Halil dervişoğlu gs ye imza atıyormuş şu vasat adamıda alırlar diye ödüm kopuyordu gayet yetersiz bulduğum Bozok bunun yanında 10 numara forvet.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'deki Arap müşteriyle İngiltere'deki elbette aynı olmayacaktır. Trabzonspor'un satılması senaryosu aynen şu şekilde işler: Bir tane Arap yatırımcı Trabzonspor'u almak için bir kaç tane türk bankasından kredi çeker. Burdan çektiği kredilerle Trabzonspor'un borsadaki çoğunluk hisselerini satın alır. Neyse bir kaç yıl sonra işler kötüye gider, kulüp zarar eder batacak seviyeye gelir. Sonra Arap arazi olur. Bankalarda kredi borcunu tahsil edecek kişiyi bulamaz. Trabzonspor bankaların eline geçer. Tanıdık geldi mi? Türk telekom'da olan senaryo.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilyonlari sacip klübün altina dinamit koyacagina varsin 50 bin dolara adam kaptirmis olsun. Korkunc bir inat vardi kendisinde. Yinede yillar icinde yasadiklarimiza bakinca orda kalmasi cok seyi olumlu yönde degistirirdi bence..Prensiplerinden asla vazgecmeyecek, sert ve bir o kadar da idealist birisi olmali klübün basindaki kisinin..Böyle bir kisinin "dogru" idealleri icinde barindirdigi sürece sorun yok tabi..Aksi durumda felaket ile sonuclanabiliyor haliyle..Özkan Sümer Trabzonspor adina o idealleri tasiyordu iste..Yoksa baskan vasiflarini tasiyan Agaoglu nun sonunuda gördük..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak OMERYILMAZ_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs halil dervisoglunu da aldi cok fena kadro kuruyorlar
Bizim transferde karavana luksumuz kalmadi nerde kaldi petkovic
Bu hoca ilk 5 hafta dikis tutturamazsa trabzonspor fena dagilir hemde cok fena sonumuz hayrolsun bakalimAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak OMERYILMAZ_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs halil dervisoglunu da aldi cok fena kadro kuruyorlar
Bizim transferde karavana luksumuz kalmadi nerde kaldi petkovic
Bu hoca ilk 5 hafta dikis tutturamazsa trabzonspor fena dagilir hemde cok fena sonumuz hayrolsun bakalimTHE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Rakip takımların kaliteli ve pahalı isimleri kadrolarına katması sonucu doğal olarak bizim taraftarda büyük bir çöküş yaşanıyor. Taraftarı anlarım, onlar ister doğal olarak; ancak yönetim, İstanbul takımları ile sidik yarıştırmak için "yıldız" oyuncu getirip veremeyecekleri sözleşme ile bir yılımızı daha heba etmeye kalkarsa vay bizim halimize. Daha dün UEFA'dan gözdağı gelmişken hâlâ Belotti falan denmesi akıl kârı değil.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Aldığımız gence önyargılıyım maalesef. Bu konuda karnemiz çok kötü, geçmişteki örnekler gibi çıkacak diye endişeleniyorum. Dortmund ışık gördüğü adamı 16,17,18 yaşında Cl de hatta şampiyonluk maçında gole ihtiyacı olduğu zamanda sahaya atmaktan çekinmiyor. Bu arkadaş 20 sine gelmiş…There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaniAngelino için dersin de şu an halili almanın bir olayı yok
alexis sanchez i almak istiyorlarmış onuda alırlarsa canavar olur hücum hattı,rashica yı beğenmiyorum ben onun yerine oynatabilirler.
Halil bomboş adam zaten sallayın gitsin..THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDjaniny, Koita, Gomez... gidemedikler her gün zararımıza. Bu oyunculardan en az ikisini bonservisi ile satamayacak olan bir yönetimin varlığı cidden geleceğimiz için rahatsız edici.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir doga yasasi mi var? Yani bir patron kendi sirketini batiramaz mi? Sirketlerde entrikalar, yolsuzluklar, skandallar olamaz yani?! Dünya tarihi batmis sirketlerle dolu..Trabzonspor da bunlardan birisi olur. Kaldiki sampiyonlugun hicbir degeri olmadigi bir lig icin hangi yatirimci buna cesaret eder? Yayin haklarini bile pazarlayamiyorlar
Türkiye ye gelen riski seven "yatirimcinin" hedefi vurgun yapip kacmak olur..Kacincada ortada kül bile kalmaz..Hani ortalama 5-10 senede bir küllerimizden yeniden doguyoruz diyoruz ya..Iste o küller bile kalmaz..Tehlikeli isler bunlar..Hic bulasmamak gerekir..
Ülkede toplam 3 milyon şirket var, patronun ihanet edercesine batırdığı 10 bin değildir, oran bu
Kardeşim, KENDİ MALIN OLAN BİR VARLIĞI-ŞİRKETİ ihanet etmedikçe batıramazsın, uzunsokakda SUŞİ DÜKKANI AÇ demiyoruz, 50 senelik potansiyeli olan ve şampiyonlukda dünya rekoru kıran bir klübe YATIRIM YAPIP ACABA MÜŞTERİ GELİR Mİ demek bakkal seviyesi ticaretten anlamamaktır
Bak Sörloth 15 Temmuz bugün Leipzige döndü, al 8 milyona zarar edersen para benden, katkısı 30 milyon olur en az
Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum