesi ile futbol olarak ezdiler, amiyane tabirle gs maç bittiğinde cl sevinci bile yaşayamadı,o kadar ezdiler

önemli olan doğru bir proje yapmak, oyunculara doğru maaşları vermek, şimdi verilen maaşlar gibi değil

ha iyi oynarsın ve yetenek sıkıntısından dolayı yada şansızlıktan dolayı kaybedersin, buna kimse bişey demez

forvette icardin olmayabilir, ama molde nin yaptığı gibi icardisiz de güzel oyun ve bol pozisyon bulabilirsin, atamayabilirsin , o ayrı

bizim durum ne ? molde gibi futbol oynayamıyoruz,çünkü proje yok, skorda alamıyoruz,(geçen sezon liderden 31 puan fark, bu sezon 3 maç 2 mağlubiyet)

olayın daha da enteresan tarafı molde yetenek ve maaş olarak vakayeme benzeri oyuncu transfer edemezken (bütçeleri yok) biz belli seviye yetenek alacak bütçeyede sahibiz, yani biz molde gibi proje yaparsak aynı zamanda skor elde edebilecek durumumuz var

adamlarda biraz yetenek çıktı mı zaten ellerinde tutamıyorlar,satıyorlar 2-3 milyon avrolara

adamlardaki rekor satışlara bak, haaland ve fofana yı çıkar çoğu satış 2-3 milyon avro

Diese Transfer-Statistik zeigt die kompakte Ansicht der teuersten Spieler-Abgänge vom Verein Molde FK in der Saison Gesamtstatistik aktuelle Saison.

neden ? çünkü çok düşük maaş verdikleri için 2-3 milyon avro bonservis kazanmak büyük iş molde için,

stadlarına baktığın zaman bildiğin kasaba takımı (köy takımından bir tık yukarıda nüfus ve gelir olarak)

molde tamamen organizasyon ile yürüyor, gs yi ezdikleri kadrodan kaç oyuncu ne kadara nereye gidecek, soru işareti, sistem oynatıyor oyuncuları aga

sen sistemini kurmazsan molde den 2 dikkat çeken oyuncu al, buraya geldikten 2 hafta sonra bunlar düz oyuncu diye küfreder taraftar

ama takım birlikte oynayınca yani proje ve orgnanizasyon olunca ortaya güzel bir helva çıkıyor

bizde forumda şu gitsin bu gelsin diye tartışıyoruz,olmaz aga, futbol bireysel bir oyun değil, takım oyunu

projeye nasıl başlanır

1- hücum futbolu oynatan bir teknik adam (misal erling moe hocam)

2- oyunculara verilecek düşük maaş ( bu oyuncuların kendilerini salmamalarını sağlar, oyuncunun maddi manevi hedefleri olacak aga)

1- nenad hoca ile hatalı tercih yapıldı, defansif bir hoca, başından belliydi
        2- erdo nedeniyle bir proje yapılmadı, maaşlar çok yüksek ve kulüp sıfır kariyerli oyuncuların oyuncağı haline geldi, lahtimi bile kampa gelmedi hocam, oyuncuyu gereksiz şekilde euro milyoneri yaptık,sonra oyuncu rest çekip kampa gelmedi,çoh enteresan, böyle onlarca örnek var, 5 yıldır futbol oynamayan benkoviç in bize 1 yıllık maliyeti 1.6 milyon avro, akıl almaz bişey, aynı oyuncu bizde 5 yıl oynamasa ne olurdu ? tazminatla yollamaya çalışırdık (gerçi biz 1 yıl neredeyse ful oynamış bartrayı tazminatla yolladık, bırak 5 yıl oynamamayı)
        Bizim için o kadar uçuk bir örnek ki Molde. Dünya futbolundan o kadar uzağız. Bu adamlar sende 18 futbolcu getirip götüren yapıyla oynamıyor. Hiç uzatmadan altyapı oyuncusuna şans veriyor ve ihtiyacı varsa düşük maliyetli oyuncular getiriyorlar.

Emin ol bak orada bir oyuncu rezalet bir oyuncu da olsa huzuru vardır ve akıl sağlığını sıkıntıya sokacak bir baskı yaşamıyordur.

Bizim başarılı olduğumuz dönemde de kadro iskeleti sabitti, medya bu kadar cahil cühela takımı değildi, taraftar bu işe spor kültürüyle bakabiliyordu. Şimdi olay tamamen s.dik yarışı oluverdi, çünkü sektör büyük ve o çocuklar bu b.klamacı sürüsünün rüyasında göremeyeceği paralar kazanıyorlar. İstanbulla bu s.dik yarışında hiçbir şekilde üstün gelemeyiz kültürümüze sahip çıkmalı ve oyuncular için sağlıklı ortamı oluşturmalıyız. Derdim bu benim.

Keşke transfer yasağı gelse de futbolu eşe dosta kabarmak için izleyen tayfa bi uzak dursa
        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
        Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Korbelis 6 değilmiş hücum meziyetleri daha fazla olan bir oyuncuymuş. Neyse öğrenmiş olduk.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Peki neden kariyerinde 54 maç stoper oynamış

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gizli yetenekleri belli olmasın diye. Bizde ileri dönük oynayınca Messi'yi aratmayacakmış.

Yorum

• [MENTION=52851]bilginsem[/MENTION] Katılıyorum. Biz molde modelini uygulasaydık ilk onbirde şu an stoper tandemimiz Taha Altıkardesler ve Ali Şahin Yılmaz olacaktı. Taş gibi de ikili olurlar ikisi de Avrupaya transfer yapardı. Olmadı gittik yerlerine seneye satacağımız pek çok maliyetli oyuncu aldık
              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• aşka bak:

Nenad Bjelica: “Rizespor maçından üç gün önce Bruno Petkovic’i transfer etmek için yoğun çaba sarf ettim. Bir hata yapıp takımla çok fazla ilgilenmemiş olabilirim.”
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TSnin Basin mensubu kim ?
                  Hasan Tuncel ve Yunus Emre Sel

Yorum

• takıma yeni transfer olarak koita ve djaniny katılacaktır yakında
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aşka bak:

Nenad Bjelica: “Rizespor maçından üç gün önce Bruno Petkovic’i transfer etmek için yoğun çaba sarf ettim. Bir hata yapıp takımla çok fazla ilgilenmemiş olabilirim.”
                      İşin kötü yanı , yönetimin bu işi bitiremeyip ekstra olarak bjelicanın da çaba sarf etmesi.

Hadi aradı çağırdı , ikna için takımın projelerini anlattı vs .

Ondan sonrasının yönetiminde olması gerekmiyor mu ?

Oturup sözleşmeyi de kendi hazırlayıp , imzalasaydı bari .

Yorum

• Hoca djaniny ve koita icin eger transfer donemi bittiginde hala bizimleyseler. Iste o zaman degerlendiririz kullaniriz. Bana takimdan ayrilacaklari soylendi o yuzden kampa almadim dedi pes valla. Sayet oyle birsey olursa 5. hafta maclari oynanirken adamlar takimla beraber antremana cikmaya baslayacak 7. hafta maclari ile 8. hafta maclari arasinda 8 Ekim 22 Ekim arasi 2 haftalik milli takim arasi var. Artik 15 eylulden sonra aradaki 40 gunde hazir olmalari icin ugrasicaz. Bir de kampa alinmayip takim tarafindan satilik listesine konan oyuncular ne derece psikolojik olarak takima katki saglayacak durumda olur o da ayri bir konu.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocanin bundan haberi varmi acaba yada asist ve gol istatistiklerinden , yoksa bana ne ya ne kadar kalsam kardir diyerek memur mantigiyla mi ilerliyor cevap sorunun icinde gizli aslinda
                          En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 31.08.2023, 14:14.
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben mi topalli iyi oyuncu demisim bul bu yorumumu forumu terk edrerim.her yere laf yetistirmekten hoca avukatligi yapmaktan senin devreler yanmis isimleri karistiryorsun sukur ptt topcusu topalli iyi diyecek kadar futbol fukarasi degilim topalli iyi adam dedigimi bul ben forumu terk edecegim ama oyle birsey yoksa sen terk edeceksin kabul mu
                            Sefa Murat Dokuz yazmış o da bjelica düşmanı karisturmisim .. Bu konuda senden özür dilerim

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sefa Murat Dokuz yazmış o da bjelica düşmanı karisturmisim .. Bu konuda senden özür dilerim
                              Neyse ozur dilemekte erdemdir.nedad dusmani degilim aksine elestirilmesi gereken noktalarini elestiriyorum , bircok kisi gibi kimseyi sadece körü körune savunmuyor yada yermiyorum..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hoca djaniny ve koita icin eger transfer donemi bittiginde hala bizimleyseler. Iste o zaman degerlendiririz kullaniriz. Bana takimdan ayrilacaklari soylendi o yuzden kampa almadim dedi pes valla. Sayet oyle birsey olursa 5. hafta maclari oynanirken adamlar takimla beraber antremana cikmaya baslayacak 7. hafta maclari ile 8. hafta maclari arasinda 8 Ekim 22 Ekim arasi 2 haftalik milli takim arasi var. Artik 15 eylulden sonra aradaki 40 gunde hazir olmalari icin ugrasicaz. Bir de kampa alinmayip takim tarafindan satilik listesine konan oyuncular ne derece psikolojik olarak takima katki saglayacak durumda olur o da ayri bir konu.
                                Hocaya "biz bu adamları göndereceğiz" demişler. Yerlerine kimseyi alamayıp adamları da gönderemeyince denize düşen yılana sarılır hesabı adamlara "gelin lan gelin biz şakacıktan kadro dışı bırakmıştık sizi" mi diyecekler? Bu adamlar nasıl motive olup oynayacaklar, sanki hiç bir şey olmamış gibi. Ayrıca diyelim ki motive oldular, seneye ancak hazır olurlar. Erto yönetimi her şeyi mahvetti.

Yorum

Yükleniyor...
                                X