Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her boktan haberi olan iki tane yalaka gazeteci şimdi tweet atmıyorlar tam çakalsınız
    Şimdi ağzınızdan kaçırdınız İspanyol kanatı söylerseniz artık
    Kulübe ciddi bir temizlik lazım, "gazeteci" mahlasıyla kulüp basın çalışanı gibi görev yapanlar dahil.

Yorum

• Zinckernagel tam aradığımız adamdı. gol ve asist sayısı anlamında beklenen katkıyı verecek isimlerden biriydi. ne masouras'ı alabildik ne de Zinckernagel'i.
      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 31.07.2023, 12:40.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 21-22 sezonu sampiyon olduk, takimda a kaliteli adamlar vardi, yerlirler full motiveydi. Hem ligin en iyi takimi hemde sampiyonluk hevesi vardi.

Malesef a kaliteli oyunculari verdik dagitdik, yerlilerin motivasyonuda gecti, cünkü sampiyon olundu, takim normal düsüsde. Problem basit. Yönetim buna el atmasi lazim.

Simdi bugün Ugurcan herhangi bi takima transfer olsa, inaninki performansi artar, eskisi gibi olur ama TSde misyonu bitdi.

Yönetim aslinda cikip demesi lazim oyunculara, Ilk Hedefimiz 4.lük. Seneye avrupaya gidip orada en az ceyrek final oynamak istiyoruz. Bunu sizinle beraber basarmak istiyoruz.

2. Hedef bu sene Türkiye Kupasi kazanmak. Oyuncularin Hedefi olur. Ama suan gördümüz, aman macimi yapim eve gidip yatim, zaten Milyon € aliyorum.
        En son lazminator61 tarafından düzenlendi; 31.07.2023, 12:41.

Yorum

• Yapmasın savunmaya yardım falan (ileri geri boş koşmaksa yardım), ileride top tutup takımı rahatlatmaktan büyük savunma yardımı mı olur forvet futbolcusunun, en iyi yapan futbolcusuydu bu takımın, hiçbir transfer yapamayacaksanız Nwakaeme'yi getirin, kendine iyi bakan futbolcu 40 yaşına kadar oynar, hele de bu ligde...

Savunmaya da Hugo'yu getirin, bu yönetimden maks. beklenti bu olabilir anlaşıldı onu da yapabilirler mi ayrı soru.
          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen yıl alınanlar :
            Trezeguet :4
            Eren:3.6
            Barthi:3
            Gomez:3
            Umut:2
            Bartra 1.250
            Dopucan :1.2
            Lahtimi :600
            Yazıcı:500
            Naci:150 toplam bonservisini verilen :19.3 milyon euro....

Bu yıl Alınanlar :
            Orsic:2.4
            Benkovic:500
            Teklic:1
            Onuralp :700
            Fernandes:0
            Korbelis :0 Bu yıl verilen toplam para :4.6 milyon euro....Maliyetler ortada.... Sen şimdi dersin ki ederinden fazla yıllık verdik bu kadar adam 1 adam akıllı topçu etmez...
            Scout ağın var mı :YOK
            Transfer Planın var mı :YOK
            Yıl bitmeden el sıkıştığın adam var mı :YOK
            ALt yapıdan plallı çıkardığın adam var mı :YOK
            Paran var mı :YOK

Bu kadar yokun üstüne bir de ihtiyaç bölgesi çok. Şöyle sorayım kardeşim diğer şeyler sabitken 12 liran var 6 bölgeye adam alacaksın üst kalibreler de 5'ten başlıyor İki tane üst kalibre alıp diğer bölgeleri Allaha emanet mi dersin? Yoksa 2 liralık 6 bölgeye adam mı alırsın? Biz işte ikinci yolu seçtik. Keşke scout ağı olsa da 2'lik ama 12'lik potansiyelli 6 adam alsak ama maalesef o kurumdallıktan çok uzağız.
            Yok aksine benim soracağım başka bir şey .

Mesela Benkovic , Fernandez ve Teklic bizden önce ne kadar kazanıyormuş ? Biz bu adamlara yıllık ne kadar ödedik ? Ki , Benkovice kiralık 500 bin euro ödedin . Henüz satın almış da değilsin.

Sonuç olarak maliyet düşürmek istiyorsak öncelikle maaşlardan kısmak zorundayız .

Geçen sezon bizim yaptığımız en büyük yanlış neydi ? Ömrü hayatı boyunca bizden almış olduğu maaş kadar para kazanmamış adamlara , yüksek maaş ödemek değil mi ?

Şimdi soruyorum size, diyelim ki fernandez elde patladı. Bu adama senelik 1.4 milyon euro verecek başka kulüp bulabilecek miyiz ? Nasıl göndericez bu adamı ? Fesih edip yollayacağız muhtemelen. Ya da koitadaki gibi maaşın bir kısmını ödeyerek kiralayacağız. Bu maalesef maliyet düşürmek olmuyor.

Teklic, Onuralp gibi genç adamlara bu paralar verilse sesim çıkmaz . Zira kendilerinin bizden sonra defalarca transfer yapacağı aşikar . Tutmazsa da verdiğin paralara bir şekilde elden çıkarırsın zaten .

Ekuban , sorloth , nwakaeme gibi fayda maliyet futbolcuları bulmak zorundayız. Ya da yapılan transferlerin yaşlarını düşürmek zorundayız . Dünyanın en büyük kulüplerinden Real Madrid ' in orta sahasında 25 yaş üstü yalnızca modric ve kroos var Gençleşmeye gitmek bu kadar zor olmamalı .

Bu takımın bu bataktan başka türlü çıkma ihtimali bulunmuyor .
            En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 31.07.2023, 12:48.

Yorum

• İstediği kadar fit olsun denswill asla bu takımın oyuncusu değil hele ki o sozlesmeye hiç değil.Acil Hugo ile anlaşıp getirsinler benkovic mi olur ali Şahin mi Hüseyin mi bilmem zaten oraya tek transfer olur o da ne vereceği belli olan biri olsun.

Tochi olmazsa alternatif hazır diyenlerden ise yıldırım hızıyla bir 6 operasyonu bekliyorum bakalım ne kadar hazırmış.

Forvet ise alınmaz bu gidişle.
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Hocaya da çok suç bulmamak lazım
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Yeni transferlerin yeterliliği tartışmalı, zaten nerdeyse hepsi sakatlandı. Anlaşmaya çalıştığın adamları alamıyorsun. Hazırlık maçları hiçbir şekilde ümit vermiyor. Mevcutta gördüğümüz ise kısa sürede bu sorunların aşılamayacağı ve çaresiz izlenimi veren bir yönetim. Bir sezona ne kadar kötü girilebilinirse o kadar kötü giriyoruz. Burdan toparlamak zor, daha lig başlamadan bir de…
                  There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok aksine benim soracağım başka bir şey .

Mesal Benkovic , Fernandez ve Teklic bizden önce ne kadar kazanıyormuş ? Biz bu adamlara yıllık ne kadar ödedik ? Ki , Benkovice kiralık 500 bin euro ödedin . Henüz satın almış da değilsin.

Sonuç olarak maliyet düşürmek istiyorsak öncelikle maaşlardan kısmak zorundayız .

Geçen sezon bizim yaptığımız en büyük yanlış neydi ? Ömrü hayatı boyunca bizden almış olduğu maaş kadar para kazanmamış adamlara , yüksek maaş ödemek değil mi ?

Şimdi soruyorum size, diyelim ki fernandez elde patladı. Bu adama senelik 1.4 milyon euro verecek başka kulüp bulabilecek miyiz ? Nasıl göndericez bu adamı ? Fesih edip yollayacağız muhtemelen. Ya da koitadaki gibi maaşın bir kısmını ödeyerek kiralayacağız. Bu maalesef maliyet düşürmek olmuyor.

Teklic, Onuralp gibi genç adamlara bu paralar verilse sesim çıkmaz . Zira kendilerinin bizden sonra defalarca transfer yapacağı aşikar . Tutmazsa da verdiğin paralara bir şekilde elden çıkarırsın zaten .

Ekuban , sorloth , nwakaeme gibi fayda maliyet futbolcuları bulmak zorundayız.

Bu takımın bu bataktan başka türlü çıkma ihtimali bulunmuyor .
                    Aynı fikirdeyim senle kardeşim lakin Waka, Ekuban falan her zman bulman çok zor, şimdiki alınanlara gelirsek keşke planlı yapılsa ama boşta oldukları için imza parasını yıllığa yedirdiler ama şöyle elle tutulur bir tarafı var mesela Fernandesle 2 yıllık yaptık tutmadı bir yıl kirala, sonra 1 yıllık opsiyonu kullanma, ya da Benkovic baktın tutmadı, satın almayı kullanma gibi. Çıkışları geçen yılkilere göre daha az kafa yorucu.

Yorum

• Ne alabiliyorlar ne satabiliyorlar.

Yorum

• dorukhan toköz sakatlık riski var kilosu var denildi adam antrenman yapmadan yeni takımıyla iki gün sonra avrupa ligi maçına çıktı. kulüpte bizim bilmediğimiz şeyler oluyor. yerel medyadaki tipler yönetim ne derse onu yazıp taraftarın aklıyla dalga geçiyor.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Zira , 6 saraylılar senelerdir uefa' yı getiren ismin terim olduğunu söylerler ancak bana kalırsa uefayı getiren sahada hagi gibi bir yeteneğin olmasıdır .

Sen en kral hocayı takımın başına getirsen de , adamın eline kaliteli takım vermedikten sonra bu adamdan verim alamazsın . Her hoca, futbolcularının oynadığı kadar hocadır .
                          Şu 2 maddeye sonuna kadar katılıyorum. Fatih Terim 4 yıl üst üste şampiyonlugu ve ardından gelen UEFA kupasını başta Hagi ve o dönem Türkiye milli takımının neredeyse kemik kadrosunu oluşturan Türk oyunculara kaliteli isimlere sahip olmasına borçludur. O takımdan sadece Hagi'yi cıkarsan bu başarılar gelirmiydi? Sanmıyorum.

Aynısı bizim içinde geçerliydi ama biz bunu göremedik ya da önemsemedik. Biz de aldığımız şampiyonlugu Nwakaeme ye borçluyuz bana göre. Bizim şampiyon kadrodan Nwakaeme'yi çıkaralım şampiyon olurmuyduk? Hic sanmıyorum.

Hani ülkemizde klişe bir laf vardır ; "Mourinho'yu getirsen bu takım şampiyon olamaz" diye. Olay bundan ibaret aslında. Kaliteli bir kadro kuramıyorsan o kilidi o düğümü çözecek, şapkadan tavşan çıkarak ayakların yoksa kimi getirirsen getir iğneyle kuyu kazmaktan öteye geçemezsin.
                          En son Pshycologist41 tarafından düzenlendi; 31.07.2023, 12:54.

Yorum

• Tochi olmadı. Ben şuan başkanın yerinde olsam Delaney falan uğraşmam diğer yokladığımız ama daha tuzlu gelen Mohamed Diomande'yi alır merkeze daha adam almam. Hem Tochiden daha ofansif hem de çok daha potansiyelli. Ortada Baka ile olacak iş değil bu sitemde.... Baka yerine Abduş'un yanına onun gibi 8-10 karışımı pırpır bir adam lazım.... Korbelis - Abduş - Diomande üçlüsü çok daha kompakt bir üçlü olur.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İstediği kadar fit olsun denswill asla bu takımın oyuncusu değil hele ki o sozlesmeye hiç değil.Acil Hugo ile anlaşıp getirsinler benkovic mi olur ali Şahin mi Hüseyin mi bilmem zaten oraya tek transfer olur o da ne vereceği belli olan biri olsun.

Tochi olmazsa alternatif hazır diyenlerden ise yıldırım hızıyla bir 6 operasyonu bekliyorum bakalım ne kadar hazırmış.

Forvet ise alınmaz bu gidişle.
                              Denswill in kilo vermesine olumlu anlamda çok fazla dikkat çekildi ama dünkü maçta benim gördüğüm kilo kaybının yanında güç kaybı da yaşamış. Her pozisyonda dağıldı, rakiple baş etmeye gücü yetmedi. Önceden bu kadar güçsüz hatırlamıyorum. Sağlıklı şekilde kilo verdi mi emin değilim.
                              There is no spoon...

Yorum

• Yanarım yanarım bize uygun bir mentaliteye sahip güzelim hocayı harcayacak olmamıza yanarım. Adam listesini vermiş öyle afaki adamlar da istememiş ama yönetim düzgün planlama, süreç yönetimi vs beceremeyince sonuç da böyle kaçınılmaz oluyor. Daha Ağustos ayı var önümüzde belli olmaz diyeceğim ama hiç umudum yok ne yalan söyleyeyim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X