Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umarım şu weghorst çöpünü almayız manaj’a bile razıyım olmadı maxi gomeze bile ama sakın bunu almasınlar.
    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Maxi Gomez'i büyük umutla aldık iyi maçları da var sonra beğenmedik gönderdik kiralık yine kötüymüş, geri döndü ne oldu Maxi Gomez amatör futbolcu mu neden şans bulmadı biz zenginlik içinde mi yüzüyoruz futbolcuları çöpe çıkartmak da üzerimize yok bu kadar sefalet içinds bu kadar bol keseden harcama
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Performansa bağlı olarak futbolcuları rahat rahat kadro dışı bırakan kulüp , performansı rezil bile sayılmayacak teknik direktörü kapıdan dışarı yollayamıyor Ne güzel dünya.

Biz çalıştığımız yerde bu kadar rezil şekilde işimizi yapsak , mobing üstüne mobing yeriz .

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maxi Gomez'i büyük umutla aldık iyi maçları da var sonra beğenmedik gönderdik kiralık yine kötüymüş, geri döndü ne oldu Maxi Gomez amatör futbolcu mu neden şans bulmadı biz zenginlik içinde mi yüzüyoruz futbolcuları çöpe çıkartmak da üzerimize yok bu kadar sefalet içinds bu kadar bol keseden harcama
          Gel de anla. Yani Bozok, Enis, Dragus bu adamdan daha iyi değiller santrafor olarak. Adamın her koşulda maaşını ödeyeceğiz, ne diye kadro dışı anlamıyorum. Kenar forveti pivot oynatıyoruz, sahte 9 oynayabilecek adamı kadro dışı bırakıyoruz.

Neden? Çünkü bazı insanlar çöp dedi bu adama. Onlar çöp dediyse tamam en iyisi 140 milyon tl yi yıllık savuralım nasıl olsa biz ödemiyoruz
          "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
          Özkan Sümer

Yorum

• İlk turu şansa geçtik, İkinci turda elendik, Konferans ligine düştük. Süper ligin 3. haftası oynanacak. Herkes transferlerini tamamladı bu utanmaz herifler takımı aylardır orta saha ve forvetsiz maça çıkarıyor. geçen senede aynı yaptılar. gittiler alanyaspor'dan umut güneş'e 2 bilmem kaç küsür milyon euro verdiler eleman piyasada yok. Ben boşuna demiyorum. Ertuğrul doğan bırak trabzonspor başkanlığını yönetici olacak vasıftaki bir isim bile değil. Uzun sokakta maddi durumu iyi olan bir esnafı al kulübün başına getir aynı bu kadar camiayı yönetir. Sadece parasına güvenip göreve geldi. kulüp 2 senede zarar üstüne zarar ediyor. oyuncu satışı desen yok, para edecek oyuncuları fesih yapıyorlar. avcı ile beraber kulübe verdikleri zararı en azılı ts düşmanı bile veremez.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doctore tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taraftarın teknik direktör müsvettesinden ziyade yönetim istifa diye bağırması lazım ki Erto kendini kurtarmak için müsvetteyi harcasın. Diğer türlü olmaz. Adam kulübün yatırımını kendi aldırmadı tutmasın diye defans oynattı. Oyuncu isyan etti şimdi de gönderiyor. Benim planlamamda yok diyormuş. Ulan sen kimsin ki senin planlaman olsun narsist. Eline ne verirlerse en yüksek performansı alacaksın işte kendini beğenmiş grandüyöz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              Bende tam olarak aynısını düşünüyorum. Doğan ibrenin kendisine kaydığını hissettiği an avcı aşkı son bulur. Bu nedenle tüm mesajlarda önce Doğan’ı istifaya çağırıyorum.
              "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende tam olarak aynısını düşünüyorum. Doğan ibrenin kendisine kaydığını hissettiği an avcı aşkı son bulur. Bu nedenle tüm mesajlarda önce Doğan’ı istifaya çağırıyorum.
                İş hocadan çıktı zaten, gruplara kalamazsak bunun baş sorumlusu başkandır. Ligde de 2 hafta maç yoktu, elinde fırsat varken göndermedi. Böyle bir fırsat bir daha gelmez.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maxi Gomez'i büyük umutla aldık iyi maçları da var sonra beğenmedik gönderdik kiralık yine kötüymüş, geri döndü ne oldu Maxi Gomez amatör futbolcu mu neden şans bulmadı biz zenginlik içinde mi yüzüyoruz futbolcuları çöpe çıkartmak da üzerimize yok bu kadar sefalet içinds bu kadar bol keseden harcama
                  Gomez çok büyük bir hataydı. Yine de kadro dışı işi saçmalık. Parasını veriyorsan oynayacsk.
                  En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 19.08.2024, 19:31.

Yorum

• Gülün diye paylaşıyorum

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maçları izlememiş galiba reis. En iyisini yapmış, keşke ben de hafızayı sıfırlayabilsem.

Yorum

Valla ben artık gülemiyorum, sadece sövme duygusu oluşuyor bende..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mendy Visca'nın üzerine yürümüş Avcı da bu adamla artık işim olmaz mı demiş.
                          Aynen öyle. Visca takımdaki koğuş ağasıymış. Avcı'ya Visca aracılığı ile biat etmeyen herkes teker teker gönderilecekmiş.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Hakan yologluna göre bir santrfor transferini bitirmisiz. Vizesini falan halletmiş kulüp. Isim belli değil 1 2 saat içinde patlarmis bomba.

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hakan yologluna göre bir santrfor transferini bitirmisiz. Vizesini falan halletmiş kulüp. Isim belli değil 1 2 saat içinde patlarmis bomba.

WW?

Yorum

Forumda 1 saat küfür serbest olsa keşke

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X