leipzig projesinden çıkmış, genç yetiştirici hoca olarak
rapid in yaş ortalaması 23.4
bu işler tesadüf olmuyor aga
rapid in hocası 84 doğumlu, fatih tekke 77 doğumlu ve halen erken deniliyor trabzonspor teknik direktörlüğü için
normal bir ülkede fatih tekke yükselmesi gerekirdi,daha bol bütçeli kadroları yönetmesi gerekiyordu,bologna da motta yükseldi juve yaptı, sparta prag da priske yükseldi feyenoord yaptı, tekke alanyada devam ediyor, garip
99 puan alan (tırnak içinde tabi) ismail kartal a talip olan yok, geçen sezon fb ismail kartalı almasaydı ismail kartal boşta olacaktı gene, yani türkiyede yükselmenin yada düşmenin kriterleri belirsiz yada anlamsız
genelde yerel dinamikler etkili oluyor, bu yerel dinamikler yerel olduğu için uluslararası arenaya çıktığında defoların ortaya çıkıyor, ismail kartallı fb konferan liginde son hafta elenme durumu vardı,olimpiyakos a elendi
2 yıldır başarılı olduğu söylenen okan buruklu gs sparta prag a elendi,kötü zalgiris molde maçları gördü,bjk den 5 yedi
102 rekor puan toplamış takım,sezona gayet rahat şekilde hazırlanmış,zaman vardı,aynı kadro, bjk den 5 yedi, normalde böyle bir başarı kazanmış ve istikrar kazanmış takımın bir makina gibi oynaması lazım değil mi ? hayır , hiçbir gelişme olmuyor futbol adına, çünkü okan burukta yerel bir hoca, süper ligde alınan 3 puanlar gerçekten manasız aga, bireysel kalite farkı, rakip takımların düşük bütçeleri,üstüne teknik adamlarınında çok kötü olması vs vs
avcı okan buruk ismail kartalı takımlarıyla birlikte çekya belçika portekiz hollanda ligine koy, ligde ilk 2 ye giremezler, şu bol maaşlı aynı kadrolarla
süper ligde şampiyon olanda bence başarısız, çünkü düşük seviyeli şampiyon çıkıyor bu ligden, bununda en önemli nedeni süper ligde kulüpler teknik direktör yatırımı yapmıyor aga
mesela samsunspor vasat bir teknik direktör yatırımı yaptı,gördük neler olduğunu,alanyaspor tekke yatırımı yaptı,harika oldu, ama bunların sayısı çok az maalesef
Avcı kontrolu kaybetmiş sadece arası iyi diye hazır olmayan ozan i oynatıyor fb nin 10 yıl önce teneke diyip yolladığı adam bizde 10 numara oynuyor yetmiyor geçen maç mükemmel oynadığı halde cihan i sola çekti orda öldürdü yetmedi takımın tek kosucusu en hızlısı trezege yi 60 dakika yanında tuttu yetmedi takımın tek santrforu Enis destan i 75 dakika oynatmadı hücum pres yok yerleşik savunmada en az 5 pozisyon verdik visca harici pozisyon yok ee biz yeni takımız bu adam takıntılı bor obsesif yani yaptığı yanlış ta olsa hastalık derecesinde devam ediyor yanlışına
hiç uğraşmaya gerek yok.
3 deplasmanda 5 gol yemişliğimiz var 1 sezonda
hiç gelmemeliydi
Utanmadan Trabzonspor tarihinde bu var dedi. Tepki almadı yönetimden. Hırvat köylüsüne 2-0 dan 3-2 maç vermez deyip gittiydi üzerine adamın
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Bugün ki maçı izleyip de futbolculara bok atmak da ne biliyim biraz kolaya kaçmak oluyor, hayırdır daha önceleri Rodri, Mbappe, Haaland falan mı vardı kadromuzda ??? Bugün ki maçta rezil oynayacak kadar kötü kadromuz olduğuna inanmıyorum, kadro eksik anma bugün ki maç direkt Avcı ya yazar.
her mac avciya yazar. 3 hafta önce ruzembrocku sansa yendik ve yazdik bu takimin basinda antrönör yok diye. Neyse kac gün tatil verdi avci takima ?
Transfer sayfasına , hala transferle bazı şeylerin düzeleceğine inananlar var mı diye bakmaya geldim .
Onun haricinde kendi adıma , transfer falan beklediğim yok .
Benim için en büyük transfer Avcı ' nın gönderilmesi ve / veya istifa etmesi olur.
Yoksa ronaldo ve ya messi ' yi takıma katsalar beni heyecanlandırmaz . Sadece forma almama sebep olur .
Çünkü bu takıma kim katılırsa katılsın , takımın futbolunun bir adım ileri gitmeyeceğini biliyorum.
Bunu şampiyonluk senesi de söyledim , geçen sene de defalarca söyledim , beşiktaş kupa finalinde de söyledim . Muhtemelen bu adam gidene kadar da söyleyeceğim.
Görünen köy kılavuz istemez .
Paşam , TRABZONSPOR kendi evine maça çıkıyor , 3 tane ön libero menşeili futbolcu sahada .
Solda ; Trezege , Nwakaeme ve draguş alternatifleri var . ( ki orsici listeden niye çıkardığını hala anlamadım . Muhtemelen bjelica aldırdı ve ya ordan para yiyemediler diye ) Adam gidip 10 numara pozisyonunda , 10 üzerinden 10 ' luk performans veren adamı sol kanada çekiyor.
Madem bu elindeki sol kanatlar , uefa maçında oynatmayacağın kadar rezil niye kadroda tutuyorsun ?
Draguş ' un santraforda tek oynayamadığını körler gördü . Ama AA hocam anlamadı .
Hocam çıkmış mendy 8 numara diyor. Üstelik bunu adamı 30 maç stoper oynattıktan sonra diyor Hangi şehrin fıkrası olur varın siz düşünün.
Bu sene takımdan tek beklentim , hocanın gönderilmesi. Başka bir şey istemiyorum.
Trabzonspor takımı ve Trabzon şehri bu adam yüzünden kimliğini heyecanını kaybetmiştir.!!!
En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 09.08.2024, 10:04.
Ozan, Lundstam, Barisic, Draguş... hepsi boş adamlar. şunlara verilen paralara yazık. ben bu adamlar transfer edilirken de aynısını yazmıştım. bu takım asla başarılı olamaz. kadro kalitesi yerlerde. ozan tufan'ı yüz ifadesine bakılırsa benim burada ne işim var diyor. seneye avcı denen tip olmayacağına göre bu sene alınan oyuncuların tamamına yakını gönderilir. böyle bir kadro planlaması olamaz yazık günah. maç içerisinde isterse 50 tane gol kaçırsın trezegedışında bir tane heyecan verici oyuncu yok. takım öylesine sıradan, dümdüz oyuncularla dolu işte gerisini de siz düşünün.
En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 09.08.2024, 10:07.
birak renktas, halen bi kac forum üyeleri mac sonu böyle seyler yazdi: " avcinin elinde transfer mi vardi adam halen oyuncu bekliyor"
yazik 9 transfer yapildi halen böyle bi cümle yaziyorlar. Transfersiz bile bu takimi yenecek gücte bu ts ama ortada futbol yok.
Dün yazdım uzun oldu kimse okumamıştır kısa yazıyım.
Lige yeni çıkan Bodrum FK dün bizden dik oynardı,
Pozisyon bulur, gurur yapar, bi tepki gösterirdi,
Bizim rezilliğimizin transferle ilgisi yok,
8 numara ve forvet olsa bile değişen bişi olmazdı,
Ruhumuz gitmiş bizim, çürümüşüz,
Bu zihniyet gidip silkelenip özümüze dönmemiz lazım,
Öz derken mücadele eden, yenilgiyi kabul etmeyen, saldıran, gururu olan bi takım.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum