Umarım şu weghorst çöpünü almayız manaj’a bile razıyım olmadı maxi gomeze bile ama sakın bunu almasınlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Maxi Gomez'i büyük umutla aldık iyi maçları da var sonra beğenmedik gönderdik kiralık yine kötüymüş, geri döndü ne oldu Maxi Gomez amatör futbolcu mu neden şans bulmadı biz zenginlik içinde mi yüzüyoruz futbolcuları çöpe çıkartmak da üzerimize yok bu kadar sefalet içinds bu kadar bol keseden harcama2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaxi Gomez'i büyük umutla aldık iyi maçları da var sonra beğenmedik gönderdik kiralık yine kötüymüş, geri döndü ne oldu Maxi Gomez amatör futbolcu mu neden şans bulmadı biz zenginlik içinde mi yüzüyoruz futbolcuları çöpe çıkartmak da üzerimize yok bu kadar sefalet içinds bu kadar bol keseden harcama
Neden? Çünkü bazı insanlar çöp dedi bu adama. Onlar çöp dediyse tamam en iyisi 140 milyon tl yi yıllık savuralım nasıl olsa biz ödemiyoruz"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk turu şansa geçtik, İkinci turda elendik, Konferans ligine düştük. Süper ligin 3. haftası oynanacak. Herkes transferlerini tamamladı bu utanmaz herifler takımı aylardır orta saha ve forvetsiz maça çıkarıyor. geçen senede aynı yaptılar. gittiler alanyaspor'dan umut güneş'e 2 bilmem kaç küsür milyon euro verdiler eleman piyasada yok. Ben boşuna demiyorum. Ertuğrul doğan bırak trabzonspor başkanlığını yönetici olacak vasıftaki bir isim bile değil. Uzun sokakta maddi durumu iyi olan bir esnafı al kulübün başına getir aynı bu kadar camiayı yönetir. Sadece parasına güvenip göreve geldi. kulüp 2 senede zarar üstüne zarar ediyor. oyuncu satışı desen yok, para edecek oyuncuları fesih yapıyorlar. avcı ile beraber kulübe verdikleri zararı en azılı ts düşmanı bile veremez.
Yorum
-
İlk olarak Doctore tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarın teknik direktör müsvettesinden ziyade yönetim istifa diye bağırması lazım ki Erto kendini kurtarmak için müsvetteyi harcasın. Diğer türlü olmaz. Adam kulübün yatırımını kendi aldırmadı tutmasın diye defans oynattı. Oyuncu isyan etti şimdi de gönderiyor. Benim planlamamda yok diyormuş. Ulan sen kimsin ki senin planlaman olsun narsist. Eline ne verirlerse en yüksek performansı alacaksın işte kendini beğenmiş grandüyöz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi"Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende tam olarak aynısını düşünüyorum. Doğan ibrenin kendisine kaydığını hissettiği an avcı aşkı son bulur. Bu nedenle tüm mesajlarda önce Doğan’ı istifaya çağırıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaxi Gomez'i büyük umutla aldık iyi maçları da var sonra beğenmedik gönderdik kiralık yine kötüymüş, geri döndü ne oldu Maxi Gomez amatör futbolcu mu neden şans bulmadı biz zenginlik içinde mi yüzüyoruz futbolcuları çöpe çıkartmak da üzerimize yok bu kadar sefalet içinds bu kadar bol keseden harcamaEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 19.08.2024, 19:31.
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMendy Visca'nın üzerine yürümüş Avcı da bu adamla artık işim olmaz mı demiş.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan yologluna göre bir santrfor transferini bitirmisiz. Vizesini falan halletmiş kulüp. Isim belli değil 1 2 saat içinde patlarmis bomba.
WW?
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Forumda 1 saat küfür serbest olsa keşke
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum