yapma ya diyeceğimiz ortasaha nerede?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir de 2 3 maç iyi olursa ne oldu hiçbiriniz istemiyordunuz tayfası üşüşecek, laf anlatsan anlatılmaz.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ben anlamıyorum yaşlı oyuncularla şampiyon olsan ne oluyor olduk işte borç 2 ye katlandı, bunun sonu yok.bizim alıp satıp yarışabilirsekte yarışmamız lazım.Buna uyan tek transferimiz şu ana kadar mendy ve birazda onuachu.
Belki bir tane iki tane hamsik gibi lider özellikli oyuncu atarsın sahaya eyvallah ama takımın geneli yaşlı oyunculardan kurulup şampiyonluk gelecekse istemez kalsın, bunun sürdürülebilrliği yok..
İdeal bir takımda tecrübe ve gençlik dinamizmi dengeli olmalıdır.
Misal Trabzonspor'a şu an tecrübeli bir isim gerekli midir? Bence gereklidir.
Ancak o tecrübeli isimlerin hangi bölgelere alınacağı konusu bence önemlidir.
Gidip bek ve kanat bölgelerine fiziksel verimliliği azalmış isimleri alırsan sıkıntı olur.
Ama stoper, forvet ve oyun kurucu bölgesine tecrübeli isimler alırsan olumlu yansımaları olur.
Bu dengeye dikkat ettikten sonra kadroda 3-4 tane yaşlı oyuncu (31+) olması sorun olmaz.
Yorum
-
İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir de 2 3 maç iyi olursa ne oldu hiçbiriniz istemiyordunuz tayfası üşüşecek, laf anlatsan anlatılmaz.
Hiç sakatlık yaşamayan Visca'yı aldık. Ne oldu?
Norveçli bir çocuk vardı, adını unuttum. O da hiç sakatlanmamıştı ama bize gelince ne oldu?
Demem o ki bu işler biraz şans, biraz da bilimsel tekniklerden yararlanmaya bakar.
Adı geçen oyuncu sakatlanabilir mi? Evet, riski var. Ama hiç sakatlık yaşamadan da oynayabilir.
Yorum
-
İlk olarak charizma61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapma ya diyeceğimiz ortasaha nerede?
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeuiner transferi bittiyse tek iyi yanı mehmet canı birdaha görmemek olacak,bu çocuğa 1 maç daha katlanacak mecalim yok.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Abdullah Avcı'nın transferlerinin artık kesinlikle menajer iltisaklı kulübü soymaya yönelik olduğunu düşünüyorum. Özellikle Almanya'daki transferlerİnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeuiner transferi bittiyse tek iyi yanı mehmet canı birdaha görmemek olacak,bu çocuğa 1 maç daha katlanacak mecalim yok.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Sakatlık vs işleri olmasa gelmeyecek oyuncuyu uzun uzadıya kritik etmeye gerek yok. Formunda olduğu dönemde Avrupa'nın en iyi hücumcu beklerinden birisiydi.If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla bu adami hiç beğenen yok yıllarca Psg ve Dortmunda nasıl oynamış bu adam anlamak mümkün değil.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç sakatlık yaşamayan Visca'yı aldık. Ne oldu?
Norveçli bir çocuk vardı, adını unuttum. O da hiç sakatlanmamıştı ama bize gelince ne oldu?
Demem o ki bu işler biraz şans, biraz da bilimsel tekniklerden yararlanmaya bakar.
Adı geçen oyuncu sakatlanabilir mi? Evet, riski var. Ama hiç sakatlık yaşamadan da oynayabilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum