Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Bence Siopise yapılanın aynısı Bakasetas a da yapılmalı. Kontrat yenilemesi gerekiyor bir an önce yoksa kadro dışı bırakılması ve sonunda da satılması lazım.
Geçen sene Nwakaeme ile olanları hatırlayın, PSG Mbappe yi bile antrenmanlara almadı sözleşme yenilemeye yanasmadigi için
Bu Mendy'nin ne gibi bir meziyeti varda aylardır bu bu adamı bekliyoruz biz bileniniz var mı? Olayı ne Mendy'nin? Hızlı atletik ayağı top yapan futbol zekası parlak felan bir mi de bu dakar peşinde kul köle oluyoruz?
Koyunu bulamadigimizdan keciye abdurrahman celebi demeye alisti bizim taraftar..asla 5 -6 milyon avro edecek adam degil zaten oyle verilecek bir parasi da yok klubun.ismarlama haberler yapiliyor ugrastik demek icin yada 5 milyonlardan bahsedilirken 2 ye falan alinip yine cok iyi transfer izlenimi yaratmak daha once yaptiklari gibi..
En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 23.08.2023, 15:44.
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Valencia, Lecce, Almeria, Everton, Nottingham Forest, Frankfurt, Gladbach, Mainz 05. Bunlar Mendy ile ilgilenen kulüpler. Ne kadar ciddi belli değil. Alman kulüpler ve Valencia sadece ilgi kağıdı yollamış.
Bir habere göre Championshipten 10 milyon euro’luk teklif var. Bu yüzden uzayıp duruyor bu transfer. Galiba oyuncu ikinci ligi kabul etmemiş. Talipleri var ve nasıl ikna edeceklerini merak ediyorum.
Gelirse level atlatır bize, ama konuşulan paralar bizi aşar gibi. Bir Mendy fiyatına Kouame (Troyes) + Makouta(boavista)/Zaydou(famalicao) paketi almayı tercih ederim.
Arkadaşlar merhaba, konu yeri değil ama bir doküman hazırlıyorum. Şampiyonluk sezonumuzdaki BJK-GS gibi maçların 90 dk tüm maç yayınını indirebileceğim ve ya izleyebileceğim bir yer var mıdır acaba ??
Bir Mendy fiyatına Kouame (Troyes) + Makouta(boavista)/Zaydou(famalicao) paketi almayı tercih ederim.
Bence de çok mantıklı ama yönetim işimize yarayacak bir hamle yapmaz yanlışlıkla da olsa. İlla boş para saçmamız gerek. Adama sorarlar madem tek oyuncuya vereceğin bu kadar paran var aynı parayı 2ye 3 e bölüp bu lig için gayet iyi binlerce adam bulursun. Neden almıyorsun?
Zaman daraldıkça ederinden yüksek bedeller verecekler diye endişeleniyorum. Koita ve Djaniny'yi saymazsak on iki yabancımız var. En azından bir orta saha ve bir santrafor alınmalı. Ancak öyle saçma bonservislere gerek yok. Geçen yazdan ders çıkarılmamış gibi aptalca davranmazlar inşallah.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Ligler başladı transfer sezonu avrupa da 1 hafta 10 gün sonra kapanıyor
Adam ilk 11 oynayan topçusu vermez verse de 6-7 milyona alırsın Mendyi veya Petkoviçi alırsın 5 e
Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Arkadaşlar merhaba, konu yeri değil ama bir doküman hazırlıyorum. Şampiyonluk sezonumuzdaki BJK-GS gibi maçların 90 dk tüm maç yayınını indirebileceğim ve ya izleyebileceğim bir yer var mıdır acaba ??
Beinsport'un connect uygulamasında tüm büyük maçlar var diye biliyorum.
Petkoviç, Tocmac Nguen, Mendy, Makouta ve bir tane genç atletik bir santrofor transferi ile bu sene şampiyon oluruz. Keşke zaman olsa bir de sağbek alsak ama o devre arasına kalmış gibi duruyor umarım Mehmet Can Aydın iyi çıkar. Zararsız bir şekilde de Doğucan, Bardhi ve Umut Bozok'u yollarsak tadından yenmez
Petkoviç, Tocmac Nguen, Mendy, Makouta ve bir tane genç atletik bir santrofor transferi ile bu sene şampiyon oluruz. Keşke zaman olsa bir de sağbek alsak ama o devre arasına kalmış gibi duruyor umarım Mehmet Can Aydın iyi çıkar. Zararsız bir şekilde de Doğucan, Bardhi ve Umut Bozok'u yollarsak tadından yenmez
Hocam şampiyonluk hayaline hayran kaldım Umarım düşündüğün gibi olur .
Ancak bu saydığın isimler dahi olsa , ancak yarışa dahil olabiliriz . Ben öyle bir mutlu sona ulaşabileceğimize inanmıyorum.
Zira kadronun rotasyon durumu da bunu kaldırabilecek güçte değil .
Yorum