Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İsmini vermek istemediğim zat , Trabzonspor kulübünün hem oynadığı futbolu , hem futbolcu geliştirme yetisini hem de heyecanını kangren etmiş durumdadır .

Bu durumun içerisinden çıkabilmek yeni bir kan değişikliği ile olabileceği gibi buna ek olarak bir de Trabzonspor kulübünün iyileşebilmesi için zamana ihtiyaç vardır .

Bu adamın vermiş olduğu raporlarla oyuncu alan , oyuncu satan ve / ve ya verdiği isimleri sorgusuz sualsiz direkt olarak kadroya katan kişiler de en az bu zatı muhterem kadar TRABZONSPOR düşmanıdır .

İçerisinde bulunduğumuz durum itibari ile hocaya bırakın süre verilmesini , tesislerden eline bavulu tutuşturularak yollanmalıdır.

Trabzonspor ' un çöpe atacak milyonları ve yatırım olarak alınmış bedavaya gönderilecek futbolcuları yoktur .

Oynanmış olan ismine futbol diyemediğim bu kabız şey , aldığımız tüm futbolculara değer kaybı yaşattığı gibi TRABZON şehri dinamiklerinin altına da dinamit koymuş ve yok etmiştir .

Yine şu konuda herkesle tartışabilirim ki , TRABZONSPOR kulübü takımın başında AA ' nın bulunduğu 3 sezon da futbol oynamamış. Işık dahi vermemiştir. Şampiyonluk sezonunda da , bu adama sabredilmesinin sebebi sahada bir şey olmamasına karşın skor alabilmesidir.

İçerisinde bulunduğumuz durum itibari ile oynatmış olduğu kabız şeyi halının altına süpürmemizi sağlayacak skorlar da olmadığından defoları ortaya çıkmıştır.

Bu adam futbolcu yetiştirmez .

Bu adam futbol oynatmaz .

Bu adam kendini eleştirmeyi sevmez .

Trabzon şehri , başka biri olsa çoktan adamı şehirden yollamıştı ancak şuan neden sabredildiğini anlamak da mümkün değil.

Şuan içerisinde bulunduğumuz durumda tek sevindiğim nokta , ED ' nin AA ' da ısrarcı olmasının kendisinin ipini de çekeceğinin farkında olmamasıdır .

Allah tez zamanda ikisinin de kulüp kapısından el ele çıkacağı günleri görmemizi nasip etsin .
    En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 19.08.2024, 09:16.

Yorum

• Tekkeyi hepsinden fazla sevdiğimden dolayı şimdi gelmesini pek istemiyorum. Kızılcık şerbeti içip ŞG'ye bile razıyım.

Yorum

• avci halen kovulmadi mi? Bosa transfer yapmayin. Bu koreli ilk maclarda iyi oynicak sonra 1 aya cöp olur. System yok, futbol yok antreman yok izin var.

Yorum

• En kral topçuyu getirselee bu hoca çöp eder ne oynatmaya çalışıyor belli değil ileri gideceğimize geri gidiyoruz.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İsmini vermek istemediğim zat , Trabzonspor kulübünün hem oynadığı futbolu , hem futbolcu geliştirme yetisini hem de heyecanını kangren etmiş durumdadır .

Bu durumun içerisinden çıkabilmek yeni bir kan değişikliği ile olabileceği gibi buna ek olarak bir de Trabzonspor kulübünün iyileşebilmesi için zamana ihtiyaç vardır .

Bu adamın vermiş olduğu raporlarla oyuncu alan , oyuncu satan ve / ve ya verdiği isimleri sorgusuz sualsiz direkt olarak kadroya katan kişiler de en az bu zatı muhterem kadar TRABZONSPOR düşmanıdır .

İçerisinde bulunduğumuz durum itibari ile hocaya bırakın süre verilmesini , tesislerden eline bavulu tutuşturularak yollanmalıdır.

Trabzonspor ' un çöpe atacak milyonları ve yatırım olarak alınmış bedavaya gönderilecek futbolcuları yoktur .

Oynanmış olan ismine futbol diyemediğim bu kabız şey , aldığımız tüm futbolculara değer kaybı yaşattığı gibi TRABZON şehri dinamiklerinin altına da dinamit koymuş ve yok etmiştir .

Yine şu konuda herkesle tartışabilirim ki , TRABZONSPOR kulübü takımın başında AA ' nın bulunduğu 3 sezon da futbol oynamamış. Işık dahi vermemiştir. Şampiyonluk sezonunda da , bu adama sabredilmesinin sebebi sahada bir şey olmamasına karşın skor alabilmesidir.

İçerisinde bulunduğumuz durum itibari ile oynatmış olduğu kabız şeyi halının altına süpürmemizi sağlayacak skorlar da olmadığından defoları ortaya çıkmıştır.

Bu adam futbolcu yetiştirmez .

Bu adam futbol oynatmaz .

Bu adam kendini eleştirmeyi sevmez .

Trabzon şehri , başka biri olsa çoktan adamı şehirden yollamıştı ancak şuan neden sabredildiğini anlamak da mümkün değil.

Şuan içerisinde bulunduğumuz durumda tek sevindiğim nokta , ED ' nin AA ' da ısrarcı olmasının kendisinin ipini de çekeceğinin farkında olmamasıdır .

Allah tez zamanda ikisinin de kulüp kapısından el ele çıkacağı günleri görmemizi nasip etsin .
            amin.noktasina virgulune kadar katiliyorum 2 senedir yazdigimiz seylerin ozeti olmus.tek itirazim neden sabredildigine anlamak mumkun degil kısmı, nedeni aslında gormek isteyen cok acik..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak krilov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Türk futbol tarihinin benzersiz forvetidir Fatih Tekke. Hem kendisinin hem bizim onun teknik direktörlük geleceğiyle ilgili heyecanımız çok yüksek. ama biz eskiler bu son dakika yenilgilerinin travmasını çok yaşadık. Fatih Tekke'nin biraz daha zaman ihtiyacı var.
              Şimdilik şampiyon hocamıza biraz daha güvenelim. O da insan; hataları var; ama kredisi de var. Eksikler giderildiğinde ve yapamadığını anladığında şehirden göreceği büyük bir hürmet ve saygıyla görevini bırakacaktır. 13 yıl sonra tüm dünyaya parmak ısırtan şampiyonluğumuzun mimarlarındandır. Sabrı hakediyor. Gaza gelmeyelim; şampiyon hocamıza tribünde moral verelim.
              Zeki murende bizi gorecek mi
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Sampiyon hocamız biraz olsun
                Elestirilere kulak verse
                Neyi degistirelim diye kafa yorsa
                Saha dışına çıkmasa
                Forma dagitirken adaletli olsa
                Sahadaki oyun birazcık da olsa kıpırdasa
                Destek de verelim sabir da gosterelim
                Bu hocamiz bizden giderken olmuyor bazi seyleri duzeltemiyorum diyerek gitmedi mi
                Şu andaki durum o zamnki durumdan ne kadar farkli
                Ben yerimi belirteyim
                Saha sonucu ne olursa olsun
                Ben gitmesinden yanayım
                En son batugol tarafından düzenlendi; 19.08.2024, 11:32.

Yorum

• Gitmedi mi hala?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sampiyon hocamız biraz olsun
                    Elestirilere kulak verse
                    Neyi degistirelim diye kafa yorsa
                    Saha dışına çıkmasa
                    Forma dagitirken adaletli olsa
                    Sahadaki oyun birazcık da olsa kıpırdasa
                    Destek de verelim sabir da gosterelim
                    Bu hocamiz bizden giderken olmuyor bazi seyleri duzeltemiyorum diyerek gitmedi mi
                    Şu andaki durum o zamnki durumdan ne kadar farkli
                    Ben yerimi belirteyim
                    Saha sonucu ne olursa olsun
                    Ben gitmesinden yanayım
                    Ekleyeyim yonetimin de gitmesinden yanayım

Yorum

• Galatasaray, champion de Turquie en titre, est entré en négociations avec Trabzonspor pour le polyvalent milieu français Batista Mendy.
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• erdal hoş kısaca özetledi akşam avcının içinde bulunduğu ruh hali şu an futbolla ilgisi kalmadığını.
                        herhangi bir TD şuan ondan fazla verimli olur bize.
                        a lar a ya
                        b ler b ye bir diziliş bile işimize yarar.
                        ama AA şuan bunu idrak edemez. şampiyon hoca modundan çıkamamış daha.
                        Tekke konusunda aceleye gerek yok kulübün rehabilite olması lazım önce.
                        ağaoğlu başkan tekke hoca, gerisi gelir zaten.

Yorum

• Ben Mendy'i gelecekte bir orta sira Premier League ekibinde görüyorum. Oraya gidecekse, gs'den degil bizden gitmeli cünkü ingilizler cöplere bile 10'larca milyon eurolar döküyor.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak krilov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türk futbol tarihinin benzersiz forvetidir Fatih Tekke. Hem kendisinin hem bizim onun teknik direktörlük geleceğiyle ilgili heyecanımız çok yüksek. ama biz eskiler bu son dakika yenilgilerinin travmasını çok yaşadık. Fatih Tekke'nin biraz daha zaman ihtiyacı var.
                            Şimdilik şampiyon hocamıza biraz daha güvenelim. O da insan; hataları var; ama kredisi de var. Eksikler giderildiğinde ve yapamadığını anladığında şehirden göreceği büyük bir hürmet ve saygıyla görevini bırakacaktır. 13 yıl sonra tüm dünyaya parmak ısırtan şampiyonluğumuzun mimarlarındandır. Sabrı hakediyor. Gaza gelmeyelim; şampiyon hocamıza tribünde moral verelim.
                            Bunu yazsa yazsa, ancak Ertugrul Dogan yazar.
                            Sen misin baskanim?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben Mendy'i gelecekte bir orta sira Premier League ekibinde görüyorum. Oraya gidecekse, gs'den degil bizden gitmeli cünkü ingilizler cöplere bile 10'larca milyon eurolar döküyor.
                              Valla bilmiyorum, biz satmaya kalksak bize 10 zor veriyorlar onlar, gs'ye verirler ama 20 falan essekler
                              Biz gs'ye satacaksak nasil kârli çikariz ona bakmak gerek, bir kere YusufDemir'i bonservisiyle alirim öyle anca
                              + 8-9m€ alirim
                              Halil "beni de alin" der ama ona zktiri çekerim
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Valla bilmiyorum, biz satmaya kalksak bize 10 zor veriyorlar onlar, gs'ye verirler ama 20 falan essekler
                                Biz gs'ye satacaksak nasil kârli çikariz ona bakmak gerek, bir kere YusufDemir'i bonservisiyle alirim öyle anca
                                + 8-9m€ alirim
                                Halil "beni de alin" der ama ona zktiri çekerim
                                Yusuf Demir+ Yunus Akgün + 5 milyon Euro canlı ya ben satardım Mendyi
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X