Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ama bilinçli, ama bilinçsiz Trabzonspor tarihinin İho dönemi ile birlikte en büyük boşaltılması yapıldı son 2 sezonda... Üstelik bunu yaparken güya eşit bütçe, finansal şeffaflık ve yapılan hatalar da yöneticilerin bu hatalardan sorumlu olması gibi tüzükte bir sürü değişikliğe gidildiği deklare edildi...

Şimdi,

Aldıkları oyuncuların gerçek maaşını kamuoyundan sakla

Fesihli oyunculara milyon Eurolar vererek gönder, gönderemedikleri elinde patlasın

UEFA-FİFA ensende

Hiçbir oyuncuna doğru düzgün bir teklif gelmesin

1 sene önce bu rezilliğin baş mimarı kaçsın gitsin, diğeri her fırsatta kulübe verdiği milyarlardan bahsedip dursun...

yani şunu yapıyorlar en azından böyle şeyimiz var denilebilecek hiç bir şey yok....

Bu işin baş sorumlusu parası var diye yanına alıp sonra yanına aldığı kişi tarafından ezilen, kuyruğunu sıkıştıran ve ilk fırsatta topuklayan Ağaoğlu dur...
    https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Bu Petkovic süreci cok Amatörce ilerleyen bir sürec..

Bekleyin turu gecelim ne demek?? Diyelim Petkovic agir sakatlandi Yönetim ne yapacak?????

Gomezden memnun degilsen niye uzatiyorsun?? Gönder yerini doldur

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• En hayırlısı bu yönetimin daha transfer yapmaması..
        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Zickernagel Brugge'a gitmiş sanırım. İş yavaş yavaş "gel bakalım Djaniny" mevzusuna dönecek gibi duruyor cidden. Hocaya ciddi anlamda üzülüyorum. Ne hayallerle geldi, ne buldu...
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bana birisi anlatsin, bu takim neden mücadele etmiyor, halen statik oyniyor. Biz futbol oyniyoruz, kosarak oyaniliyor. Golf oynamiyoruz, durup durup izlemiyoruz. Sahda 11 kisi yerinde bekleyip duriyor. kimse dikine kosular yapmiyor. 1 tane adam akili oyun plani yok.
            Çok yaşa.Geçen sezonun son haftalarında o bitik kadro bile koşup basıyor ve pozisyona giriyordu.Bu takıma dün ne oldu da o eski , iğrenç statik oyuna döndü.Bi ara yine yan pas , geri pas trafiği o kadar arttı ki kendimi Abdullah Avcı zamanındaki gibi hissettim.

Yorum

• İlk olarak ardesenli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

zinckernagel brugge ile anlaşmış. bir dosya daha kapandı hadi bakalım..
              Yönetimde verdiği paraları almadan gitmez .. zinckernagel e 2 milyon vermemek için direniyorsun ok gidip benkovic le fernandez e totalde 2.600 bayılıyorsun.. amacınız ne sizin ya küfürle mi gitmek istiyorsunuz tesisi mi bassın taraftar düşün artık bu takımın yakasından yeter artık ya yeter

Yorum

• Lig başlamadan Hocayı de yedik, tü kaka yaptık ne güzel...
                Biz şuna karar verelim :Hani takım küçülüyordu? Daha ucuz düşük profillere 1-2 inşaa sezonu için sabredecektik? Ona yönelik maliyet esaslı takım kuulmadı mı? Ne yani GS, Fb, Bjk ile kafa kafaya oynayacak takım mı bekliyorduk?Takım kalibre si bu takviylerle bir tık daha oyun ve kalite katılacak oyun inşası için ligin 8. -10. haftası beklenecek. Hee eğer Ekim ve Kasımda hala istenen oyun ve skor alamıyorsak tamam haklısınız da.Daha bir durun Bismillah arkadaşlar.

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  En hayırlısı bu yönetimin daha transfer yapmaması..
                  Ben de böyle düşünüyorum ama seneye avrupaya gitmemiz şart oğlu şart. Mevcut kadro bu güveni vermiyor. Allahım ne olur yirmağa yuvarlanmayalım ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Petkovic gelicek hersey degisecek. Vay anam vay, bizim taraftar halen uyiyor. 1 ay önce aynisini yazdim, Bartrayi gönderip bayram eden taraftarlardan tartisdim. HT4, Joaquin ve benkovic vasatlardan lige baslanmaz. ikizi sakatlandi HT4 el bombasi. Her an kendi kalesine gol atip veya penalti yaptiri. AMA SIZ HALEN UYUYUN.

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Djaniny'i derhal affedip , kadroya dahil etsinler.Gamsız vs. evet biliyorum ama şu kadroda ondan daha yetenekli bi hücum oyuncusu ( Trezege de dahil ) ben göremiyorum.şampiyonluk sezonun ve öncesinde gayet iyi olan adamı biz bir kalemde sildik.
                      Bunu en baştan beri söylüyorum bukadar kazmanın yanında canıni neden kampa alınmadı.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Petkovic süreci cok Amatörce ilerleyen bir sürec..

Bekleyin turu gecelim ne demek?? Diyelim Petkovic agir sakatlandi Yönetim ne yapacak?????

Gomezden memnun degilsen niye uzatiyorsun?? Gönder yerini doldur

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        zagreb gruplara kalır petkovic gelmez bunlar da mal gibi kalır hiçbir B planları yok. zinckernagel club brugge gitmiş. danimarkalı oğlan gelmek istemiyor bunlar gönderdiği hiçbir topçunun yerini dolduramaz.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adam para yatıracak yiyicileri doyurmaya gelmeyecek amacı aç doyurmak değil bir gün öncede söyledim kendi kafa yapımız böyle olduğu için yabancıyıda kendimiz gibi düşündürecek sınıflandırmaya çalışıyoruz.
                          Iyide yabancinin Avrupa da gibi bir sistem kuracagindan yola cikiyorsun..Parayla yapilamayacak sey bu..Yerli kadrolarla is birligi yapmak zorundalar..Torpil yine olacaktir..Belki farkli stratejiler gelistirmek zorunda kalacaklar..Ben birsey degisecegine inanmiyorum..
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Zinckernagel club brugge ile anlaşmış son dakika haberi olarak geçiyor. bu seneki en büyük transfer ertuğrul doğan ve ekibinden kurtulmak olacaktır.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Djaniny'i derhal affedip , kadroya dahil etsinler.Gamsız vs. evet biliyorum ama şu kadroda ondan daha yetenekli bi hücum oyuncusu ( Trezege de dahil ) ben göremiyorum.şampiyonluk sezonun ve öncesinde gayet iyi olan adamı biz bir kalemde sildik.
                              Trezege bencil, kendine oynuyor.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Ali Şahin'i yeni transfer gibi düşünmeliyiz. Al koy ilk onbire eldekilerden kötü değil. Ahmetcan da olduğu gibi şans verilirse bir sene oynayıp direk Avrupaya transfer yapar kulübe de ciddi bonservis getirir.
                                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X