Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    berat'a verilen para normaldir. arabistan'da neredeyse her maçta oynamış galiba. bide yaşı da genç önünde uzun yıllar var. defansif orta saha olarak şuan takımda en sağlam berat var iyi kötü. kourbelis ve doğucan bu görüntüleriyle bu takımın oyuncusu olamaz.
    Berat'a niye para verildiğini de izah eder misin sana zahmet? Şu an gerçekten ortasahada rotasyon oyuncusuna mı ihtiyacımız vardı yüksek maliyetli? La niye sağa sola 1er milyon veriyoruz da eli ayağı düzgün adamlara 1.5 -2 vermiyoruz?

Kourbelis-Berat-Göktan Gürpüz aldın ortasahaya? Hangi şeye derman bunlar? Ne bunlar kardeşim? Hangisini ilk 11e aldın? Hamsik gitti kim mesela yerine ikame bunlardan? Onu geçtim Siopis'in yerini dolduramaz bu üçlü.

Neyi niye hangi mantıkla yaptıklarinın hiçbir açıklamasÄ· yok.

Stoperde zaten çer çöpe bayıldılar milyonları. Güzel hortum.

Resmi siteden kendi fotosunu paylaşması dışında bir icraatini görmedim. Adam 30 ağustosta zafer bayramında bile kendini paylaştı ihmal etmedi sağ olsun.

Basında da sürekli sırıtarak geviş getirir gibi konuşması, bitmeyen enkaz edebiyatı, sakallı, kravatsız gayrı ciddi kişiliği görmeye tahammül kalmadı.
    En son must61 tarafından düzenlendi; 04.09.2023, 23:32.
    #Dik oyna

Yorum

• Yaptıkları herşey olay oluyor. Adam alamadılar beğenmeyip gönderdiğimiz futbolcuları geri getiriyorlar üstelik maaş bütçesini düşürmemiz gerekli dediği yerde 33milyon ₺ veriyor.
      yönetimin tutar tarafı kalmadı 10 gün daha var bakalım daha ne bombalar patlatacaklar.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        https://www.transfermarkt.de/flavien...spieler/202278

samsunspor almış

iyi bir kariyer

bizde hırvat köy takımından teklic , yunan liginden kourbelis alıyoruz,

samsunspor bile yıllarca fransada oynamış oyuncu alıyor, çoh enteresan
        Enteresan az…

öyle dizayn var ki kafam almıyor,

100 milyonluk icardi beleşe

Zanyolo yarısına geldi

Zaha, 3 maaşa

60 milyonluk Ndombele bedava-40 milyonluk davinson bedava

yersen diyecem ama kütür kütür yiyoz ülkece, bu fb-gs ne amaçlıyor da tüm dünya bunlara akıtıyor?
        Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Berat ayarinda birini almaya kalksan, türk, 2-3mmilyon euro + 600-800k maas, 3+1 kontrat
          En düsüklerden hesaplasak 4 yil üzeri 1,1 milyon euro yillik ve gercekci olursak dahada yüksek olurdu
          Bizden alacagida bu ücret, ayrica dogucan yeteneksizin gitmesine vesile olacqk, belkide orta sahayi ilk geldigi dönem gibi biraz olsa toparlar….birsey veremezsede sene sonu gider, problemsiz.

Gördügüm tek sorun yerliler arasi maas ayari: Berat, ömür veya ugurcandan fazla kazanmamali, eren ile orantili olmasi makul olurdu

Bana göre bu kitlikta olumlu bir hareket
          Forvete: Tencere Hill
          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu ne şimdi? Hakemlerle mi şampiyon olduk? Aşırı nefretten sarhoş oldun galiba.

x hocanin surekli aleyhine hata yapilirken y hocada bu tip durumlar olmadigi gibi bazi maclarda lehine de hatalar yapilmistir. Bundan oturu x hoca ve y hoca bu ve bunun gibi faktorler dusunuldugunde esit sartlar altinda yarismadiklarindan karsilastirilip degerlendirilmeleri dogru bir yaklasim degil.

Daha x ve y hoca donemlerindeki kadro maas butcesi, sakatlik durumu yedek oyuncular vb seylerden bahsetmedik bile. Liselerde verilen felsefe derslerinin birinci amaci sorgulamak hicvir seye kosulsuz sartsiz inanip baglanmamaktir. Tabi dersi dinleyenler icin. Matematikteki oran oranti da yine guncel hayatta cok isimize yarayan bir konu. Simdi anladin mi ya bak anlamadiysan tekrar anlatayim. Bak eminsin dimi anladin kesin, bak son kez soruyom

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              https://www.transfermarkt.de/flavien...spieler/202278

samsunspor almış

iyi bir kariyer

bizde hırvat köy takımından teklic , yunan liginden kourbelis alıyoruz,

samsunspor bile yıllarca fransada oynamış oyuncu alıyor, çoh enteresan
              Ne kadar ücret alacak peki Samsun'dan? 30 yaşında ve bu sene hiç forma şansı bulamamış..bazı kaynaklarda 900 bin euro alacağı yazıyor.. çok değil mi aga ? Hani sen 300-500 e futbolcu getiriyorsun ya o bakımdan..

Yorum

• Yerli hamlesi beklemiyordum. Hayırlı olsun.

Ancak ana plan oyuncuları eksik, zaman aleyhimize işliyor.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ya gençler hafızanızı yitirdiniz heralde. Adam sıfır tempo, sıfır temasla top oynamaya çalışıyordu hepimiz kafayı yiyorduk unuttunuz mu? Yanından elini kolunu sallaya sallaya geçenin haddi hesabı yoktu, kafaya bile çıkamıyordu. Yaptığı pas hatalarını saymıyorum bile. Bizim ortanın en büyük derdi ne? Temposuzluk, dinamiklik ve kalite.
                  "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Hoca mücadeleci hırslı basan koşan adamlar istiyor öyle takım kuruyor değil mi, tam hocanın aradığı isim Berat

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Alzateyi tekrar izledim. Bu adamın kesinlikle şehre inmesi lazım. Mendy-Alzate bizi 5 gömlek yukarı atar. Tempoyu ayarlama konusunda daha iyisini alamayız. Defansif aksiyonları da hiç fena değil. Öyle bücür de değil herif. Hadi be abi yanlışlıkla bi doğru iş yapın. Mendy-Alzate-Santrafor. Go go go.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Andullah avci futbolculuk yilarinda sanirim hic avrupa kupasi milli takim herhangi bir uluslararasi spor musabakasinda oynamadi. Kariyerinde cok az super ligde oynadi. Zannedersem hic yabanci bir hoca ile de calismadi fuybolculugunda. Cogunlukla 90 li yillarin Tff 1. lig takimlarinda oynadi. En cok Istanbusporda oynadi. Oranin as forveti iken takimi cem uzan satin alinca takima iyi topcular aldirdi. Tanju colak falan gelince bizimku yedek kaldi. Ne futbolculuk ne hocalik kariyerinde istanbul disinda bulunmuslugu cok cok az. Zaten bunu teknik direktorluge yonlendiren istanbulspordaki hocasi ziya dogan. Ilk yardimci antrenirluk deneyimi de aykut kocaman ile oldu. Hepsi birbirinden les futbol oynatan hocalar. Abdullah avci nin yukselisi istanbulbuyuksehir belediyespor un adi basaksehir olunca oldu. Takimin baskani hep goksel gumusdag idi ama birden tskim pahali pahali oyuncular almaya basladi. Takimin renklerinin hsngi siyasi partiyle ayni oldugunu soylememe gerek yok herhalde.

Neyse adamin ne oldugu kabak gibi ortada iken halen daha twitterda savunuclari var. Paylastigim gonderinin yorumlarinsa da adami deli gibi savunuyorlar. Mesela unal munal degil halen daha bu adama iyi hoca diyebilen insanlar olmasi.
                        Yahu unal karaman ile abdullah avciyi kiyaslamayin bari. Bu kadari da ayiptir.
                        Abdullah avci bu takimi eze eze sampiyon yaptirdi.
                        Unal karamanin ne basarisi var. 10 kisilik takimlardan baski yiyorduk. Kovuldudugunda da takim 3.siradaydi. bizden sonra da asiri basarisiz bir hocalik kariyeri oldu Unal karamanin.
                        Nedir bu Abdullah avci nefreti. Bir de unal.gibi hoca olarak hicbir basarisi olmayan kisilerle kiyaslaniyor bir de.
                        Bu takimin yillar boyu neden sampiyon olamadigi ve bundan sonraki sampiyonlugun da muhtemelen neden uzun surecegi cok acık.
                        Cok ciddi bir kıskanclik, farkli bir kafa yapisi var bu takimi tutan bazi insanlarin. Yerel zihniyet mi diyeyim, bagnaz dusunce mi diyeyim bilmiyorum.
                        Ama toplam 2 yillik ts kariyerine 1 sampiyonluk, 2 super kupa ekleyen, evinde cok uzun sure namaglup serisi alan derbi maclarin neredeyse hepsinden basariyla cikan bir hoca, bu kadar acimasizca elestiriliyorsa, aklı basinda olan bir hoca veya futbolcu neden tsye gelsin. Bildigin cadı kazani var burada.

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          31 maçı var orada Enes.
                          Ben maçı yok felan demedim, kadroya giremiyor lafını da espri amaçlı söyledim, neyse çok da önemli değil de sen onaylıyor musun bu transferi??
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Mendy (Berat)
                            Alzate (Ömür)
                            Bardhi (Bakasetas)
                            Visca (Teklic)
                            Trezege (Fountas)
                            Transfer (Enis)

İyi yani. Keşke Kourbelis ve Doğucan isimli oyuncular olmasa takımda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Keske Tsye gelen her hoca enaz Abdullah Avci kadad basarili olabilse. Ben Abdullah avci seviyesinde hocalarin basimizda olmasina raziyim. Bana her 3 yilda bir enaz 1 kupa getirecekse daha ne isterim.
                              Abdullah avcinin basarisi neden kucumseniyor. O sezon neredeyse tum sezonu onde goturduk. Iki haneli puan farklari yasandi. Evimizde namaglup gittik. Hatta tum sezonu antalya ve basak maglubiyeti (lig bitmisti) bitirdik. Hicbir derbiyi kaybetmedik (6 mac 3 g 3b).
                              Daha ne istiyordunuz hocadan. 1 sene icerisinde super kupa aldik. T.kupasi yari finalinde elendik.
                              Ee daha fazla ne olmasi lazimdi.
                              Benim icin Abdullah Avci efsane hocalar arasindadir.
                              Bundan sonra baska bir hoca gelip, basarilariyla onun onune gecerse , o zaman Abdullah avciyi gecmis olur.
                              Bir kendinize gelin artik.
                              Sonraki sezonki transferleri elestirelim, sonrasinda hoca da istifa etti. Tazminat filan da almadi. Tsye veya ttaftara en kucuk olumsuz elestirisi bile olmadi.
                              Ne yapti Abdullah avci size, bu kadar nefret ediyorsunuz.
                              Bu takimi 38 yil sonra resmi olarak eze eze sampiyon yapmasini mi cekemiyorsunuz. Biraz samimi olun artik.

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Berat'a niye para verildiğini de izah eder misin sana zahmet? Şu an gerçekten ortasahada rotasyon oyuncusuna mı ihtiyacımız vardı yüksek maliyetli? La niye sağa sola 1er milyon veriyoruz da eli ayağı düzgün adamlara 1.5 -2 vermiyoruz?

Kourbelis-Berat-Göktan Gürpüz aldın ortasahaya? Hangi şeye derman bunlar? Ne bunlar kardeşim? Hangisini ilk 11e aldın? Hamsik gitti kim mesela yerine ikame bunlardan? Onu geçtim Siopis'in yerini dolduramaz bu üçlü.

Neyi niye hangi mantıkla yaptıklarinın hiçbir açıklamasÄ· yok.

Stoperde zaten çer çöpe bayıldılar milyonları. Güzel hortum.

Resmi siteden kendi fotosunu paylaşması dışında bir icraatini görmedim. Adam 30 ağustosta zafer bayramında bile kendini paylaştı ihmal etmedi sağ olsun.

Basında da sürekli sırıtarak geviş getirir gibi konuşması, bitmeyen enkaz edebiyatı, sakallı, kravatsız gayrı ciddi kişiliği görmeye tahammül kalmadı.
                                yabancı sınırlaması var. bizim yerli rotasyonumuz geniş değil. bugün uğurcan, ömür, eren sakatlık yaşasa yerine koyacağımız doğru düzgün oyuncu yok. en azından rotasyon oyuncusu olarak kadroda kalabilir. okay yokuşlu kadar kendini geliştirebilse yeterli aslında. ligler başladı kimse as oyuncusunu kolay kolay bırakmaz. satmak isteyenler de çok para istiyor. biz transferleri yapmak için çok geç kaldık. alacağımız oyuncular bu saatten sonra para koparmaya bakar. çünkü oyuncu havuzu daraldı.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim