Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=33510]lazibere[/MENTION] Bjelica tam olarak neyi degistirmeli onu pek anlamadim? Zaten cogu oyuncuyu biz bile takimda görmek istemiyoruz. Elimizde patladilar ve gönderemiyoruz adamlari..Talipleri bile cikmiyor. Bakasetas önemli bir oyuncu ama o bile adamin sistemine uygun bir oyuncu degil..Adamcaza 5 oyuncu sözü verilmis. 3 tanesi alinmis. Petkovic ve adi sIr gibi saklanan bir oyuncu daha..Geri kalani onun onayi ile transfer edilenler..Belli bir bütce dahilinde. Elindekileri de gönderemiyorsun zaten..

O halde oyunculari daha serbest birakan bir teknik direktöre ihtiyacimiz var..Bjk nin efsane hocasi S.Günesvari birisi..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [MENTION=33510]lazibere[/MENTION] Bjelica tam olarak neyi degistirmeli onu pek anlamadim? Zaten cogu oyuncuyu biz bile takimda görmek istemiyoruz. Elimizde patladilar ve gönderemiyoruz adamlari..Talipleri bile cikmiyor. Bakasetas önemli bir oyuncu ama o bile adamin sistemine uygun bir oyuncu degil..Adamcaza 5 oyuncu sözü verilmis. 3 tanesi alinmis. Petkovic ve adi sIr gibi saklanan bir oyuncu daha..Geri kalani onun onayi ile transfer edilenler..Belli bir bütce dahilinde. Elindekileri de gönderemiyorsun zaten..

O halde oyunculari daha serbest birakan bir teknik direktöre ihtiyacimiz var..Bjk nin efsane hocasi S.Günesvari birisi..
      Neyimi değiştirmeli hani basan, pres yapan yedinden fazlasını atan kolay pes etmeyen mücadeleci bir takım görecektik ya bunu biz demedik kendisi demişti orhan ak kalsaydıya devam ederdik aynen
      gezintiye mı geldi Trabzon'a niye geldiki yeni bir hoca bir takımın başına neden gelir????????
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Yok mu bir haber @BatuhanB ?

Şu tarz bir haber bekliyorum. Hepimize iyi gelecektir.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Neyimi değiştirmeli hani basan, pres yapan yedinden fazlasını atan kolay pes etmeyen mücadeleci bir takım görecektik ya bunu biz demedik kendisi demişti orhan ak kalsaydıya devam ederdik aynen
          gezintiye mı geldi Trabzon'a niye geldiki yeni bir hoca bir takımın başına neden gelir????????
          Valla hazirlik maclarindaki enerjiyi begenmistim..Güclü ve hazir bir rakibe karsi daha cok belli oluyor takim icinde ki uyumsuzluk demek ki..Gönderilmek istenen onca oyuncu kadrodayken de hocaya yüklenilmesi su asamada pek dogru gelmiyor bana..Belli bir futbol sistemi olan bir teknik direktörü aliyorsan kadronun tamamani o kurmali. Madem beceremeyeceksin S.Günesvari bir adam getirecektin. Malzemeden maksimum verim cikarabilen..

Sunuda belirtmek isterim. Bosuna kücücük Hirvatistan kocaman bir futbol ülkesi olmadi..Burdaki Hirvat arkadaslarim ki sayilari az degil, Bjelica yi mutlaka birgün Milli Takimlarinin basina gececek bir teknik direktör olarak görüyorlar..

Yorum

Valla hazirlik maclarindaki enerjiyi begenmistim..Güclü ve hazir bir rakibe karsi daha cok belli oluyor takim icinde ki uyumsuzluk demek ki..Gönderilmek istenen onca oyuncu kadrodayken de hocaya yüklenilmesi su asamada pek dogru gelmiyor bana..Belli bir futbol sistemi olan bir teknik direktörü aliyorsan kadronun tamamani o kurmali. Madem beceremeyeceksin S.Günesvari bir adam getirecektin. Malzemeden maksimum verim cikarabilen..

Sunuda belirtmek isterim. Bosuna kücücük Hirvatistan kocaman bir futbol ülkesi olmadi..Burdaki Hirvat arkadaslarim ki sayilari az degil, Bjelica yi mutlaka birgün Milli Takimlarinin basina gececek bir teknik direktör olarak görüyorlar..
            6.hafta kovulur hemen milli takımın başına geçsin bizdeki aldırdığı ıskartalarıda milli takıma çağırsın Hırvat milli diye bizde birilerine çakarız.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Kulüpte para olmadığını düşünen net enayidir . 2019-20 sezonundan bu yana 43 milyon küsür bonservis ücreti kazanmışız . Eğer çalmadılarsa o paralar nerde ? Sadece cimrilik yapılıyor

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                6.hafta kovulur hemen milli takımın başına geçsin bizdeki aldırdığı ıskartalarıda milli takıma çağırsın Hırvat milli diye bizde birilerine çakarız.
                O kadar kolay degil o is sanirim..2-3 sene sonra ciddi bir aday olabilir..Suan icin bir yeniden yapilanmayi hedeflemiyorlar galiba..

Orsic ve Petkovic (alinabilirse) Milli Takim oyunculari zaten ama Orsic in basina gelenleri biliyoruz..

6. haftada kovulma ihtimali maalesef daha yüksek ama üstüne basa basa söylüyorum..Sorun teknik direktör de degil kesinlikle..Cözümde onun ellerinde degil haliyle..Umarim öyle bir kaos yasamayiz ama durum ic acici degil..

Yorum

• İlk olarak Yektaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kulüpte para olmadığını düşünen net enayidir . 2019-20 sezonundan bu yana 43 milyon küsür bonservis ücreti kazanmışız . Eğer çalmadılarsa o paralar nerde ? Sadece cimrilik yapılıyor
                  Futbolcular bedavaya mı oynuyor? Geçen sezon maaş gideri 45 milyon euro idi.

Yorum

• Biraz daha sabır renktaşlar. Takım yoğun kampdan çıktı ve daha yeni oyuncular gelecek ve bazıları da gidecek. Şu an gelecek, gidecekler de Takımı mental olarak yoruyor. Sabır ve hele şimdi daha çok destek olmak lazım.

Yorum

• Alındımı alınmadımı onu da bilmiyorum ama o kalbinde sıkıntı olan kara çocuğu ben 8 numara biliyordum. Bugün YES'le Adem Yiğit'in yayınını izledim de o çocuk da 10 numaraymış ve Adem "bize ilaç olacak olan adam o değil" dedi. Tekliç de 10 numara. Kenarda oynamaz, olmaz dedi ayrıca Adem. Yandık vallahi geçen yılın tekrarını yaşıyoruz demektir.
                      En son My tarafından düzenlendi; 31.07.2023, 04:02.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Yorum

• Katarlılar ne oldu hani satılacaktı kulüp ah be yine mi hüsran bize
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• En başında beridir Bjelica' ya hiç güvenmemiştim.
                            Bu adamdan bize hoca filan olmaz.
                            Özellikle geçen sene takımda herkes vasatın da altındayken biraz parıldayan Markoviçi kestiğinden.
                            Bir adım, bir santim ilerlemez mi bir takım?
                            Aldırdığı Orsic, Benkoviç, Tekliç, Fernandez sıradan Anadolu takımları oyuncuları.
                            Hani zamanında Konyaspor Zymer Bytyqi, Endri Cekici, Rahmanoviç, Daci gibi adamları aldı ya aynen bunlar gibi...
                            Şimdi de Zinkernagel, Petkoviç alırlar vasatı tamamlarlar.
                            Fizik yüklemeyle takım olunmaz.
                            Teknik ve taktik olmadan takım olunmaz.
                            En önemlisi kaliteli oyuncu olmadan takım olunmaz.
                            Vasat oyuncudan vasat takım çıkar.
                            Bjelica dan hoca moca olmaz.
                            Al Samsun'un hocasını futbol seyret.
                            Dün akşamki oyunu beğenen adamdan teknik direktör olmaz.
                            Zaten ilk yarı sona ermeden bu senenin tüm ücretini ödeyip göndeririz Bjelica hocamı.
                            En son DİNÇ tarafından düzenlendi; 31.07.2023, 08:30.

Yorum

• İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En başında beridir Bjelica' ya hiç güvenmemiştim.
                              Bu adamdan bize hoca filan olmaz.
                              Özellikle geçen sene takımda herkes vasatın da altındayken biraz parıldayan Markoviçi kestiğinden.
                              Bir adım, bir santim ilerlemez mi bir takım?
                              Aldırdığı Orsic, Benkoviç, Tekliç, Fernandez sıradan Anadolu takımları oyuncuları.
                              Hani zamanında Konyaspor Zymer Bytyqi, Endri Cekici, Rahmanoviç, Daci gibi adamları aldı ya aynen bunlar gibi...
                              Şimdi de Zinkernagel, Petkoviç alırlar vasatı tamamlarlar.
                              Fizik yüklemeyle takım olunmaz.
                              Teknik ve taktik olmadan takım olunmaz.
                              En önemlisi kaliteli oyuncu olmadan takım olunmaz.
                              Vasat oyuncudan vasat takım çıkar.
                              Bjelica dan hoca moca olmaz.
                              Al Samsun'un hocasını futbol seyret.
                              Dün akşamki oyunu beğenen adamdan teknik direktör olmaz.
                              Zaten ilk yarı sona ermeden bu senenin tüm ücretini ödeyip göndeririz Bjelica hocamı.
                              Takımda çok eksik var ama olmayan şeyler de var bir kere 6 numara tek kourbelis var dorukhan gitti siopis idmana bile çıkmıyor gitmek için elde dogucan var sadece ... abdulkadirin yedeği yok ..stoperde ali Şahin fernandez i de benkovic i de keser ..sağ bekte Mehmet Aydın oynar ayakta durması yeter .. larsen onuda yapamıyor...kourbelis in yanında alırsak tochi oynar abdus bakmadan biri kesik yer .. çünkü ikisi olmuyor o isim bence abdus olur fizikten çok yetersiz süt tehdidi hiç yok .. gelire zinckernagel veya teklic visca yi keser .. visca bitmiş
                              ... 2 ci haftaki gs mac8na çıkmamak iyi olur 6 ya gider o maç transferde yapamiyoruz

Yorum

• Bizim 5 haftada toplayacagimiz maksimum puan 7 Antalya yi yeneriz çünkü çok adam kaybettiler .. gs den fark yeriz rızayı yeneriz kasimpasa en fazla berabere .. bjk mağlubiyet.. muhtemelen gs fb 5 te 5 yapar ilk 5 maç sonunda 8 puan geriye duseriz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X