Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muharrem87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Muhtemelen kapattık. Bu saatten sonra transfer yapmak eldekilerden iyiden iyiye zararına çıkmak demek.İlave yeni transferin maliyeti falan epey pahalıya patlar. zaten mendy-pepe-onuachu çok ciddi maliyetlerle yapıldı. ve 2 si sezon sonu gidecek. daha fazla mali riske gireceklerini düşünmüyorum. o yüzden artık eldekilerden verim almamız gerekiyor. orta sahada doğru bir 6-8-10 kurgusunu oturtmamız gerekiyor.
    6 8 10
    Mendy Abdüş Baka
    Berat Berat Abdüş
    Kourbelis Baka Bardhi
    Bardhi
    Bu denklemde hem en doğru kurguyu, hem de değişim ve dönüşümü sağlamak gerekiyor. Özellikle 2. devrede oturan orta saha kurgusuyla beraber sağda pepe-visca, solda trezegeut-orsic'le çok sağlam bir yapı oturacağını düşünüyorum. Şampiyonluk mücadelesi verebilmemiz için bu kurguya en çok katkıyı beklerden almamız gerekiyor. Mehmetcan ve Eren en kilit adamlar olacak. Ve ben bu katkıyı da alacağımızı düşünüyorum.
    Mendy ve Baka'yı kesin oynatır da, Abdülkadir mi Berat mı tercih eder onu göreceğiz. Bi ara orta sahada çok iyiydi Abdülkadir 8 no pozisyonunda oynasa ya.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Visca da gitmedi ya Başakşehir'e. 1.5m Euro kazanıyor hem bu yükten kurtarırdık hem de biraz bonservis verirlerdi belki bitik Visca'ya.
      Denswill 2,1m
      Koita 1,5m
      Kourbelis 1m.

Şunlardan karlı çıksak direk 8 çekerlerdi bence.
      Visca 2.5 un üstünde kazanıyor denswil 2.2 o yüzden gitmiyor koita 1.533 arti abisi hr yıl 150 bin euro menajerlik ücreti kourbelis 900 bin euro kazanıyor

Yorum

• 14’e giremeyen oyuncu için bir miktar para ödüyorsun tff’ye, onun haricinde maaşını ödüyorsun. Koita şu an fazlalık, onun yerine birini eklerken sorun olmuyor da başka birini daha çıkarıp 2 kişi yerine 2 kişi ekleyince sorun oluyor, yersen. Bunları dışarda bırakıp parasını ödemek istemiyoruz deyin biz da tamam diyelim. Her muhabbetin yok uefa yok fifa yok ffp bağlanmasından sıkıldım artık. Kotayı kim doldurdu aceleyle, stoper stoğunu kim yaptı, ben mi?

Yorum

• Bakic i almışız onu kiralamak zorundayız kiurbelis te aman aman kazanmiyir onuda kiralayabiliriz

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Visca 2.5 un üstünde kazanıyor denswil 2.2 o yüzden gitmiyor koita 1.533 arti abisi hr yıl 150 bin euro menajerlik ücreti kourbelis 900 bin euro kazanıyor
            2,5 üstü derken? Bu adamların hepsine fazla fazla para mı veriliyor anlamadım.

Yorum

• Basic beklerken Bakic he, o da iyiymiş yönetim.

Yorum

• 8 no aldılar işte Bakic
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ognjen Bakic
                  2+2 yillik anlasma

23/24: 65 bin euro
                  24/25: 70 bin euro

24/25: 250 bin euro (opsiyon kullanildigi takdirde)
                  25/26: 300 bin euro

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Ya sabıriç
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      14’e giremeyen oyuncu için bir miktar para ödüyorsun tff’ye, onun haricinde maaşını ödüyorsun. Koita şu an fazlalık, onun yerine birini eklerken sorun olmuyor da başka birini daha çıkarıp 2 kişi yerine 2 kişi ekleyince sorun oluyor, yersen. Bunları dışarda bırakıp parasını ödemek istemiyoruz deyin biz da tamam diyelim. Her muhabbetin yok uefa yok fifa yok ffp bağlanmasından sıkıldım artık. Kotayı kim doldurdu aceleyle, stoper stoğunu kim yaptı, ben mi?
                      Bende onu söyledim şimdi koita diyorki bize paramı peşin verin gideyim ..uefa bize bu konuda yada fifa bu adamı oynatacaksin yada parasını peşin vericen yoksa sana ceza veririm mi diyor? Ki koita yi askıya almazsak lisans çıkaramıyorum .. aynı şekilde fernandes sakat devre arasına kadar lisans çıkarmam 8 numaramı alır devre arası bir takıma kiralarım fernqndes i fifa vs yönetimin muhabirler üzerinden empoze ettiği yalanlar

Yorum

• Tonio Teklic=Drago Gabric
                        Ognjen Bakic=Nemanja Andusic

Bahtları benzemesin..

Yorum

• Ogenja bakic boş transfer hoca çok istemiş nesini istemiş qnlamadim

Yorum

Bende onu söyledim şimdi koita diyorki bize paramı peşin verin gideyim ..uefa bize bu konuda yada fifa bu adamı oynatacaksin yada parasını peşin vericen yoksa sana ceza veririm mi diyor? Ki koita yi askıya almazsak lisans çıkaramıyorum .. aynı şekilde fernandes sakat devre arasına kadar lisans çıkarmam 8 numaramı alır devre arası bir takıma kiralarım fernqndes i fifa vs yönetimin muhabirler üzerinden empoze ettiği yalanlar
                            Capsizlar palavra atiyorlar.Askiya alabilirsin lisansini.Hicbir kural buna engel degil.UEFA/FIFA sadece topcuya maasini zamaninda yatiriyormusun diye bakar.Oynat oynatma kadroa al alma ilgilednirmez onlari.Ben böyle bir kural hicbir yerde duymadim.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Ogenja bakic boş transfer hoca çok istemiş nesini istemiş qnlamadim
                              Toplam maliyet 135 bin euro. Tutmazsa hiç bir şey kaybetmeyiz hocaya yükselmeye gerek yok
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Fifa oyuncuyu koruyor diyorlar da hangi şartlarda koruyor onu demiyorlar. Ben adamın parasını ödüyorum, adama özel antrenör veriyorum, gerekirse genç takımda antrenmana çıkarıyorum, daha neyini koruyacak? Adama pranga vurmuyoruz, fesih yapsın gitsin işine gelmiyorsa.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X