Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
3 ay tatilini yapıyor her sene adamİlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDjaniny ya adam bütün yaz yattı son günde kendini bir yere attı yine. Gerçekten çok başarılı bir herif tam bir ticari deha.
Yorum
-
Yorum
-
Uğurcan olmasa Bakasetas'ı kaleye koyacak hoca nerdeyse. Uğurcan olunca stopere koyduk bakasetas'ı top çıkarsın diye. Stoper aldık bu sefer 6 numaraya koyduk bakasetas'ı top çıkarsın diye. Şimdi de 6 numara aldık. Bakasetas'ı 8 numaraya koyar hoca oyun kursun diye. Hayırlısıyla bi 8 numara alsak da bakasetas'ı kendi bölgesine koyabilsek. Son 5 senedir ceza sahasında civarında ligin en tehlikeli ve en isabetli adamını aylardır orta sahanın gerisinde oynatıyoruz. Çıldırmamak elde değil.
Yorum
-
petkovic alınsaydı seneye forvet aramazdık orsicte tam sağlam olarak seneye takıma dönecekti ikisi tıpkı selçuk burak gibi birbirni cok iyi taniyan oyunculardı çok can yakarlardı seneye
mendy de tutarsa seneye şampiyonlar ligi kalitesinde 8 numara ve üst düzey sağ kenar oyuncusuyla (bakasetasında forvet arkası olarak takimda kaldigi senaryoda) direk yarışan takım haline dònerdik.
ama şimdi oechu filan alınırsa seneye de yine forvet ararız biz
bu seneden zaten geçti òyle oyuncular alınmalı ki seneye direk takımın ana dişlileri olsun
Yorum
-
Kelechi İheanacho veya Mateta yı alabilsek. O kadar harika olurdu ki.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Gayet mantıklı, Bardri Baka vs idare ederiz.İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 no işi ocak ayına kalsın bi elimizdekileri görelim bence, bütün parayı sağlam bir santrafora gömelim..Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Bir tane de sağlam 8 lazımdı bize. O zaman çok daha rahat futbol izlerdik. Ah şu Kourbelisi almayıp yerine sağlam bi 8 çekebilseydik fena olurdu.
Mendy (Berat)
8 Numara (Ömür)
Bardhi (Bakasetas)
Visca (Teklic)
Trezege (Fountas)
Onuachu (Enis)
Olurdu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
mendy bu akşam geliyormuş galiba.
onuachu ingitltereden alınacak forvet dediğim isimdi o da geldi.
şimdi italyadan ortasaha ile temas sürüyor.
üstüne de sağ kanat için bir transfer olacak demiştim onun da süreci devam ediyor.
şimdi özelden yazan arkadaşlar var da o yüzden yazıyorum buraya.
bu sene kadar transfer konusunda saçma bir dönem görmedim açıkçası ama en azından hazirandan beri görüşülen adamlardan bir kaçı alınıyor o sevindirici.
kendi başkanın bile danimarkada oyuncumuz var demişken transfer olmadıysa benim yönetimden ve yönetime yakın bir kaç kişiden teyit ettirdiğim bilgilerin olmaması çok normal
bu arada uğurcan ve petkoviç konusunda yanlış bilgi verdiğim ve umutlandırdığım kişiler hakkını helal etsin.
Yorum
-
Ortasaha Basic onu öğrendi herkes de... sağ kanat Bertrand Traore mi?İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemendy bu akşam geliyormuş galiba.
onuachu ingitltereden alınacak forvet dediğim isimdi o da geldi.
şimdi italyadan ortasaha ile temas sürüyor.
üstüne de sağ kanat için bir transfer olacak demiştim onun da süreci devam ediyor.
şimdi özelden yazan arkadaşlar var da o yüzden yazıyorum buraya.
bu sene kadar transfer konusunda saçma bir dönem görmedim açıkçası ama en azından hazirandan beri görüşülen adamlardan bir kaçı alınıyor o sevindirici.
kendi başkanın bile danimarkada oyuncumuz var demişken transfer olmadıysa benim yönetimden ve yönetime yakın bir kaç kişiden teyit ettirdiğim bilgilerin olmaması çok normal
bu arada uğurcan ve petkoviç konusunda yanlış bilgi verdiğim ve umutlandırdığım kişiler hakkını helal etsin.
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtasaha Basic onu öğrendi herkes de... sağ kanat Bertrand Traore mi?
El Ghazi olabilir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum