Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 09.07.2023, 14:05.

Yorum

• Son senesindeki oyuncuyu 200 Bin Dolar'a kiralamak. Bu takıma geçen yıl 2 M Dolar opsiyon vermiştik.

Çözemiyorum gerçekten...
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Zorunlu satın alma varsa benim için okey
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Ben benkovice fitim. Kiralık, geçmişinde potansiyeli yüksek ingiltere yapmış sonra tutunamamış vs 25 yaşında daha.
          Olur alınır denenir tutarsa bize para kazandıracak profil de budur zaten.
          Ama ispanyadan alınan stopere anlam veremedim. Ona verilen parayla çok daha iyisi alınırdı. İşin sonunda kadroda hüseyini görmeyelim de...

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocanın ömürden vazgeçeceğini sanmıyorum. Ömür yıllardır sağlam bir hazırlık kampı görmedi ve kondisyon bakımından yeterli seviyeye gelmedi hiç. Şimdi işler değişti onun için. Orta sahaya dikine giden adam lazım. Bu ömür olur. Bir tek topu ayağından zamanında çıkarmayı öğrenmesi lazım.

Orta sahaya hamşik ayarında adam alınacak. Bunun görüşmesini 1 aydır yapıyorlar.
            Reis yok mu şu orta saha ismi? Çıtlatsana biraz ipucu falan?
            En önem verdiğim transfer orta sahaya alınacak adam. Ligdeki sıralamamızı o belirler.
            Hazırlık maçında ömür fena değildi dikine çok top taşıdı ve evet ayağından topu çıkaracağı yeri öğrenebilirse bu sene transfer yapar hocanın bu antreman temposunda çalışmayı sevmeyen ömür bile mecburi bi fiziksel çıkış yakalar.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            En son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 09.07.2023, 14:07.

Yorum

• flavio’da bilmedigimiz 1 yıl daha opsiyon olabilir.yoksa sozlesmesi bitecek adam niye kiralansın.

Yorum

• Olsun en azından böyle yaşı genç ya tutarsa transferleri mantıklı. Üstdüzey,parlamış Hırvat oyuncuyu 20 milyon Euro’dan aşağı alamazsın sana kalır mı o oyuncu?

Yorum

• Benkovic'i alıcaksan Fernandez'i niye aldın..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Sözleşme uzatılıp zorunlu satın alma ile kiralandıysa tamam. Yoksa o çingenelere ben olsam oyuncu vermem. Opsiyonu varken almadılar sırf ucuza kapatmak için.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son senesindeki oyuncuyu 200 Bin Dolar'a kiralamak. Bu takıma geçen yıl 2 M Dolar opsiyon vermiştik.

Çözemiyorum gerçekten...
                      Geçen sezon sakatlık yaşadı. Ondan çekindiler galiba. Zaten ederi de en fazla bu Oğuz futbolcunun.
                      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Milletin szala i si joao pedro çöpü paraya çevriliyor biz flavio djaniny kitap bartra gomez i satamiyoruz
                        Flavio kiralandı yazıyor..altyazıda..
                        dün hakan Yoloğlu bonservisle gidecek diyordu..
                        gerçekten kiralandıysa..bu adamı bulup getiren kulübü zarara sokan ger kim varsa aklına beynine sövüyüm..

bu Suudi kulübünün de şerefini seveyim..herkese şapır şupur parayı basıyorlar..
                        bize gelince tık yok..
                        bunlar bile bizi kerizliyor ya helal olsun..Karadenizliler uyanığım diye gezmesin..duymayım..
                        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Flavio kiralandı yazıyor..altyazıda..
                          dün hakan Yoloğlu bonservisle gidecek diyordu..
                          gerçekten kiralandıysa..bu adamı bulup getiren kulübü zarara sokan ger kim varsa aklına beynine sövüyüm..

bu Suudi kulübünün de şerefini seveyim..herkese şapır şupur parayı basıyorlar..
                          bize gelince tık yok..
                          bunlar bile bizi kerizliyor ya helal olsun..Karadenizliler uyanığım diye gezmesin..duymayım..
                          KAP'a bildirildi. Kiralık.
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Abdülkadir direk oynuyycaksa gelecek yabancı da 8 numaraysa bakasetas ne olacak yok baka oynucaksa abdus wijnaldum/rakitic baka arkada iki ağır stoper elek oluruz ya ömür oynamaz ya baka

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Flavio da gitmiş.

Hadi bakalım bugünkü hareket fena değil.

Güncelleme: Kiralıkmış, hay böyle işe.
                              Zaten 1 yılı kalmıştı.Nasıl kiralık?

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                flavio’da bilmedigimiz 1 yıl daha opsiyon olabilir.yoksa sozlesmesi bitecek adam niye kiralansın.
                                Maaşından kurtulmak için olabilirmi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim