Vallahi Billahi , 7.5 milyon euro' ya hem 8 numara hem de stoper işini çözebilecek Ağaoğlu yönetimini özledim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın kullandığı emojinin bile ağzının suyu akıyor, Dolar yeşili gözleri fırıl fırıl dönüyor.
ABD Ukrayna'ya bizim Doğan kadar nakdî yardım yapmadı.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 03.02.2025, 11:10.
Yorum
-
Sikan ve Zubkov gibi Avrupai futbolculara bu kadar yatırım yapıyorsan bu futbolcuları Avrupai bir teknik adama teslim edeceksin. Biz kime teslim ettik? Yerel, disiplinsiz, alamet-i farikası yetenekli oyuncuları serbest bırakmak olan Şenol Güneş'e.
Sikan ve Zubkov'da Nwakaeme, Jaja, Quaresma, Talisca ya da Yattara yetenekleri yok. Taktik disiplin sahibi, fizikli oyuncular. Şenol Güneş'in ne taktik disiplini var ne de fiziğe dayalı bir oyunu. Trabzonspor'u Avrupai bir takım haline dönüştürme işine varım ama bu Şenol Güneş'le olacak iş değil. Ya Fatih Tekke gelsin artık ya da Samsun'un hocası gibi bir adam bulsunlar Avrupa'dan.
Sikan ve Zubkov iki ay Şenol Güneş idmanı yesinler yerlerde sürünmeye başlarlar. Abdullah Avcı'nın takımından daha fazla çalışacakları kesin gerçi ama yetmez.“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
Sikan ve Zubkov harika transferler hayırlı olsun.Haydi son bir hamle nokta atışı 8 numara, haydi az kaldı bitti haydi bu son ve 8 numara transferi ile tamamlanıyor.Sonra yaza kadar rahatsın haydi Erto son bir transfer 8 numara transfer başka bişey istemiyoruz...
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaaşının bir kısmını biz ödeyeceksek ne anladım o işten otursun aşağıya.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi Billahi , 7.5 milyon euro' ya hem 8 numara hem de stoper işini çözebilecek Ağaoğlu yönetimini özledim.
ertoyu bende beğenmiyorum ama ağaoğlu güzellemelirinide doğru bulmuyorum.
ağaoğlunun şampiyonluktan sonraki sezon yaptıkları tarihin en başarısız 2-3 yönetiminden biriydiEn son doc holliday tarafından düzenlendi; 03.02.2025, 12:32.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
maç özelinde sikan çıktıktan sonra ceza sahasına giren adam kalmadı.Ama arkadaş kesinlikle ne kanat ne de kanat forvet.
2010-11 şampiyonluk kadrosu asimetrik dizilirdi sahaya
------------selcuk---------colman----------
------------------jaja-----------------------
burak-----------------------------------------
----------------brozek----------umut---------------
bazı maçlarda da engin baytar oynar brozek oynamazdı.
Benzer bir düzene geçebiliriz ya da klasik 4-4-2 .
--------------------ugurcan-----------------------------
pedro---------savic------------batagov---------------????
--------------mendy-----------??????-------------------------
----------------------cham---------------------------------------
zupkov-------------------------------------------------------------
---------------------banza----------------sikan--------------------------
solda eren olursa bu sitem yürümez.Ancak soldaki adam hücumu seven yetenekli bir adam olursa sistem yürür.
bu 2 bölgeye adam alır waka ve visca yı joker olarak kullanırsak takım iş yapar.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Ya kardeş nasıl beceriyorsunuz her defasında bizi hayretlere sürüklemeyi biri çıkıp anlatsın yaa
Olm siz kafa mı buluyosunuz 6-7 milyon eurolar nedir?hali hazırda 1.5 milyon Euro'dan sözleşmesini uzattiginiz 33 yaşında aynı mevkide Visca var birde üstüne 29 yaşında bir daha satış göremeyecek bir oyuncuya? Üstüne takım 8 numara diye bağırırken?
Lan soyun bu kulübü tamam buna alıştık. Ama siz artık başka bir seviyeye geçtiniz. Bi de çıkıp sırıtarak hala medyada gösteriyor kendini. Arsızlar.En son must61 tarafından düzenlendi; 03.02.2025, 12:50.#Dik oyna
Yorum
-
Bizim başkan bu kadar serveti nasıl elde etmiş
Kendi şirketlerini böyle yonetse altı ay da batar başkan
Kötü niyetli olunmazsa bu takım bu hale gelmezdi
İşin başından değil sonundan başladılar
Akla hayale gelmeyecek paralar verdiler oyunculara
Hâlâ başladığımız noktadayız ve hala 8 no transferi yapılmadı“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim başkan bu kadar serveti nasıl elde etmiş
Kendi şirketlerini böyle yonetse altı ay da batar başkan
Kötü niyetli olunmazsa bu takım bu hale gelmezdi
İşin başından değil sonundan başladılar
Akla hayale gelmeyecek paralar verdiler oyunculara
Hâlâ başladığımız noktadayız ve hala 8 no transferi yapılmadıI am not in danger , I am the danger..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum