Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muharrem87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    95'ten beri futbolu takip ederim. Trabzonspor'un başarılı olduğu, kafaya oynadığı, şampiyon olduğu her dönemde çok iyi bir 8 numarası, golcü bir kanat veya 10 numarası ve çok iyi bir 9 numarası olmuştur. Bu üçlü/dörtlü kombinasyonunu sağladığı her dönemde başarılı olmuştur.
    95-96 : Ünal-Hami-Şota
    2004-2005 : Symek-Gökdeniz-Yattara-Fatih
    2010-2011 : Colman-Selçuk-Jaja-Burak
    2019-2020 : Sosa-Wakaeme-Sorloth
    2021-2022 : Hamsik-Wakaeme-Cornelius

Kalecilerin, stoperlerin ve beklerin başarılı olduğu dönemler olmuştur. Hiçbiri benim gözümde belirleyici değildir. Trabzonspor başarılı olmak istiyorsa 8 numara, golcü kanat veya 10 numara ve çok iyi bir 9 numara almak zorundadır.Stoper, sol bek , sağ bek falan umurumda değil.Başarılı olunan bu dönemlerde kim hatırlıyor stoperleri vs. Kanat kısmını belki kadro içinden çözersin (wakaeme, visca, trezegeut vs.) ama bu takıma 8 ve 9 numara almak zorundalar ve bu isimler de öyle alelade isimler olamaz. Çer çöpe, sağa sola para bayılacağına adam gibi 2 tane transfer yapacaksın.
    Şampiyonluk sezonuna Bakasetas'ı da ekleyebiliriz.Ne kadar çok dominant oyuncun varsa o kadar çok katkı alırsın.Birisi formsuz veya sakat olunca diğerleri devreye girer.O sezon öyle de oldu.Çok oyuncu maç aldı.

Mesela geçen sezon fb. Sezonun farklı bölümlerinde farklı oyunculardan katkı alarak oyuncuların formsuzluğundan etkilenmeden sezon sonuna kadar geldiler.2-3 oyuncunun taşıdığı takımın nefesinin bu yarışa yetmesi çok zor.O nedenle merkeze mutlaka kısa vadede katkı verecek,oyun kuran ve takımı yönlendiren profili yüksek lider bir oyuncu alınmalı. Yoksa bu anlamda yük yine sadece Tony,Visca ve alınırsa Onuachu'ya binecek.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Trezeguet için Arap yarımadasından iyi bir teklif gelmemesine şaşırıyorum.

Adamlar her yere para seçerken kendi kültürlerine yakın,göze hoş gelen oyun oynayan,yaşı çok geçmemiş,Mısır Milli Takımının yıldızlarından bir oyuncu için en az 10-12'lik bir teklifle çoktan gelmeleri lazımdı.Harcadıkları paraları düşününce ilginç bir durum.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam bunu görünce baska bir yorum yazamazdim :

https://x.com/trabzoncaps/status/1813858321331581180
        Uçuyor maşallah

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trezeguet için Arap yarımadasından iyi bir teklif gelmemesine şaşırıyorum.

Adamlar her yere para seçerken kendi kültürlerine yakın,göze hoş gelen oyun oynayan,yaşı çok geçmemiş,Mısır Milli Takımının yıldızlarından bir oyuncu için en az 10-12'lik bir teklifle çoktan gelmeleri lazımdı.Harcadıkları paraları düşününce ilginç bir durum.
          Hocam, o biraz da yönetim ve menajer işi bence. Fenerbahçe gözden düşen Cengiz için 15 milyon Euro'luk teklif almış Napoli'den. Menajeri, oyuncunun bağlantılarını kullanarak iyi bir teklif getirmiş ve muhtemelen de kendi payını alacak. Biz de aynı şeyi uygulayabiliriz. İyi bir menajerle en az 8 milyon Euro'ya satılırdı Trezeguet. Aynı şey Bardhi ve Enis için de geçerli mesela.
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

Çok aramışlar mı bunu merak ettim.

Yorum

• Her yenilen golden sonra yaptığı el kol hareketlerini izlemek daha hoş.
              TRABZONSPOR
              iyi ki varsın Eren Bülbül...
              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trezeguet için Arap yarımadasından iyi bir teklif gelmemesine şaşırıyorum.

Çok doğru, aynı fikirdeyim.

Her oyuncuyu anlıyorum da Trzeguet'e nasıl teklif gelmiyor anlayamıyorum.

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam, o biraz da yönetim ve menajer işi bence. Fenerbahçe gözden düşen Cengiz için 15 milyon Euro'luk teklif almış Napoli'den. Menajeri, oyuncunun bağlantılarını kullanarak iyi bir teklif getirmiş ve muhtemelen de kendi payını alacak. Biz de aynı şeyi uygulayabiliriz. İyi bir menajerle en az 8 milyon Euro'ya satılırdı Trezeguet. Aynı şey Bardhi ve Enis için de geçerli mesela.
                  fb daha doğrusu başkanlarının İtalya ile ilişkileri biraz başka.Her nasılsa fb oraya çok kolay oyuncu satıp,alıyor!

Haklısın da Trezeguet'nin menajeri için de aynı şey geçerli. Oyuncuyu gezdirecek ki para kazansın. Nicolas Anelka'nın abileri böyleydi,adamlar onu tüm Avrupa'da gezdirerek hatta Hindistan'a bile götürerek en iyi futbolculardan bile fazla kazandılar menajer olarak. Mendy geçen sezonu Belçika Ligi'nde geçirseydi en az 15'e PL'nin yolunu tutmuştu.Oyuncu satmakta bir marifet yapamıyorlarsa bunu yapabilecek bir profesyonel getirsinler bari.Oyuncu satışı olmadan, sponsorluk vs.masalları ile ayakta kalmak mümkün değil.
                  En son Larking tarafından düzenlendi; 22.07.2024, 14:27.

Yorum

denswill ile beraber müthiş ikili olurlar tam avcının hayalindeki takım maşallah!
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Rakip onu geçince pozisyonu salışı ne kadar da Denswill'e benziyor

Yorum

• İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her yenilen golden sonra yaptığı el kol hareketlerini izlemek daha hoş.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hislerime tercüman [emoji3]
                          TRABZONSPOR
                          iyi ki varsın Eren Bülbül...
                          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Bir iki videoyla ahkam kesmek istemem ama bu nedir yahu, tövbe tövbe

Yorum

• Şu üstteki stoper ile alakası olmayan şeye utanmadan teklif yaptık, teklif yaptığımız kulüp normalde bedavaya salmasi gereken oyuncu için utanmadan para istedi, biz de utanmadan enayi gibi 3m euro teklif ettik ve oyuncunun kulübü utanmadan fiyatı artırmamızı istiyor ve bizim hesap kitap bilmez yönetimimiz hiç utanmadan hala bu oyuncu için günlerdir pazarlık yapıyor teklif yaptı bekliyor öyle mi???

Denswil gitmeyecekse sol stoper almasınlar. Alacaklarsa da yerli genç birini alsınlar, şu üstteki şey nedir Allah aşkına?
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Trabzonspor; Abdurrahman Bayram, Zekeriya Bulut ve Göktan Gürpüz’ü yeni sezon kadrosunda düşünmediğini oyunculara tebliğ etti.

Oyunculara kendilerine kiralık takım bulmaları yönünde izin verildi.

Genç düşmanı aynen devam.

"verimli topraklar" palavrasıyla işbaşı yaptığından beri bir tane gence şans tanımadın, forma vermedin. Gerçi her yıl on beş transfer yaparak bunu yapabilsen o da tuhaf olurdu!
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X