Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu anlaşma normal değil bir problem var. Umarım katarlılara biryerlerden birşeylerin sözü felan verilmedi.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnşallah bu parayı kepçe kepçe başkalarını dağıtmayız akıllı kulanırız.
      Başka kurşunumuz yok.
      Para direkt bankalar birligine gitmiyor mu?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Paraya karşı papara

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        İnce mesaj
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• 2. hafta gs hücumcularına karşı bizim defansın karşı koyma şansı yok. Yukarıda söylediğim gibi o kadar kıvrak olmasa da Icardi kısa mesafede bizim stoperlerle kedi fare gibi oynar. Orta saha ve hücumu güçlendirip daha tehditkar olmamız lazım. Golü zaten yiyeceğiz, yediğimizden fazlasını atabiliyor olmalıyız.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oyuncunun yeteneklerinden bağımsız olarak yazıyorum. Gündeme düşen son oyuncular (Makouta, Tormena); aylar önce menajerler tarafından İstanbul takımlarına götürülen oyuncular. Lig de aynı...

Oyuncu iyidir, kötüdür demiyorum. Hani hep anlatılırdı, Alanzinho bizden önce bir Anadolu takımına daha düşük bedelle önerilmiş. O geliyor aklıma...

Bjelica'nın portfolyosu mu tükendi?
            Ben hocanın öyle geniş bir oyuncu portföyü falan olduğunu düşünmüyorum. Bildiği veya önceden çalıştığı futbolcuları isteyip duruyor gibi görünüyor.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu anlaşma normal değil bir problem var. Umarım katarlılara biryerlerden birşeylerin sözü felan verilmedi.
              Belli bir küsme blok oluyor
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sayın taraftar lütfen yangın yapmayın..
                Yönetimi paniğe sevketmeyin..

Sayın Yönetim Lütfen Kaliteli İsimler transfer edin..
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

Bu anlaşma normal değil bir problem var. Umarım katarlılara biryerlerden birşeylerin sözü felan verilmedi.
                  Neymiş problem? İki taraf için de gayet güzel anlaşma. Ben problem falan göremiyorum

Yorum

• Trabzonlu çakma iş adamlarına ders olsun. Alıştılar trabzonsporu yemeye yıllarca. İhale almaya gelince trabzonlu olup kıç yalıyorlar. İş vermeye gelince hiçbiri ortada yok

Yorum

Beyefendiye teşekkür edin boşverin siz Ertuğrul Doğanı felan.
                      Ahmet Ağaoğlu döneminde beyefendi yok muydu? ))

Yorum

• Şu Ağaoğlu inşaatçı olan neden 3 kuruş para ateşlemiyor kulübe nerede lafta Trabzonlular
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Şu anlaşmaya çamur atmaya çalışan adamlar taraftarlığını gözden geçirsin. Yok beyfendiye teşekkür edin, yok problem var. Trabzonsporun kimsenin minnetine ihtiyacı yok. Gidin içi boş komplo teorilerinizi başka yerde çıkarın hadi. Ticatçrette kimse kimseye acımaz, hatır gönül işi olmaz.

Yorum

• Doğruya doğru demek şart.Bu konuda Ertuğrul Doğan başkanımızı tebrik ederim.Ama önceki eleştirilerimde geri adım yok

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu anlaşmaya şamur atmaya çalışan adamlar taraftarlığını gözden geçirsin. Yok beyfendiye teşekkür edin, yok problem var. Trabzonsporun kimsenin minnetine ihtiyacı yok. Gidin içi boş komplo teorilerinizi başka yerde çıkarın hadi. Ticatçrette kimse kimseye acımaz, hatır gönül işi olmaz.
                              Bunlar İstanbul medyasının esiri olmuş.Onlar ne derse tamam abi modundalar.Ayrıca Trabzonsporu da büyük kulüp olarak görmeyen bir kafaya sahipler.Yani eziklik psikolojisi damarlarına işlemiş.Trabzonspor kim ki bu kadar paraya sponsor alabilir düşüncesindeler

Yorum

Paparanın sahibinin katarlılarla ticari ilişkileri büyük. Bu parayı katarlılar vermiş olmasın.
                                Katarlılar suudiler kuveytliler

Hepsi verebilir önemi yok
                                Bu kulübe para lazım

Ağustos ayına geldik lig başlayacak ne transfer yapabiliyor ne de oyuncu gönderebiliyor

Bu takımda sidikli vasat oyuncular olmasın
                                Parayı basıp en iyisini alacaklar artık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X