İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dediklerini mendy de yapamayacak.
Yorum
-
özellikle geçen sene ve bu sene yapılan transferlerden çok pis kokular geliyor. umarım bursa gibi bir duruma düşmeyiz. Trabzon belki bir bilemedin 2 futbolcuya maaş olarak 2-2,5 vermeli. onun dışında kalan 9 kişinin maaş baremi istisnasız 1 milyonun altında olmalı. organizasyonunu da buna göre kurmalı. ama yapmazlar bunu çünkü yaparlarsa rantabl olmaz kendileri için. bana göre her şey denswile verilen 2,5 milyon ile başladı. kulübe dinamit koysak daha iyiyidi. denswile niçin 2,5 milyon verdiğimizin cevabını bulursak ( herkes biliyor cevabını) klüb de düzlüğe çıkar
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın problemi geride değil ileride.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın problemi geride değil ileride.
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMendy ofansif 1 6 numara top tekniği gayet iyi çok güçlü orta sahanda böyle adam var mı? Yok o zaman artık memnun olun zira biraz daha kourbelis baka ömür izlersek kanser oluruz ... zaten oraya en az 1 adam daha alınacak.. sonra iyi 1 santrfor sonra kanat forvet 4n azından top oynarız olowojin mithat ota sahasına teslim olan ts izlemeyizHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İnşallah bu kadar peşinde koştuğumuza değecek bir adamdır. Eğer gelir de vasatın teki çıkarsa işte o zaman çarşı karışır. Açıkçası yönetimin çapsızlığı beni korkutuyor.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kesin giderdim sezon basi 1milyon euroluk anlasma 3 senelik..
sonra ilk sene bitti mi 1,5milyon daha verip beni gönderirler ohhh kebab
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMendy ofansif 1 6 numara top tekniği gayet iyi çok güçlü orta sahanda böyle adam var mı? Yok o zaman artık memnun olun zira biraz daha kourbelis baka ömür izlersek kanser oluruz ... zaten oraya en az 1 adam daha alınacak.. sonra iyi 1 santrfor sonra kanat forvet 4n azından top oynarız olowojin mithat ota sahasına teslim olan ts izlemeyizEn son gurur6134 tarafından düzenlendi; 27.08.2023, 18:57.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
Yorum