Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Masouras istemeyenler neye dayanarak istemiyor? Saygı duyuyorum elbet ama geçen sezon 12 gol 8 Asist yapmış bu adam Bakasetasın oynadığı Milli Takımın Kanat oyuncusu.
    Şikecileri delik deşik ettiğini hatırlıyorum.
    Bence Trezeguet - Visca - Masouras - Lahtimi güzel bir Kanat Rotasyonu olur.
    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• yusuf gelecek diye konuşuluyor.

canini,ömür,cornelius gidecek diyorlar. Hoca nın gidecek isimler olacak lafını boşa söylemediğini düşünüyorum.

benim bildiğim hoca masouras kesin alır. Visca nın yokluğunu doldurmak için.

Ve eğer hem canini hem cornelius giderse bozok hariç 2 forvet gelir.

masouras,yusuf,artem,naci,bakambu geldiğini
      ömür,canini,cornelius gittiğini düşünürsek

---------bakasetas/barthi------gbamin/dorukhan------yusuf/naci/hamsik----------

bakambu/lahtimi-------------artem/umut-----------------naci/masouras/trezeguet

merkez ve hücum hattı bu hali ile iş yapar.
      En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 30.08.2022, 01:30.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dovbyk için kulübü 6 milyon euro üzerinde teklif bekliyormuş.Cornelius kopenhagın ilgisi olduğunu kulübe iletmiş.Kulüp de aldığımız fiyat veya üzerinde bir teklif olursa değerlendirecekmiş

Kaynak:Yunus emre sel

Cornelius'un kopenhag maçlarında neden mücadelesinin az olduğunu da buna bağlayabiliriz
        Corne gidebilir el freni resmen. Bize top sürecek vuracak forvet lazım pivot santrafor değil. İleri uç golcü oyuncu açılımı. En büyük rakamı bu bölgeye ayırmalıydık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Visca ne zaman dönecek alçıyla malçıyla oynasın ya kolu kopmadıya hoş

Yorum

• Vargas bence Trezegeden daha faydalı olurdu alsaydık
            "Annuit cœptis"

Yorum

• bro vargasa ne diyorsun?
              İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bak kanada ucuz topçu bakılıyorsa Kouassi ve Canini'nin toplam maliyetinin yarısı kadar fiyatına gider Brezilyalı Pedro Henrike'yi alırım..Hem Kayseri'de hem Sivas'da vasat yani ortalama bir performans sergilese de işimize yarar Visca'yı yedekler Trezege'den bu haliyle formayı da kapar...Kardeşim Anadolu takımlarında bile ne adamlar var gider Antep'in oyuncularına sulanırım mesela Alanya'da Davidson vardı gider onu alırım mesele vasat topçu meselesiyle şayet..Kalkıp kimliği belirsiz, bir takımda kendini kanıtlayamamış ya tutarsa transferi yapmam..Uzaklara gitmesinler yani şu Anadolu takımlarındaki topçulara bi baksınlar..Transfer takvimi kapanıyor bunlar daha ne arıyorlar anlamıyorum..
              "Annuit cœptis"

Yorum

• değiller hatta şöyle yapalım çoğu tırt https://www.transfermarkt.com.tr/tra...ter/verein/449
                İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim oyuncu izleme ekibinin profesyonel olduğuna emin miyiz?
                "Annuit cœptis"

Yorum

• bunu yapan kim? ağaoğlu bu malzemeyi veren buna sebep olan başkan arkadaşlarımızın dediği gibi 4 tane çürük elma alıyor bir tane nokta attışı almak yerine sonra göndermek için uğraşıyoruz.
                  İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  adam gibi çıktık oynadık!! bu lafın 100 dk o teri akıtan emeği veren her çocuğa hakarettir. sahada da saha dışında da utanılacak bir şey görmedim. adamlığı başka şeylerde aramak lazım.
                  kriz yaratıp, körüklersen istanbul basını köpürtür. olay budur.
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• Naci'nin ayağı Hamsik'in aralara bıraktığı müthiş topları her maç defalarca bırakacak kadar temiz. Fiziği bu lig için çok vasat. Bence Avcı hoca Ümraniye maçıyla birlikte fazlasıyla şans vermeli. Kısa vadede ilaç olacak gibi.

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Visca ne zaman dönecek alçıyla malçıyla oynasın ya kolu kopmadıya hoş
                      Kasım ayında.

Yorum

• dovbik oldukça gereksiz ve kaynak israfı bir transfer olur,umarım böyle bir hata yapmayız

tm kartına bakıyorum, 25 yaşında ve sadece 1 sezonu var,o da ukrayna ligi seviyesinde dnipro da attığı 14 gol

Das sind die Leistungsdaten von Artem Dovbyk vom Verein AS Rom. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

25 yaşında ve 1 sezon istatistiği var,vede düşük seviyede,

miçiland da oynayamamış,millet görmüyor bu harika yeteneğide bitek biz görüyoruz öyle mi?

fmdatasına bakıyorsun,vasat oğlu vasat

şuraya bak, 57 puan ve tekniği zayıf

25 yaşına kadar 5 büyük lige transfer olmamış oyuncu zaten scoutların raporunda sınıfta kalmış demektir

dovbik tarzı manasız transferlerden uzak durmakta fayda var, zaten hunharca toplam maaş bütçesi yukarı çıkmış durumda,çok sözleşmeli oyuncu var elde,bunlara bir yenisini daha eklemenin manası yok

rafinha tarzı fm profili şu şekil ve takıma kalite katacak oyuncu alabiliyorsak alalım,

diğer türlü takımı vasatlarla doldurmak saçmalık oluyor,sonra gönderemiyorsunda
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Masouras istemeyenler neye dayanarak istemiyor? Saygı duyuyorum elbet ama geçen sezon 12 gol 8 Asist yapmış bu adam Bakasetasın oynadığı Milli Takımın Kanat oyuncusu.
                          Şikecileri delik deşik ettiğini hatırlıyorum.
                          Bence Trezeguet - Visca - Masouras - Lahtimi güzel bir Kanat Rotasyonu olur.

Das sind die Leistungsdaten von Georgios Masouras vom Verein Al-Khaleej. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

istatistikleri çok yüksek değil

yunan ligi seviyesi yüksek değil

28 yaşında

yunanistandan çıkamamış,yani yükselememiş,bu yerel ve vasat olduğunu gösteriyor

zaten fmdatası da vasat olduğunu söylüyor

60 puanda kalmış

fmdatası 67 olan direzege varken mosurası almak mandık dışı

sol açığa maddi manevi bi yatırım yapıldı, bonservis + maaş 4 yıllık maliyet 10 milyon avro, zaten direzege kaliteli oyuncu,yedeğine mosuras gibi vasat oyuncu ve yabancı oyuncu ile doldurmanın manası yok,çünkü vasat mosurasın maliyetide 4 yıllık 10 milyon avro olur,çöpe atılmış para demek bu,aynı hatayı yedek denswil için yaptık mesela,çok maaş verdik,yedek oyuncuya o kadar maaş verilmez

bizde asıl eksiklik visca nın talihsiz sakatlığı ile oldu,gördük ki visca nın yedeği yok, rafinha yı alıp yoluna bakarsın aga,visca döndüğünde ise rafinha yı 8-10 oynatırsın merkezde ,gerektiğinde
                          TEKKEBALL

Yorum

• Cornelius bence kilit oyuncu bize lazım kesinlikle, asla satmam, Bakambu-Umut-Cornelius yaparım devam ederim net, Dovky'yi asla Cornelius'a tercih etmem, Dovky'yi vasat buluyorum bin kere Bakambu'yu tercih ederim ona..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Spor programlarinda Jesus soyle , Fener boyle diyordular sabah. Avci ise cozum bulmasi lazim di Yoksa canlar calacakmis.

Bunlara canak tutmayin arkadaslar, biz en kotu su durumda 3 cu sirada bitiririz ki Europa maceramizin iyi olacagini dusunuyorum. Sadece destek, futbolcusuna hocasina yonetimine baska hic birsey degil.
                              En son Ibrahim Gaygusuz tarafından düzenlendi; 30.08.2022, 04:12.

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adam bizde krallığına devam edecekken kendi kendini batırdı avrupaya giderek. sörloth un etkili olabileceği lig burasıydı. ha waka ve eku suz da şu anki kadroda zor gol atardı o da ayrı
                                Sörloth geçen sezon Isak'ın arkasında yardımcı rolde kaldı ancak.

Isak dediğimiz topçunun eşi de dünyada 3-4 tane. Millet sanıyor ki Sörloth İspanya'da yapamadı, değil, adam yine gitti en olmayacak takıma transfer oldu o dönem.

Sociedad Isak'ı 70 milyon euroya sattı. Yerine de Sörloth'u koydu.

İki genç santrafor daha aldılar ama Sörloth en kötü 2000 dakikaları görecektir.

Bu sezon 12-13 gol atar, bonservisini de alırlar. Eğer Sörloth dönecekse ŞL girip alabileceğimiz tek aralık bu yaz transfer dönemiydi.

Artık zor. Daha da yolu bize düşmez. Bu sene de düşmedi de, dediğim gibi şartları yaratabilirdik, olmadı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X