Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Para harcamayan bir klüp olsak belki bir anlamı olur, harcayıp rezil oluyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu söz eskidendi artık. 3 istanbul takımından sonra en fazla para harcayan takım biziz. hatta bazı sezonlarda neredeyse onlar kadar harcama yaptık. sonuç ne çoğu zaman elde var sıfır.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bu tetikçinin trabzonda halı sahaya girmesi bile yasaklanmalı.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Şu tetikçi nasıl oluyor da trabzonun maçına atanabiliyor. İnsnılmaz

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kumarhane mi burası. İyi yönetirsen kasa da döner. Asıl kasayı döndüremeyen adamı kulüpten uzak tutacaksın. Cebimden para verdim diyen adam Trabzonun başkanı olamaz, olmamalı.
          Kumarhane eksi yazmaz, orada kasa kazanır her zaman. Bizde her ay eksi yazıyor. Transferde büyük hatalar yapılıp kulüp bu durumlara düşürüldü, bunun sorumlularından birisi bu başkandır dersen tamam, ama parası olmayan da yönetir demek gerçeklikten çok uzak bir söylem. Diğer kulüplere de bak, 1 tane parasız adam yok, hepsi iş adamı.

Yorum

• Şu kerem’i kim futbolcu yaptı acaba

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kumarhane eksi yazmaz, orada kasa kazanır her zaman. Bizde her ay eksi yazıyor. Transferde büyük hatalar yapılıp kulüp bu durumlara düşürüldü, bunun sorumlularından birisi bu başkandır dersen tamam, ama parası olmayan da yönetir demek gerçeklikten çok uzak bir söylem. Diğer kulüplere de bak, 1 tane parasız adam yok, hepsi iş adamı.
              Para bi tek bu dombilide yok. İyi kötü herkeste var. Sanki dünya üzerinde para kazanabilen tek kişi şu donbiliymiş gibi davanmayalım

Yorum

• Şu maçın hakemi, celil hekimoğlunun neden olmaması gerektiğini gösteriyor

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Para bi tek bu dombilide yok. İyi kötü herkeste var. Sanki dünya üzerinde para kazanabilen tek kişi şu donbiliymiş gibi davanmayalım
                  O zaman aday olacaklar, tek paralı bu değil ama diğerlerinin cebinde akrep var galiba.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu tetikçinin trabzonda halı sahaya girmesi bile yasaklanmalı.
                    ilk yari 6dk verdi, simdi de +6 oysa en az 9-10 vermeliydi
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• bu 9 numara kadar kazma adam çok zor bulursunuz. ama 90 dk izletti adam!
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• 1461 ile pilot anlaşması ölü doğmuş bir proje. Kadrodaki oyuncuların çoğu yaşlı.Bu nasıl pilot takım.Takım üst lige çıksın diye böyle diyeceğim ne kadar gereksiz ve yaşlı isim varsa doldurmuşlar kadroyu.Hoca desen o futbolu terketmemiş ama futbol onu terkedeli çok olmuş.

Bence başarısız bir proje bir an evvel vazgeçmeli ve kendimize 1.ligden bir pilot takım bulmalıyız.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• harbiden öyle böyle pilot takım mı olur. ben altınordu gibi bir şey sanıyordum bunu. bomboş bir proje. bu takımın ismini değiştirip farklı isimle süper lige çıkmaya çalışsınlar. böyle bir saçmalık görmedim ben neyin pilot takımı aga ya.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ilk yari 6dk verdi, simdi de +6 oysa en az 9-10 vermeliydi
                            dayak yemiş hakem + fb kombinesi olan var. bundan azını beklemek yakışmazdı zaten.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• inşallah salak gibi u19 da pırlanta gibi çocukları 1461 verip heder etmeyiz. Avcı varken en büyük korkum bu.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Pilot falan değil ya şahıs takımı bu. Böyle pilot takım olmaz. Biz futbolcu desteği veriyoruz işte.

Yorum

Yükleniyor...
                                X