Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oyunu geriden kurup top dağıtacak diye dünyada bulması en kolay mevkiye 6 milyon euro verilmez, bu paraları skorer isimlere verelim ki bir anlamı olsun. Bonservisi elinde veya kulubunde istenmeyen birisi yok mu, sanki çok zenginiz de 6 numaraya 6 milyon gömecegiz ama oyunu yine Bakasetas kuracak forvet ise hala Umut ))

Adama oyun kurar diyorsunuz da bu Mendy isimli eleman videolarda bile oyun kuramiyor ayrica aşırı hantal. Çift yönlü box to box olsa 6 milyon euro verilir ama tek işi bozmak olan oyuncuya bu paralar verilmez. FIFA ve FM profilleri bile son derece vasat, ofansif özellikler sıfır. Peki tam olarak hangi özelliği 6 milyon ediyor ?
    Mendy ofansif 1 6 numara top tekniği gayet iyi çok güçlü orta sahanda böyle adam var mı? Yok o zaman artık memnun olun zira biraz daha kourbelis baka ömür izlersek kanser oluruz ... zaten oraya en az 1 adam daha alınacak.. sonra iyi 1 santrfor sonra kanat forvet 4n azından top oynarız olowojin mithat ota sahasına teslim olan ts izlemeyiz

Yorum

• Yeni kongre üyeleri transfer etmemiz lazım koca camia koyun güdemeyecek adamların elinde oyuncak oldu. Bu yönetim ve hoca tarihin en kötü dönemini yaşatacak gibi görünüyor

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu dediklerini mendy de yapamayacak.
        Tek Mendy veya türevi alınırsa yapılmayacağını dile getirdim zaten.

Yorum

• özellikle geçen sene ve bu sene yapılan transferlerden çok pis kokular geliyor. umarım bursa gibi bir duruma düşmeyiz. Trabzon belki bir bilemedin 2 futbolcuya maaş olarak 2-2,5 vermeli. onun dışında kalan 9 kişinin maaş baremi istisnasız 1 milyonun altında olmalı. organizasyonunu da buna göre kurmalı. ama yapmazlar bunu çünkü yaparlarsa rantabl olmaz kendileri için. bana göre her şey denswile verilen 2,5 milyon ile başladı. kulübe dinamit koysak daha iyiyidi. denswile niçin 2,5 milyon verdiğimizin cevabını bulursak ( herkes biliyor cevabını) klüb de düzlüğe çıkar

Yorum

• 1 eylül de avrupa da transfer bitiyor. şuan boşta olan bir sürü yıldız oyuncu var.

bence yönetim bunlardan bir kaç tanesini alır eğer vizyonları varsa.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Trabzonspor'un 5-6 milyon euro bonservis verdiği oyuncunun fark yaratacak oyuncu olması lazım..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yemin ederim Mendy+Petkovic parasına daha iyi 8 tane transfer yapılır
                "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                Özkan Sümer

Yorum

Takımın problemi geride değil ileride.
                  İddia ediyorum rizespor uzun süre hiç bir takıma 3 gol atamayacak.

Yorum

• 5-6 fazla para evet ama Kourbelis gibi çöplere verilen para neredeyse aynı seviyeye geliyor. Üstüne sinir stres sahibi oluyoruz. Yalnız tek başına Mendy kurtarmaz. Roberto Pereyra tarzı bi adam daha çekilmeli.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Takımın problemi geride değil ileride.
                      Takımın problemi başkandan başlıyor taaa temizlik görevlisine kadar devam ediyor. Tarihin en vasat yönetimi ve en vasat kadrosu

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mendy ofansif 1 6 numara top tekniği gayet iyi çok güçlü orta sahanda böyle adam var mı? Yok o zaman artık memnun olun zira biraz daha kourbelis baka ömür izlersek kanser oluruz ... zaten oraya en az 1 adam daha alınacak.. sonra iyi 1 santrfor sonra kanat forvet 4n azından top oynarız olowojin mithat ota sahasına teslim olan ts izlemeyiz
                        Mendy dediin gibiyse her türlü alınır. Böyle adama basabilirsin parayı yeter ki dediklerini yapıyor olsun. Ama tek başına kesinlikle Mendy yetmez. Kesinlikle iyi bir 8 numara da almak gerekiyor. Ancak takım o zaman biraz kendine gelir. SOnra yapacağın her transfer takıma ivme kazandırır. Petko gibi mesela. Ortaya bu iki takviyeyi yapmadan Petko felan hikaye.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İnşallah bu kadar peşinde koştuğumuza değecek bir adamdır. Eğer gelir de vasatın teki çıkarsa işte o zaman çarşı karışır. Açıkçası yönetimin çapsızlığı beni korkutuyor.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Taraftar grubu da transfer etmemiz lazım başkanın transferden yediği paralarla susturduğunu bir tribün var maalesef. Taraftar grubu transfer edersek en azından yönetimi istifaya çağırırlar belki.

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben kesin giderdim sezon basi 1milyon euroluk anlasma 3 senelik..
                              sonra ilk sene bitti mi 1,5milyon daha verip beni gönderirler ohhh kebab

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              Mantikli
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Orta sahamizda kourbalis omur gibi vasat 2 adamin olmasi mendy nin 6 milyon etmeyecegi gercegini degistirmez koutbalis icinde benzer yorumlar vardi milli oyuncu falan deniyordu skills videolarinda bir numarasini gorememistim ben muhtemelen mendy de ayni cikacak ben bunun da skills videolarinda bir numarasini goremedim yetmedi canli macini izledim fark yaratacak bu adamin fm profilleri neden bu kadar dusuk madem top teknigi ve gucu cok iyi 6 milyon bir adama yatirim yapiyorsan adamin canavar cikmasi lazim soylediginiz gibi bir adam olsa mendy coktan kapmislardi onu bize dusene kadar. mendy 6 milyon veriliyorsa anlayinki ciddi anlamda para yeniyordur yine arada. 6 numara aliyoruz yahu dunyada baska adam mi kalmadi tutturdular bir mendy petkovic gidiyorlar..6 milyona mendy ayarinda 3 tane 6 numara bulamiyorsa bu is bilmez yonetim 1 dakika durmasinlar o koltukda ayiptir gunahtir yillik stad sponsorluk ucreti 10 milyona geliyor gidip 6 milyonu medy denen surpriz yumartaya mi baglayacagiz simdi hemde 6 numara oynuyorken insallah olmaz.
                                En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 27.08.2023, 18:57.
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X