Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kartalın a... s dediler.Kartal deyince bjk lilerin mi denilmiş oluyor.Sizin mantığınızla arnavutlara da sövmüş oldular.Onların da bayrağında çift başlı kartal var
      Anlasilan sen duymadin sikebaycenin annesi kufur ettiler bu normal mo ya birak küfür normal mo ya neden desteklemek icin küfür gerek misal sana birisi kufur etse ne yaparsın
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anlasilan sen duymadin sikebaycenin annesi kufur ettiler bu normal mo ya birak küfür normal mo ya neden desteklemek icin küfür gerek misal sana birisi kufur etse ne yaparsın
        Ben bireysel küfür duymadım.Direkt taraftar veya futbolcuya edilmesi zaten saçma.Ben hiç birine etmiyorum.Orası ayrı

Yorum

• TV ler bol bol göstersin diye, Gecenin o saatinde kalkıp havalimanına gidiyorsun, Bizi konuşsunlar istiyorsun, nasıl kalabalık karşıladılar desinler istiyorsun
          Saatlerce beklediğin oyuncu çıkışa geliyor
          ve hep beraber sağa sola ana avrat düz gidiyorsun, TV ler microfonlarını kısıyorlar ve Futbolcunun yaptığı açıklama duyulmuyor

İyi ses getirdiniz, Bizi Dünyaya rezil ettiniz
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Yorum

• Kurum veya kişi. Küfür her türlü yanlıştır. O küfür ettiğin kurumların taraftarı depremden sonra oynanan ilk Avrupa maçında, yani Basel - Trabzonspor maçında, bizim sözde taraftarımızdan çok daha fazla bağırdığını gördüm ben. Fenerlisi, Beşiktaşlısı sesleri kesilene kadar bağırdı, bizim taraftar sustu.

KEŞKE KARDESLIKLERIMIZ DAIMA SÜRSE, SADECE FELAKET SONRASI DEĞİL!

Yorum

• İlk olarak Colmandante20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kurum veya kişi. Küfür her türlü yanlıştır. O küfür ettiğin kurumların taraftarı depremden sonra oynanan ilk Avrupa maçında, yani Basel - Trabzonspor maçında, bizim sözde taraftarımızdan çok daha fazla bağırdığını gördüm ben. Fenerlisi, Beşiktaşlısı sesleri kesilene kadar bağırdı, bizim taraftar sustu.

KEŞKE KARDESLIKLERIMIZ DAIMA SÜRSE, SADECE FELAKET SONRASI DEĞİL!
                Aldıkları 1 tane temiz şampiyonluk yok.Yıllardır maç kaçırmadan izledim.Her şampiyonlukları az veya çok şaibeli.Ben küfürün hiç birini etmem.Ama bunların kurumlarına edene de bir şey demem.Elde ettikleri itibar güç vs. şaibe dolu.Sadece fb değil hepsi aynı.Ama radara sadece fb yakalandı.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• SON İKİ Transferlerler naçizane fikrim

Sözleşme şartları falan tartışılıyor, 1 +1 olsaymış falan . Ben her zaman şöyle bir şeyi savundum. Biz taraftar olarak sahada iyi işler yapan oyuncu görmek isteriz. Bu oyuncuları bedava mı alırsınız yoksa yüksek ücret vererek mi alırsınız açıkçası ben işin o tarafında hiç olmadım. Alt yapıdan yetiştirdiniz de iyi oynadı da biz mi alkışlamadık!! O bakımdan gelen kaliteli oyuncu beni heyecanlandırır, Daha doğrusu bir oyuncu bir takıma geliyorsa taraftara heyecan vermelidir. Bu bakımdan bu transferleri çok iyi isimler olarak görüyorum. Sahada ne verecekleri ise maçlara çıktıktan sonra bakacağımız işlerdir.

Maddi olarak bir kazanç sağlamak istiyorsan, Forma satmak istiyorsan, Bilet satmak istiyorsan, Daha kaliteli sponsorlar bulmak istiyorsun, kurduğun takım izlenilir olmalı ve keyif vermeli ve iddalı olman lazım. Üzülerek söylüyorum, Bu transferler olmasa idi maça gitmek için kimse cebinden para vermez di..

Yönetim de bu konuda riske girdi ama taraftarı heyecanlandırmayı başardı.

Başarılı olmalarını diliyorum. Umarım sakat değillerdir ve takıma enerji verirler

Diğer taraftan ben hala takımı oynatacak orta sahaya bir oyun kurucu istiyorum. Aksi halde , bu oyuncuları besleyecek adamlarımız yetersiz bence.

Orta sahaya alacağımız her kaliteli oyuncu diğer orta sahalarımızın da oyunlarını olumlu etkileyecek ve kalitelerini belki görmüş olacağız

Hayırlı olsun tüm yeni oyuncularımız
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne kadar güzel görüntüler gerçekten duygulanmamak elde değil.Trabzonspor'a gönül veren insanların ve Bordo Mavi renklere aşık olan insanların samimiyetine, mutluluğuna bakın, Pepe'ninde aynı şekilde samimiyet ile karşılık vermesi ve zaten orada bulunan insanların, o yüzündeki içten samimi gülümseme herşeyi anlatıyor.Trabzonspor gerçekten çok başarılar hak ediyor, Bu şehir futbol ile yatıp ve futbol ile kalkıyor.Trabzonspor gerçekten futbol şehri ve İnşaAllah bütün transfer edilen futbolcularımız çok başarılı olacak...

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Vay be. Pepe Trabzonda. En son bu kadar Hamşikte şaşırmıştım. Darısı artık 8'e diyelim

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Acil kaliteli 8 numara.Transferler boşa gitmesin

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                433 esseginden daha adam bu Fabrizio
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X