İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncu maaşlarından dolayı gönderemiyoruz deniyor fener bizden az mı maaş veriyordu gönderdiklerine başka bir sorun var abi maxi gomez bardhi bartra siopis bu adamları nasıl satamıyoruz biz joao pedro 2.5tan aşağı almıyordur belki de daha fazlaçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
fener şimdi de krunic 10 milyon euro piyasa değeri ekambi 8 milyon euro piyasa değeri milandan ve lyondan 2 adamı alıyorlarmış nasıl oluyor
mert müldür hani çok paraydı alamıyorduk gelmiyordu tr'ye sassuolo vermiyordu o da gelmiş almış fener onu daEn son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 01.08.2023, 14:57.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Haji Wright ı tanımayanız yoktur. Bu adamın potansiyelini kıt kafamla ben tahmin ederken dönemin yetkili kişileri göremedi (!). Şimdi 10 millon EUR civarı transferi konuşuluyor.
Antalya'da komşusu olan Giray Kaçar geçen sene "1 milyona fit, gelmek istiyor. Yönetim görüşmüş, haber bekliyor" demişti ama Djanini'de karar kılınmıştı .
Ben yıllardır söylüyorum" benim menecerim" anlayışı değişmedikçe "huzur hakkı" kafasıyla çok boşa para gider daha...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener şimdi de krunic 10 milyon euro piyasa değeri ekambi 8 milyon euro piyasa değeri milandan ve lyondan 2 adamı alıyorlarmış nasıl oluyor
mert müldür hani çok paraydı alamıyorduk gelmiyordu tr'ye sassuolo vermiyordu o da gelmiş almış fener onu da
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayıp feda sezonu ile bitirmek tam da bu yönetimin yapacağı iş
Yarin Trabzonspor un dogum günü..Bakalim nasil bir dogum günü süprizleri bekliyor bizi..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGoogle'a "koç holding hisse" yaz karşına çıkan grafikten 1 yılı seç. bak son bir yılda yüzde kaç değer kazanmış2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaktım 3 kat artmış herhalde adam parasını transfere mi harcıyor
Yorum
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaji Wright ı tanımayanız yoktur. Bu adamın potansiyelini kıt kafamla ben tahmin ederken dönemin yetkili kişileri göremedi (!). Şimdi 10 millon EUR civarı transferi konuşuluyor.
Antalya'da komşusu olan Giray Kaçar geçen sene "1 milyona fit, gelmek istiyor. Yönetim görüşmüş, haber bekliyor" demişti ama Djanini'de karar kılınmıştı .
Ben yıllardır söylüyorum" benim menecerim" anlayışı değişmedikçe "huzur hakkı" kafasıyla çok boşa para gider daha...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Satın şu kulübü de kurtulalım artık. Vasatlıklarınızdan bıktık.
Futbol Bilgi Bankası » Oyuncular - FutbolcularTRABZONSPOR A.Ş. 01.06.2023 31.05.2026 Sözleşme Yenileme 01.08.2023
SERKAN ASAN Kişisel Bilgiler Doğum Yeri : AKÇAABAT Doğum Tarihi : 28 Nisan 1999 Uyruk : TC Futbolcu Menajeri : Lisans Bilgileri Lisans No : 1731007 Kulüp : TRABZONSPOR A.Ş. Sözleşme Başlangıç T. : 1 Haziran 2023 Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2026 Yurt Dışına Çıkış T. :
Yorum
-
Bence Bakasetas'ın orta sahayla ilişiğini kesmemiz gerekiyor. İkinci forvet oynayabilir, fizikli ve sakin bir oyuncu, Kafa şutu da var 2 ayağı da var. Gomez'in aradığı o deplase oyun için çok iyi bir oyuncu. 3 orta saha önünde Abduş önlerinde Baka-Gomez veya her kimse artık oynamamız sağlıklı olacak. Bu kenarlara yapışık formasyona uyumlu bir kadromuz yok neden bunu anlamıyoruz. Orta sahamızda raket gibi ayağı olan bir oyuncu var da ben mi bilmiyorum, Box to box diyeceğimiz kim var yahu takımda 4-3-3 oynuyoruz? Pivot var da ben mi görmüyorum ya?
Niye bu ısrar kıyamet. 4-3-1-2- 4-1-3-2 oyna ya önemi yok şu kenarların zaten kullanamıyorsun"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
Gey se kerem demirbay i almış... elinizi vicdanınıza koyun 2 co hafta onlarla iç sahada karşılaşıyoruz.. bizim kadro Uğurcan boey Nelson Abdülkerim Angelino .. fren torreira kerem .. zaha zaniolo icardi .. geyse de muslera larsen alisahin denswil eren .. kourbelis ömür bakasetas ... trezege visca maxi ... olsa burda kaç atarız konusulurdu .. inş utanılacak bir skor almayiz
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncu maaşlarından dolayı gönderemiyoruz deniyor fener bizden az mı maaş veriyordu gönderdiklerine başka bir sorun var abi maxi gomez bardhi bartra siopis bu adamları nasıl satamıyoruz biz joao pedro 2.5tan aşağı almıyordur belki de daha fazla
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum