Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim tek korkum, Yönetim ve Baskan panik haliyle simdi gidip pahli ve bos transferler yapar !

Umarim hic bi transfer yapmayiz. Hele hele fesh edip oyuncu almak. Aman aman !!

Yorum

• Petkovic gelse değişen hiçbirşey olmaz, tüm mevkilere üst düzey transfer lazım, kadronun komple değişmesi lazım, yeni aldıkları adamlar dahil..
      En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 31.07.2023, 12:24.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Son 20 senedir yabancı teknik direktör başarılı olamadı demeyelim.

Lucescu ve Zico gayet başarılı oldu çünkü.

Sen vizyonsuz adam getiriyorsan o senin suçun

Yoksa kaliteli ve futbol kafası çalışan isimler başarılı oluyor.

Yabancı hocalar başarılı olamıyor falan işleri , bizim gibi çapsız kulüplerin bahanesi .
        2024 e az kaldi..O yüzden 20 yazdim Lucescu 2004 de bir daha geri gelmemek üzeri gitmisti..Bir daha bu ülkeye teknik direktör olarak dönmem dedi ve sözünde durdu adam..O kadar da istedik biz bile..Zico nun fb si bana kalirsa tarihinin en iyi kadrosuydu..Fb den sonra Zico hangi takimlari calistirmis???

Türkiye ye gelmis gecmis en iyi teknik direktörlerden birisi Del Bosque idi..18 yil önce..Bjk de 5 ay dayanabildi..Adam Ispanya Milli Takimi ile Avrupa ve Dünya Sampiyonlugu yasadi..Bjk de basarili olamamasi onu vizyonsuz mu yapiyor yani??

Alaturka yönetilen bir yere Alaturka adamlar lazim..S. Günes mesela..Gerci onun yurt disinda Kore de 2. likleri var en azindan..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yabancı hoca işi boş iş. Bunu tecrübe etmemiz şarttı, iyi oldu. Sergen boşta durur inşallah 10 hafta falan.
          Sergen hocayı en çok isteyenlerden biriyim ancak şuan ki şartlar içerisinde bu takımın başına kim gelirse gelsin herhangi bir başarı elde edemez.

Ki , Sergen hoca ' nın gittiği takımlardan ilk talebi futbolcu maaşlarının düzenli ödenmesi olduğunu herkes biliyor . Bizim takımın bu konudaki durumu malum

Şuan ki yönetiliş tarzı ile bu takımın başına kim gelirse gelsin başarılı olacağını düşünmüyorum.

Balık baştan kokarmış .

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Petkovic gelse değişen hiçbirşey olmaz, tüm mevkilere üst düzey transfer lazım..
            visca bittik, ne mücadele edebiliyor nede kosiyor nede calim atiyor. Trezeguet hizli oyuncu fakat takimda kimse kosmiyor. Baka Ömür Kourbelius zaten yerinde durup al gülüm ver gülüm diye pas atiyor. Ileriye kosan, dikine kosan, calim atan futbolcumuz 1 senedir yok.

Yorum

Şaka maka , danimarka 2. liginden dahi oyuncu alamıyorsak üstüne daha fazla konuşulacak bir şey de kalmıyor .

Umarım atılan twetler yalandır .
              Adam Danimarka 2.liginde oynamiyor..Yalan yanlis seyler söylemeyelin..Süper Liginde oynuyor..Öyle bakinca sanki amatör lig gibi duruyor ama 90 dk lik macina baktim..Adamlar en azindan futbolun dogrularini uyguluyorlar..Bizim ligin cogu takimi küme düser orda..Bi kac tane daha macini izlicektim ama önce bi is kesinlessin dedim..Pek güvenemedim haberlere..Bosuna zaman kaybi olacakmis..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Maliyet esaslı bir takım kuruluyor ise , tam olarak düşük bütçe ile takıma dahil edilmiş olan isimleri ve maliyetlerini söyleyebilir misiniz ?

Ben bir taraftar olarak , düşük maliyetle takıma katılmış olan isimleri duymak istiyorum.
                Geçen yıl alınanlar :
                Trezeguet :4
                Eren:3.6
                Barthi:3
                Gomez:3
                Umut:2
                Bartra 1.250
                Dopucan :1.2
                Lahtimi :600
                Yazıcı:500
                Naci:150 toplam bonservisini verilen :19.3 milyon euro....

Bu yıl Alınanlar :
                Orsic:2.4
                Benkovic:500
                Teklic:1
                Onuralp :700
                Fernandes:0
                Korbelis :0 Bu yıl verilen toplam para :4.6 milyon euro....Maliyetler ortada.... Sen şimdi dersin ki ederinden fazla yıllık verdik bu kadar adam 1 adam akıllı topçu etmez...
                Scout ağın var mı :YOK
                Transfer Planın var mı :YOK
                Yıl bitmeden el sıkıştığın adam var mı :YOK
                ALt yapıdan plallı çıkardığın adam var mı :YOK
                Paran var mı :YOK

Bu kadar yokun üstüne bir de ihtiyaç bölgesi çok. Şöyle sorayım kardeşim diğer şeyler sabitken 12 liran var 6 bölgeye adam alacaksın üst kalibreler de 5'ten başlıyor İki tane üst kalibre alıp diğer bölgeleri Allaha emanet mi dersin? Yoksa 2 liralık 6 bölgeye adam mı alırsın? Biz işte ikinci yolu seçtik. Keşke scout ağı olsa da 2'lik ama 12'lik potansiyelli 6 adam alsak ama maalesef o kurumdallıktan çok uzağız.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2024 e az kaldi..O yüzden 20 yazdim Lucescu 2004 de bir daha geri gelmemek üzeri gitmisti..Bir daha bu ülkeye teknik direktör olarak dönmem dedi ve sözünde durdu adam..O kadar da istedik biz bile..Zico nun fb si bana kalirsa tarihinin en iyi kadrosuydu..Fb den sonra Zico hangi takimlari calistirmis???

Türkiye ye gelmis gecmis en iyi teknik direktörlerden birisi Del Bosque idi..18 yil önce..Bjk de 5 ay dayanabildi..Adam Ispanya Milli Takimi ile Avrupa ve Dünya Sampiyonlugu yasadi..Bjk de basarili olamamasi onu vizyonsuz mu yapiyor yani??

Alaturka yönetilen bir yere Alaturka adamlar lazim..S. Günes mesela..Gerci onun yurt disinda Kore de 2. likleri var en azindan..
                  FB ' den sonraki Zico ' dan bize ne ? Konu Türkiyede , yabancı bir hocanın başarılı olup olamayacağı değil mi ?

Hocaların buradan sonraki başarılarını konuşmuyoruz sonuç olarak

Beşiktaş ' ın Del Bosque'yi getirmesi bir şey ifade etmez . Bir adamın buraya başarılı gelip , başarısız şekilde gitmesi ihtimali her zaman vardır . Kaldı ki , hocaların başarısını tetikleyen saha içerisindeki kaliteli ayaklardır .

Zira , 6 saraylılar senelerdir uefa' yı getiren ismin terim olduğunu söylerler ancak bana kalırsa uefayı getiren sahada hagi gibi bir yeteneğin olmasıdır .

Sen en kral hocayı takımın başına getirsen de , adamın eline kaliteli takım vermedikten sonra bu adamdan verim alamazsın . Her hoca, futbolcularının oynadığı kadar hocadır .

Ş.Güneş isminin senin takımında şampiyonluğa yarıştığı sezonlara bak . Tarihinin en kaliteli kadrolarıdır.

Aynı şenol güneş ' in yokluktan, bir zamanlar çağdaş atan ' ı forvette oynatmışlığı da var
                  En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 31.07.2023, 12:29.

Yorum

• İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biraz daha sabır renktaşlar. Takım yoğun kampdan çıktı ve daha yeni oyuncular gelecek ve bazıları da gidecek. Şu an gelecek, gidecekler de Takımı mental olarak yoruyor. Sabır ve hele şimdi daha çok destek olmak lazım.
                    Takimda genel olarak zaten bir beceri eksikligi var iken bir de hocanin alameti farikası oldugu soylenen kondusyon olarak dahi istenilen seviyeye gelememişiz hırs yok istek yok. Bunun neresine sabır gösterip umutlanalım?

Aylarca peşinden koşulan geldi denilen adamlar da elden gidiyor , o da bir yandan.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ulan bu kalp hastası vasat herif bile bizi reddetmiş sevindim bunu 8 numa diye düşünüp alp bizi sövdüreyeceklerdi dilimde tüy bitti gerekirse durarak seyrederek oynayacak takımı oynatacak deneyimli bir oyun kurıcuuuuuuuuuuuııı kimdir bu çingene de bunun peşinden koşuyoruz ulan biz eğitilmeziz bizi kafamıza vura vura öğretecek bir eğitimciye ihtiyacımız var ulan sosanın yaptığı etkiye bak az daha şampiyon oluyorduk hamsiğin etkisine bak şampiyon olduk selçuk inanla şampiyon olduk iyi oyun kurucun oyun liderin yoksa bir hiçsin eyyyy yönetim dünkü orta alandaki başı kopmuş tavuk gibi hali görünce utanmadınız mı transferi şu hoca denen zata bırakmayın bunun futbol aklı çevresi kapasitesi yokkk.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bu Batı Yorum'un son videosunda "Bekledikleri siyasi desteği alamadıkları için ortada kaldılar, ne yapacaklarını bilmiyorlar. Zaten yönetimde Ertuğrul Doğan dışında kayda değer kimse yok." gibi bir şey söylenmişti.

"Nasıl olsa desteği alırız" gibi bir rahatlık dışında planı olmayanı böyle öperler işte.

Yorum

• bu takimin hoca sorunu yok yonetim ve kadro kalitesi sorunu var ve bunlar duzelmeden kimi getirirseniz getirin 1-2 mactan sonra onu asarsiniz..bjelica mevcut sartlarda getirilebilecek en dogru isimdi.
                          bu lig hocalarla degil kadrolarla kazanilan bir lig.avci iyi kadroyla sampiyon oldu hemen sonrasinda ptt ayarinda takim kurdu.simdi sampiyonluk kendisini iyi hoca yapar mi?
                          bugun sampiyonluk yarisinda ismail kartal ve okan buruk olacak.bu ikisi bosta olsa kimse istemezdi.senol gunes denen cakma filozof istanbul sevdalisi disinda fark yaratabilen yerli hoca oldugunu dusunmuyorum.ki gunes bile ultra takintilari olan psikopat bir tarafi var.hic cekilmez.sagolsun kendinden nefret ettirdi.70 yasinda adam istanbula yaranmak icin atabildigi tum taklalari atiyor.
                          transfer sezonu henuz bitmis degil..asgari 2-3 veya mumkunse 3-4 kaliteli takviye yapilirsa hocalik bir durum kalmaz.bjelica'ya destege devam.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam Danimarka 2.liginde oynamiyor..Yalan yanlis seyler söylemeyelin..Süper Liginde oynuyor..Öyle bakinca sanki amatör lig gibi duruyor ama 90 dk lik macina baktim..Adamlar en azindan futbolun dogrularini uyguluyorlar..Bizim ligin cogu takimi küme düser orda..Bi kac tane daha macini izlicektim ama önce bi is kesinlessin dedim..Pek güvenemedim haberlere..Bosuna zaman kaybi olacakmis..
                            Pardon , danimarka superliginde oynuyormuş . O kısmı yanlış görmüşüm .

Haklısınız .

Yorum

• Her boktan haberi olan iki tane yalaka gazeteci şimdi tweet atmıyorlar tam çakalsınız
                              Şimdi ağzınızdan kaçırdınız İspanyol kanatı söylerseniz artık
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Gelse fayda sağlayacağı şüpheli, sıradan, dümmmmdüz Zinckernagel bile çekemez oldu takım. Bu itibarsızlaşmada emeği geçen herkesi çok iyi dileklerle anıyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X