Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu hamaset işlerinden bi kurtulamadık.

Yok yahu, onu mu almışız abbaaauvv dediğiniz transflerleri yazın renktaşlar yönetime bildirelim...

Hiç ama hiç gerek olmayan işlerde şov üstüne şov yapıyoruz fakat orjinal mevkisi 4 lü stoperi olup kampta yer alan 1 tane major kariyerli oyuncu yok.

632 tane kenar oyuncusu var yine kenar bakıyoruz. Bu takımın yaşadığı problem tandem-6-8-10-pivot hattı ama hala çözüm yok
    Başımızda hoca yok ondan olabilir mi??

Adam en başta bu takıma 2 baba stoper ve 8 aldırması gerekirken, adamda 0 (sıfır) futbolcu portföyü olduğu için yine lige 8 ve adam akıllı stoperimiz olmadan başlayacağız ne güzel bir durum demi???

Zaten hoca 10.haftadan sonra gidecek.

Başkanda onun ardına gidecek, bu illetten kurtulmuş olacağız.
    En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 15.07.2024, 15:05.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Aslında illa aynı 4 3 3 lü şablonu kurmaya çalışıp kendimize sıkıntı yaratmanın çok bir manası yok. Modern futbolun evrildiği yöne doğru gitmeye çalışsak elimizdeki kadronun ne kadar uyumlu olduğunu göreceğiz. 8e ihtiyaç yok. Biri pas arası yapan diğeri ise ikili mücadeleye girmekten çekinmeyen 1 85 üzeri 2 tane merkezle oynayabiliriz ki bunların çok yaratıcı oyuncular olmasına da gerek yok. Mendy ve yanına biri gibi. Önlerine ise günümüz 4 2 2 2 sinde olduğu gibi 10 numaradan bozma oyun kurucu kanatlar - bizde bu iş Visca ve Nwakaeme ile halledilebilir, çünkü ikisi de oyun kuran kanat oyuncuları ve pas oyununa çok yatkınlar - ve önüne Onuachu Dragus ikilisiyle taş gibi düzen oturtulur. Bazen gerçekten önemli olan istemek. Ve yeniliklere açık olabilmek. 8 diye beklediğimiz adamın aslında 8 özelliklerine üst düzey hakim olmasına bile gerek olmayacak bu sistemle. Ama biz hala zoru deniyoruz bir Hamsik daha bulmaya falan umut bağlıyoruz.

Aşağı yukarı şöyle bi şeye çevirmemiz lazım orta saha ve ön kurgusunu:
      - - - - - - Mendy Okay---------
      Visca - - - - - - - - - - - - Nwakaeme
      - - - - Onuachu Dragus----------

ya da

- - - - - - - - Mendy Lundstram(Ozan) - - - - - - -
      Visca(Dragus) - - - - - - - - -- - - Orsic(Trezeguet)
      - - - - - - - Onuachu Nwakaeme - - - - - - - - -
      Nwakaeme yi kariyerinin bu bölümünde 2 forvetten biri olarak kullanırsak daha verim alabiliriz gibi de geliyor. Ayrıca futbolun artık bu dizilişe döndüğünü düşünüyorum. Fikir olarak çift önliberoya benzeyen bu 2 merkezli oyun ve çift forvet eskide kalmış gibi hissettiriyor olsa da elimizdeki yapıya uygunluğu yönünden çok tatminkar sonuçlar doğurması sürpriz olmayacaktır. 2 stoper ve Onuachu indirip keyfine bakacaksın basitçe.
      En son btnyldz tarafından düzenlendi; 15.07.2024, 14:51.

Yorum

• Youte Kinkoue profile in Football Manager 2024. Find out how good Youte Kinkoue is in FM 24 including Ability & Potential ability.

50 tane stoper ismi çıktı herhalde.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Örnek alınması gereken İspanya Milli takımıdır.Sol kanatta normalde Nico Williams olacaktı ama sporx de Nico Williamsı bulamadığım için sol kanada İnaki Williamsı yerleştirdim.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başımızda hoca yok ondan olabilir mi??

Adam en başta bu takıma 2 baba stoper ve 8 aldırması gerekirken, adamda 0 (sıfır) futbolcu portföyü olduğu için yine lige 8 ve adam akıllı stoperimiz olmadan başlayacağız ne güzel bir durum demi???

Zaten hoca 10.haftadan sonra gidecek.

Başkanda onun ardına gidecek, bu illetten kurtulmuş olacağız.
            İnan hocayla en ufak alakası yok. Eminim ki stoper-Pivot diye bas bas bağırıyodur, başkanla samimi olduğu için Onuachu için de beklemeye geçmiştir.

8 konusu içinse zaten hocanın 8 i net oğlu net Ozan Tufan. Orayı düşünmüyordur bile hoca denk gelirse kapatırız bi yabancı diyordur ama 4 gözle stoper bekliyor.

Bana sorarsan gerekirse Onuachu vs almasınlar 2 tane stoper alsınlar. Dragus-Enis-Waka orada idare eder ama stoperde 2 tane adam şart. Hala daha Cham la Onuachu yu kovalıyolar, tandem yol geçen hanı olacal yine 0 sertlik, jöle kıvamında bi stoper hattı göreceğiz gibi duruyor
            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
            Özkan Sümer

Yorum

• Bi süre daha transfer olmaz gibi. Eldekileri göndermeden kimseyi alabileceğimizi sanmıyorum. Fesih yağmurları başlar yakında.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Jaja mı la o: Iyoha

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnan hocayla en ufak alakası yok. Eminim ki stoper-Pivot diye bas bas bağırıyodur, başkanla samimi olduğu için Onuachu için de beklemeye geçmiştir.

8 konusu içinse zaten hocanın 8 i net oğlu net Ozan Tufan. Orayı düşünmüyordur bile hoca denk gelirse kapatırız bi yabancı diyordur ama 4 gözle stoper bekliyor.

Bana sorarsan gerekirse Onuachu vs almasınlar 2 tane stoper alsınlar. Dragus-Enis-Waka orada idare eder ama stoperde 2 tane adam şart. Hala daha Cham la Onuachu yu kovalıyolar, tandem yol geçen hanı olacal yine 0 sertlik, jöle kıvamında bi stoper hattı göreceğiz gibi duruyor
                  Ozan'dan 8 olmayacağını bilmemesi başlı başınca bir felaket zaten, ulan kaç sene oldu takımda adam akıllı 8 yok 8 sen her sene aynı naneyi neden yersin, Hamsik, Sosa vari bir oyuncu bulamayacak kadar aciz misin, Neden scoutların önerilerini reddediyorsun demezler mi adama ???

Ya her şeyi geçtim sen seni Şampiyon yapan adamı oyun yapıma uymuyor diye gönderip 2 sene sonra geri alıyorsun ya bu ne perhis bu ne lahana turşusu derler adama??

Bu adamdan olmaz abi asla olmaz, Ali Şahin'i oynatsın o zaman stoper de de görelim hem oyuncu kazanmış oluruz, Mendy'i ben orda görmek istemiyorum.

Cham 10 numara için isteniyor olabilir, ee tamam adam akıllı 10 numaradan da yokki senin.

Bu takıma en başta adam akıllı bir 8 daha sonra 2 baba stoper alırsın, daha sonra üstünü yavaş yavaş tamamlarsın çok basit aslında ama biz ne yaptık geçen seneki takıma yama yaptık, yerimizde sayıyoruz anlatmak istediğim bu aslında.
                  En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 15.07.2024, 22:06.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Sözleşmesi fesih edilecek olan Lahtimi'nin Trabzonspor'a maliyeti ��

Montasser Lahtimi'nin Trabzonspor'a bonservis dahil 4 yıllık maliyeti 2,3 Milyon Euro , yaklaşık 81 Milyon TL.

En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 15.07.2024, 22:32.
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sözleşmesi fesih edilecek olan Lahtimi'nin Trabzonspor'a maliyeti ��

Montasser Lahtimi'nin Trabzonspor'a bonservis dahil 4 yıllık maliyeti 2,3 Milyon Euro , yaklaşık 81 Milyon TL.

Yazık cidden.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Onuachu alırsak bu sene bizim maçlar bol gollü geçecek. Bu kenar oyuncuları varken aksi düşünülemez. Kafa golü rekoru kırabilir Onuachu.

Yorum

• Bakic KAP ı geldi mi ben takip edememişim demek ki, Karadağ da bi takıma transfer olmuş da şaşırdım.

Flavio da gitmiş o da mı fesih.
                          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 15.07.2024, 23:40.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Onuachu işi çözülüyor gibi.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bakic KAP ı geldi mi ben takip edememişim demek ki, Karadağ da bi takıma transfer olmuş da şaşırdım.
                              Bakic kapı gelmişti, aşağı bıraktım. Flavio son senesiydi zaten sözleşmesi bitti ve ayrıldı.

Yabancıların durumuyla ilgili Hasan Tüncel ve Yunus Emre Sel'den bilgiler aşağıdaki gibi.

Lahtimi fesih bekleniyor. HT
                              Teklic'te öncelik satış olmazsa kiralık en son fesih. HT
                              Kourbelis ilgilenen var, resmileşmesi bekleniyor. (ek bilgi yok) HT
                              Meunier serbest kalma maddesi bu hafta sonu bitiyor, onu bekliyoruz. HT
                              Fountas hazırlık maçları + antrenmanlarda yok. Ayrılması kesin. (ek bilgi yok) YES
                              Gomez takım bulamadı, Trabzon'da çalışıyor. YES
                              En son Ufuk tarafından düzenlendi; 15.07.2024, 23:56.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Bizim kanat işini ne yapacağız anlamadım. Nwakaeme Visca Trezege Orsic Cihan. 7-8 milyon maaşlı kanat rotasyonu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X