Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    doğrusun, zaten açıklanmama nedeni de odur

santrafor alabilirsek satarız bekle denmiştir

o yüzden almışlardır o kadar da değildir demi diye yazmıştım

santraforun ufak tefekleri kaldığı içinde basına sızdırılmıştır

akıllı yönetim öyle yapar

öyle yaparlar demi?
    Bilemiyorum abi hiç güvenemiyorum şu an yönetime. Şu anki psikolojilerinde her şeyi yapabileceklermiş gibi hissediyorum. Yarın Cornelius gitse ve forvete kimseyi alamayıp Umut’la oynasak zerre şaşırmayacak duruma geldim.

Sayı ve mevki olara gidenin yeri doluyor gibi görünüyor ama maalesef hiçbirini dolduramamış gibi duruyoruz. Şimdiye kadarki transferlerde sadece Eren için tamam budur derim. Gerisi baştan sona soru işareti olarak duruyor hala.

Yorum

• Mevcut gündem hakkında en güncel durumlar nedir?

Cornelius gitti mi kesin?
      Abduş ne durumda?
      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
      Özkan Sümer

Yorum

• Icardi kime giderse gitsin bekleneni vermeyecek. Buraya yazıyorum
        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
        Özkan Sümer

Yorum

• Sakin bir daha skandinav ülkelerinden transfer yapilmasin

Ne kadar yüz versen o kasar simariyorlar..
          Oynayani ilk firsatta kacip gidiyor oynamayanda gitmek istemiyor oturdugu yerden para kazaniyor..

Yok neymis karakterlilermis.. tabi tabi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            takım sil baştan
            eyvah eyvah...

buna sevinenleri listelemek lazım..
            bence takım çöküşe geçer..
            AVCI nasıl kabul ediyor ..inanamıyorum..
            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Yönetim olarak hakkindan fazla verirsen ( Koita trondsen) ve hakedene vermezsen ( nwaka önür)
              O zaman kaos olur..

Yorum

• Takım bu kadar dağılmaya doğru giderken Baka’yı hiçbir şekilde elden çıkarmamalıyız. Onun sahada hırsına ve liderliğine ihtiyacımız var.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  özbek forvet baya iyi gibi

ELDOR SHOMURODOV

hem uefada hem burada iş yapar baya

umutla yeter ikisi diye düşünüyorum bu alınırsa tabi

bilemedim

biraz hantal gibi geldi ama fizik gücü voltran gibi

artık son kararı hoca ve heyet versin ne istiyorsa hocaya en iyi forveti alsınlar
                  Önceliğimiz bu olmalı

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ha Ali Veli, ha Veli Ali. Ortada bir plansızlık var. Hedef transferini, Şampiyonlar Ligi maçına yetiştirememişsin. Sezona başladığun as oyuncuyu, belirlediğin serbest kalma bedelinin yaklaşık 1/3'üne ve listelerin verilmesine iki gün kala gönderiyorsun.
                    Kopenhag'ı geçseydik Sörloth gelecekti falan deniyor. Gerçekten o yüzden beklettilerse kızamıyorum ve anlıyorum ben de aynısını yapardım.

Corne için 20 maddesi zaten büyük balon. Geldiği an yazmıştık bu paralara satamazsın diye he 6 az orası ayrı. 10'a büyük iş başardık derdim.

Transferlerin gecikmesi ve plansızlık beklenmedik amatörlük. Sürekli eleştiriyorum aynı noktadan. 6 ay boyunca ayağı temiz 6-8 arayıp sakatlık problemiyle ün yapmış Gbamin'i getirmek büyük rezalet mesela. Hiç izlemeden yorum yapmak da istemiyorum ama videolarında aranan profilde de değil gibi gözüküyor. Geç de olsa doğru profilde oyuncular gelirse sorun çıkmaz muhtemelen.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hayret ediyorum aga

hala forumda dovbik gibi vasat oyuncuları isteyenler var, inanılır gibi değil

bakambu+umut bozok mantıklı transferler forvet için

bu ne abi

şuraya bak

fm datasında gördüğüm en kötü teknikli oyuncu olabilir dovbik,

neredeyse sıfır yeşilli teknik bölüm,olmaz aga

https://fmdataba.com/tr/21/p/610379/artem-dovbyk/
                      sana helal olsun..

bizim taraftar futboldan anlamaz
                      sadece ..Dovby gol atmış derler gider izler harbiden gol atmış..hemen keşke bizde olsa diye söylenir..
                      adamın kapasitesi..tekniği..takım oyununa katkısı falan hiç önemli değildir..
                      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• uğurcan
                        larsen-bartra-hugo-eren
                        gbamin-hamsik
                        masouras-yusuf-trezegeut
                        dovbyk
                        2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                        2021-2022
                        ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sana helal olsun..

bizim taraftar futboldan anlamaz
                          sadece ..Dovby gol atmış derler gider izler harbiden gol atmış..hemen keşke bizde olsa diye söylenir..
                          adamın kapasitesi..tekniği..takım oyununa katkısı falan hiç önemli değildir..
                          Abi sabahdan beri bende bunu söylüyorum.. bu foruma kimse dovbyk denen forvet 45. dakika bile izlemedi ve kurtarici gözüyle bakiyorlar resmen.. adamin kariyeri kiralanmakla gecti hic bir yerde dikis tutmadi..
                          Videolardada attigi golleri dikkatle izleyin teknigi cok zayif vasat liglerde atar o golleri..

Yorum

• Bakambudan vazgeçilmis
                            Umut bozok yarın öğlen 4 gibi Trabzona geliyormuş
                            Corneliustan gelen para ile dovbyk alınacak inşallah
                            Çok iyi gidiyoruz nazar değmesin
                            Siopisin de Yunanistan'a gitme ihtimali var belki moussaras hamlesi olabilir

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

@cambaz_ts'nin duyumu...
                              Gelebilmesinin tek bir tane bile mantıklı gerekçesi olabilir mi acaba merak ettim
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Savaş var bedavaya alınamıyor mu?
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X