İlk olarak muharrem87 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisca da gitmedi ya Başakşehir'e. 1.5m Euro kazanıyor hem bu yükten kurtarırdık hem de biraz bonservis verirlerdi belki bitik Visca'ya.
Denswill 2,1m
Koita 1,5m
Kourbelis 1m.
Şunlardan karlı çıksak direk 8 çekerlerdi bence.
Yorum
-
14’e giremeyen oyuncu için bir miktar para ödüyorsun tff’ye, onun haricinde maaşını ödüyorsun. Koita şu an fazlalık, onun yerine birini eklerken sorun olmuyor da başka birini daha çıkarıp 2 kişi yerine 2 kişi ekleyince sorun oluyor, yersen. Bunları dışarda bırakıp parasını ödemek istemiyoruz deyin biz da tamam diyelim. Her muhabbetin yok uefa yok fifa yok ffp bağlanmasından sıkıldım artık. Kotayı kim doldurdu aceleyle, stoper stoğunu kim yaptı, ben mi?
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisca 2.5 un üstünde kazanıyor denswil 2.2 o yüzden gitmiyor koita 1.533 arti abisi hr yıl 150 bin euro menajerlik ücreti kourbelis 900 bin euro kazanıyor
Yorum
-
Ognjen Bakic
2+2 yillik anlasma
23/24: 65 bin euro
24/25: 70 bin euro
24/25: 250 bin euro (opsiyon kullanildigi takdirde)
25/26: 300 bin euro
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle14’e giremeyen oyuncu için bir miktar para ödüyorsun tff’ye, onun haricinde maaşını ödüyorsun. Koita şu an fazlalık, onun yerine birini eklerken sorun olmuyor da başka birini daha çıkarıp 2 kişi yerine 2 kişi ekleyince sorun oluyor, yersen. Bunları dışarda bırakıp parasını ödemek istemiyoruz deyin biz da tamam diyelim. Her muhabbetin yok uefa yok fifa yok ffp bağlanmasından sıkıldım artık. Kotayı kim doldurdu aceleyle, stoper stoğunu kim yaptı, ben mi?
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende onu söyledim şimdi koita diyorki bize paramı peşin verin gideyim ..uefa bize bu konuda yada fifa bu adamı oynatacaksin yada parasını peşin vericen yoksa sana ceza veririm mi diyor? Ki koita yi askıya almazsak lisans çıkaramıyorum .. aynı şekilde fernandes sakat devre arasına kadar lisans çıkarmam 8 numaramı alır devre arası bir takıma kiralarım fernqndes i fifa vs yönetimin muhabirler üzerinden empoze ettiği yalanlarçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOgenja bakic boş transfer hoca çok istemiş nesini istemiş qnlamadim#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende onu söyledim şimdi koita diyorki bize paramı peşin verin gideyim ..uefa bize bu konuda yada fifa bu adamı oynatacaksin yada parasını peşin vericen yoksa sana ceza veririm mi diyor? Ki koita yi askıya almazsak lisans çıkaramıyorum .. aynı şekilde fernandes sakat devre arasına kadar lisans çıkarmam 8 numaramı alır devre arası bir takıma kiralarım fernqndes i fifa vs yönetimin muhabirler üzerinden empoze ettiği yalanlar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum