Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben benkovice fitim. Kiralık, geçmişinde potansiyeli yüksek ingiltere yapmış sonra tutunamamış vs 25 yaşında daha.
Olur alınır denenir tutarsa bize para kazandıracak profil de budur zaten.
Ama ispanyadan alınan stopere anlam veremedim. Ona verilen parayla çok daha iyisi alınırdı. İşin sonunda kadroda hüseyini görmeyelim de...
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Reis yok mu şu orta saha ismi? Çıtlatsana biraz ipucu falan?İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın ömürden vazgeçeceğini sanmıyorum. Ömür yıllardır sağlam bir hazırlık kampı görmedi ve kondisyon bakımından yeterli seviyeye gelmedi hiç. Şimdi işler değişti onun için. Orta sahaya dikine giden adam lazım. Bu ömür olur. Bir tek topu ayağından zamanında çıkarmayı öğrenmesi lazım.
Orta sahaya hamşik ayarında adam alınacak. Bunun görüşmesini 1 aydır yapıyorlar.
En önem verdiğim transfer orta sahaya alınacak adam. Ligdeki sıralamamızı o belirler.
Hazırlık maçında ömür fena değildi dikine çok top taşıdı ve evet ayağından topu çıkaracağı yeri öğrenebilirse bu sene transfer yapar hocanın bu antreman temposunda çalışmayı sevmeyen ömür bile mecburi bi fiziksel çıkış yakalar.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 09.07.2023, 14:07.
Yorum
-
Geçen sezon sakatlık yaşadı. Ondan çekindiler galiba. Zaten ederi de en fazla bu Oğuz futbolcunun.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon senesindeki oyuncuyu 200 Bin Dolar'a kiralamak. Bu takıma geçen yıl 2 M Dolar opsiyon vermiştik.
Çözemiyorum gerçekten...
Yorum
-
Flavio kiralandı yazıyor..altyazıda..İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilletin szala i si joao pedro çöpü paraya çevriliyor biz flavio djaniny kitap bartra gomez i satamiyoruz
dün hakan Yoloğlu bonservisle gidecek diyordu..
gerçekten kiralandıysa..bu adamı bulup getiren kulübü zarara sokan ger kim varsa aklına beynine sövüyüm..
bu Suudi kulübünün de şerefini seveyim..herkese şapır şupur parayı basıyorlar..
bize gelince tık yok..
bunlar bile bizi kerizliyor ya helal olsun..Karadenizliler uyanığım diye gezmesin..duymayım..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
KAP'a bildirildi. Kiralık.İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFlavio kiralandı yazıyor..altyazıda..
dün hakan Yoloğlu bonservisle gidecek diyordu..
gerçekten kiralandıysa..bu adamı bulup getiren kulübü zarara sokan ger kim varsa aklına beynine sövüyüm..
bu Suudi kulübünün de şerefini seveyim..herkese şapır şupur parayı basıyorlar..
bize gelince tık yok..
bunlar bile bizi kerizliyor ya helal olsun..Karadenizliler uyanığım diye gezmesin..duymayım..
Yorum
-
Zaten 1 yılı kalmıştı.Nasıl kiralık?İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFlavio da gitmiş.
Hadi bakalım bugünkü hareket fena değil.
Güncelleme: Kiralıkmış, hay böyle işe.
Yorum
-
Maaşından kurtulmak için olabilirmi?İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleflavio’da bilmedigimiz 1 yıl daha opsiyon olabilir.yoksa sozlesmesi bitecek adam niye kiralansın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum