Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fm ile dalga geçiyorsunuz ama sadece fm den beğenip adam alsalar bu zamana kadar aldıklarından 10 kat faydalı adam alırlardı emin olun
    Benkovic, Mehmet Can fm transferi. Geçen sezon Naci Ünüvar fm transferi

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oyuncu maaşlarından dolayı gönderemiyoruz deniyor fener bizden az mı maaş veriyordu gönderdiklerine başka bir sorun var abi maxi gomez bardhi bartra siopis bu adamları nasıl satamıyoruz biz joao pedro 2.5tan aşağı almıyordur belki de daha fazla
      daha fazladir tek fark koclarin alisi eksik kalan parayi kendi cebinden ödiyor.bizimkiler o kadar acildikiler donlarini satsalar ödiyemezler.bakalim maaslari ödiye bilecekler mi bizimkiler.hic gelir yok.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• fener şimdi de krunic 10 milyon euro piyasa değeri ekambi 8 milyon euro piyasa değeri milandan ve lyondan 2 adamı alıyorlarmış nasıl oluyor

mert müldür hani çok paraydı alamıyorduk gelmiyordu tr'ye sassuolo vermiyordu o da gelmiş almış fener onu da
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 01.08.2023, 14:57.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Haji Wright ı tanımayanız yoktur. Bu adamın potansiyelini kıt kafamla ben tahmin ederken dönemin yetkili kişileri göremedi (!). Şimdi 10 millon EUR civarı transferi konuşuluyor.

Antalya'da komşusu olan Giray Kaçar geçen sene "1 milyona fit, gelmek istiyor. Yönetim görüşmüş, haber bekliyor" demişti ama Djanini'de karar kılınmıştı .

Ben yıllardır söylüyorum" benim menecerim" anlayışı değişmedikçe "huzur hakkı" kafasıyla çok boşa para gider daha...

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

fener şimdi de krunic 10 milyon euro piyasa değeri ekambi 8 milyon euro piyasa değeri milandan ve lyondan 2 adamı alıyorlarmış nasıl oluyor

mert müldür hani çok paraydı alamıyorduk gelmiyordu tr'ye sassuolo vermiyordu o da gelmiş almış fener onu da
            Google'a "koç holding hisse" yaz karşına çıkan grafikten 1 yılı seç. bak son bir yılda yüzde kaç değer kazanmış

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Transfer sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayıp feda sezonu ile bitirmek tam da bu yönetimin yapacağı iş
              Resmi olarak o parola hala mevcut da biz isi feda yilina cevirdik ama neyin fedasi bilemiyoruz tam olarak

Yarin Trabzonspor un dogum günü..Bakalim nasil bir dogum günü süprizleri bekliyor bizi..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Google'a "koç holding hisse" yaz karşına çıkan grafikten 1 yılı seç. bak son bir yılda yüzde kaç değer kazanmış
                baktım 3 kat artmış herhalde adam parasını transfere mi harcıyor
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

baktım 3 kat artmış herhalde adam parasını transfere mi harcıyor
                  Yok hepsini harcamıyordur. Yakın zamanda başka bir şirketinin +%50'lik hissesini de halka arz etti Koç grubu. Baya parası var yani harcayabilecek

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Haji Wright ı tanımayanız yoktur. Bu adamın potansiyelini kıt kafamla ben tahmin ederken dönemin yetkili kişileri göremedi (!). Şimdi 10 millon EUR civarı transferi konuşuluyor.

Antalya'da komşusu olan Giray Kaçar geçen sene "1 milyona fit, gelmek istiyor. Yönetim görüşmüş, haber bekliyor" demişti ama Djanini'de karar kılınmıştı .

Ben yıllardır söylüyorum" benim menecerim" anlayışı değişmedikçe "huzur hakkı" kafasıyla çok boşa para gider daha...

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Antalyaspor bu parayla en az 4 5 tane adam alacaktır yeni bir kadro olmalarına rağmen bizim 1 yıldır bir arada olan uyumsuz kadromuzu yenip gidecekler bizde olece oturur kalırız... bari gidin adamlara sorun bizim elimizde 26 yaşında Uruguay milli takım santrfor u ispanyada 18 gol atmış bir forvet var biz bu adamı nasıl satabiliriz.. bunu bir anlatın bize biz beceremiyoruz gerekirse size satıştan pay verelim lütfen yardımcı olun deseler olurlar bence...

Yorum

• Haji Wright i o paraya satan Antalya maxi gomez i 10 a okutur 3 milyon euro da onların olsun bize 7 versinler yeter

Yorum

• Satın şu kulübü de kurtulalım artık. Vasatlıklarınızdan bıktık.

TRABZONSPOR A.Ş. 01.06.2023 31.05.2026 Sözleşme Yenileme 01.08.2023
                        Futbol Bilgi Bankası » Oyuncular - Futbolcular

SERKAN ASAN
                        Kişisel Bilgiler
                        Doğum Yeri : AKÇAABAT
                        Doğum Tarihi : 28 Nisan 1999
                        Uyruk : TC
                        Futbolcu Menajeri :
                        Lisans Bilgileri
                        Lisans No : 1731007
                        Kulüp : TRABZONSPOR A.Ş.
                        Sözleşme Başlangıç T. : 1 Haziran 2023
                        Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2026
                        Yurt Dışına Çıkış T. :

Yorum

• Başkan dün gelen sağ bek için balon paylaşımı yapmadı ya neyse ya
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bence Bakasetas'ın orta sahayla ilişiğini kesmemiz gerekiyor. İkinci forvet oynayabilir, fizikli ve sakin bir oyuncu, Kafa şutu da var 2 ayağı da var. Gomez'in aradığı o deplase oyun için çok iyi bir oyuncu. 3 orta saha önünde Abduş önlerinde Baka-Gomez veya her kimse artık oynamamız sağlıklı olacak. Bu kenarlara yapışık formasyona uyumlu bir kadromuz yok neden bunu anlamıyoruz. Orta sahamızda raket gibi ayağı olan bir oyuncu var da ben mi bilmiyorum, Box to box diyeceğimiz kim var yahu takımda 4-3-3 oynuyoruz? Pivot var da ben mi görmüyorum ya?

Niye bu ısrar kıyamet. 4-3-1-2- 4-1-3-2 oyna ya önemi yok şu kenarların zaten kullanamıyorsun
                            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                            Özkan Sümer

Yorum

• Gey se kerem demirbay i almış... elinizi vicdanınıza koyun 2 co hafta onlarla iç sahada karşılaşıyoruz.. bizim kadro Uğurcan boey Nelson Abdülkerim Angelino .. fren torreira kerem .. zaha zaniolo icardi .. geyse de muslera larsen alisahin denswil eren .. kourbelis ömür bakasetas ... trezege visca maxi ... olsa burda kaç atarız konusulurdu .. inş utanılacak bir skor almayiz

Yorum

Oyuncu maaşlarından dolayı gönderemiyoruz deniyor fener bizden az mı maaş veriyordu gönderdiklerine başka bir sorun var abi maxi gomez bardhi bartra siopis bu adamları nasıl satamıyoruz biz joao pedro 2.5tan aşağı almıyordur belki de daha fazla
                                onlar piyasası olan adam yüksek maaş veriyor biz adı sanı duyulmamış adama.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X