Forveti geçtim. Stopere ve orta sahaya(Sağ bekte oynayan Larsen yerine Mehmet alındığını düşünerek söylüyorum.) ilk 11 oyuncusu alınmadan lige başlanırsa bu sezonu yok sayabiliriz şimdiden.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak doğukan uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kaçırdık adamıEn son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 31.07.2023, 11:48.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Dünya üzerinde tek bir forvet varmış gibi hareket edilmesi , adamın ısrarla beklenmesi kadar amatörce bir iş olamaz.
Yahu senin ligin başlayacak , adam hala kendi takımında maçlara çıkıyor ? Diyelim ki , adam avrupa maçında sakatlandı ne halt yiyeceksin ?
Nereden geldi bu çapsızlar takımın başına ya .
Gerçi geçen sene , hoca ile el ele takımın bu hale gelmesine sebep veren adamdan da performans vermesini beklemek ne denli doğru onu da bilmiyorum.
Maddi olarak adamlarla yarışamayacağımız aşikar ancak adamların dün statlarında taraftarın önüne getirdikleri futbolculara bakıyorum , tek bir tanesi dahi Trabzonspora gelse burun çevirmem .
Adamların yedek forveti , bizim as forveti kesebilecek yetenekte)
Bu kalibrede topçu bulup getiremiyorsun anladık . Bari taraftarı heyecanlandıracak , patlama potansiyeli yüksek bir kaç futbolcu getir .
Takımda scout ekibi var. Ama bir işe yarıyor mu belli değil .
Elin GENT diye takımı 3 milyon euroya , Gift ORBAN diye adam buluyorsa git sende bul . Zor mu ?
Club brugge alt yapısından Lois OPENDA diye adam çıkarıyor . Git yabancı genç topçuları bul alt yapıya koy , sende çıkar .
Oyuncu transfer edecek paran yok anladık ama bari potansiyele yatırım yap .
Ondan sonra taraftarı stada çağırıyorsun .
Ulan taraftarı çağırdığın stadın daha sponsoru dahi yok.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePetkovic gelicek hersey degisecek. Vay anam vay, bizim taraftar halen uyiyor. 1 ay önce aynisini yazdim, Bartrayi gönderip bayram eden taraftarlardan tartisdim. HT4, Joaquin ve benkovic vasatlardan lige baslanmaz. ikizi sakatlandi HT4 el bombasi. Her an kendi kalesine gol atip veya penalti yaptiri. AMA SIZ HALEN UYUYUN.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Şahin'i yeni transfer gibi düşünmeliyiz. Al koy ilk onbire eldekilerden kötü değil. Ahmetcan da olduğu gibi şans verilirse bir sene oynayıp direk Avrupaya transfer yapar kulübe de ciddi bonservis getirir.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZickernagel iyiki gelmedi. Brüggede 400 bin€ ya oynar. Bize gelseydi en az 1.300 Milyon € alirdi. Sonra seneye nasil kurtularim bundan derdik. 1 Milyon € fesh verip taraftar yine bayram ederdi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyide yabancinin Avrupa da gibi bir sistem kuracagindan yola cikiyorsun..Parayla yapilamayacak sey bu..Yerli kadrolarla is birligi yapmak zorundalar..Torpil yine olacaktir..Belki farkli stratejiler gelistirmek zorunda kalacaklar..Ben birsey degisecegine inanmiyorum..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca kötü. Bir oyun sistemi yok oynatmaya çalıştığı birşey yok şunu oynatmaya çalışıyor diye birşey diyemiyoruz takım hem hücum yapamıyor hem defans yapamıyor.Türk hoca, iyi bir oyun kurucu ,deneyimli bir stoper ve fizikli top alıp saklayabilen forvet bunlar olmazsa hiçbirşey olmayacak isterse 10 ay geçsin.
Yorum
-
Anlaşır tabi adam senimi bekliyicek sen qnlasmisdin yok yöneti.leri fiyat düşsün yok bilmem ne ulan koşa koşa benkovic le fernandeze para vermeyi biliyorsunuz.. s... gidin şu takımdan .. djanini yine sezon başı kampa çağırmış hoca o da ben transfer olacam demiş bir ay tatil yaptı kimseyle anlayamadım ayağına döndü... koita gitmem diyor maxi ye teklif geliyor beğenmiyor.. siopis antrenmana çıkmıyor takımın penaltıcisi kim belli değil tamamen çiftliğe döndü takım sonra hoca kötü diyorsunuz .. deveye sormuşlar neden boynun eğri nerem doğru ki demiş bizim neşemiz doğru ki
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezon yapılan tüm transferler çöp demiştik ve nitekim başarı gelmemişti.
Umarım aynı duruma evrilmeyiz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum