İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Iho dahil bu kadar utandigim bir yonetim daha gelmemisti klubun basina..bir klup bu kadar itibarsizlastirilip kucuk dusurulmez yaziklar olsun.. yapacaginiz transferin de sizinde sizi oraya sectiren getiren zihniyetinde..defolun gidin dusun su klubun yakasindan artik reziller..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
haftalar önce dedim ben bunu.
üstüne bide kaptanlık vermişler.
ertuğrul doğan da zerre utanma varsa cumartesi maça falan gelmez.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelan adamlar ciddi ciddi altay bayındır'ı satmış. ben yalan haber sanıyordum. yazıklar olsun arda ömür'den önce avrupa'ya gitti, altay uğurcan'dan önce avrupa'ya gidiyor. böyle rezalet kulüp yönetilmez. çapsızlar.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
-
Yahu petkoviç bir bok değildi biz bir işe yaramaz hırvatın inadı yüzünden hocayım diye gezip ligde en fazla parayı alıp hiç bir halta yaramayan adam yüzünden forvetsiz kaldık ona yanarım.Binkere dedik bunun aklıyla bunun ağzına bakarak iş yapmayın ne oldu şimdi panikle bir kazma alıp gelirsiniz okan bunun yarısı kadar ücret alıyor şampiyon hoca bunun yarısı kadar ücret alıyor geldi geleli bize zarardan başka birşey vermeyen adam 1.6 alıyor bu parasızlıktan şu vasat herife bu parayı veriyoruz delirmemek elde değil.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu petkoviç bir bok değildi biz bir işe yaramaz hırvatın inadı yüzünden hocayım diye gezip ligde en fazla parayı alıp hiç bir halta yaramayan adam yüzünden forvetsiz kaldık ona yanarım.Binkere dedik bunun aklıyla bunun ağzına bakarak iş yapmayın ne oldu şimdi panikle bir kazma alıp gelirsiniz okan bunun yarısı kadar ücret alıyor şampiyon hoca bunun yarısı kadar ücret alıyor geldi geleli bize zarardan başka birşey vermeyen adam 1.6 alıyor bu parasızlıktan şu vasat herife bu parayı veriyoruz delirmemek elde değil.
aldırdığı oyuculara bakıyorum orsic dışında hepsi anadolu takımlarında oynayacak tipler.
muhtemelen bir de bu oyuncuları görmekle uğraşacağız.
trabzon'da yabancı hoca yapamayacağını anlayamadı bu gerizekalılar.
senelerdir aynısı oluyor.
daha avcı 4 kupa kazandığı halde arkasından dünya kadar küfür yerken bjelica kimdir.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 24.08.2023, 21:25.
Yorum
-
Memlekette hersey kötü dibe çöküyor
Bir trabzonsporumuz var belki moral verir neşe katar diyoruz yok o da dibe çöküyor küme mi düşmek istiyorsunuz tribüne hic seyirci gelmesin mi yeni dogan bebeler trabzonspor u tutmasin mi bizim gibi cocukluk caglari travmalarla mi gecsin
Lanet olsun böyle yonetime yahu hersey para degil isten anlayan yönetici olsun is bilen scout olsun adam is bitiren menajerlerle çalışılsin
Ugurcan omur bakasetas bartra gomez bunlari satmayi beceremeyen bu kulubu yönetemez
Satmayi beceremeyen almayi da beceremez petkovic de petkovic 4 ay bir adam beklenir mi bu saatten sonra gelse neye yarar bezdirdi
Yonetim istifa !!!
Yorum
-
Ertuğrul Doğan muhtemelen ya ucuzcu menajerler ile çalışıyor ya da menajerlere ücret vermek istemiyor. Doğal olarak da her transfer girişimi kabız ve yavaş bir şekilde ilerliyor. Aslında Ahmet Ağaoğlu da menajerlere çok para yedirmemeye çalışıyordu. Fakat mecburen bir yerden sonra çark etmişti. Ertuğrul Doğan maalesef tipik Trabzon insanı gibi şark kurnazlığı yapıp sponsorluklardan ve diğer gelirlerden cebine verdiğini doldurup bırakma derdinde. Adamı bir tane sorgulayacak Allah'ın kulu yok ki kulüpte. Jan Marie Paff ve avaneleri, Yes, Tuncel ve diğer yerel medya, etkisiz ve torpilli kongre üyeleri ancak başkanın çanağını yalar. Doğal olarak bu takımda transfer işlerinin ağır aksak gitmesi gayet normal. Bu saatten sonra Petkovic'in de Hırvat-Yunan kolej havasının da zerre kıymeti yok. Hocanın da hükmü zaten yok. Kendisini Guardiola, Klopp, Morinho gibi savunmaya gerek yok!En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 24.08.2023, 21:24.
Yorum
Yorum