Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Suan Cornelius konusunda net birsey olduguna inanmiyorum. Oldukca fazla bilgi kirliligi var. Takimdan bazi oyuncularin ayrilacagi kesin..Neticeyi görmeden pisman olunacak seylerin yazilmasi yanlis bence..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Başkan transferi kapattık dese de rahatlasak. Birileri 4 milyon euroya Bakambu'yu çakmaya çalışıyor
      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Eğer söylenenler gerçekleşirse Djaniny, Cornelius, Abdülkadir ve Kouassi gidecek; Yusuf, 2 tane forvet, bir tane kanat, Umut ve belki bir tane daha orta saha gelecek. Bana olma ihtimali varmış gibi gelmiyor ne yalan söyleyeyim.

Yorum

• Kanatlardan en az biri kreatif olmazsa çok zorluk çekeriz sene boyu.
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Özleyenler için...
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Elde zaten trezege ve lahtimi var visca sakat kouassi ayrılacak.. trezege yi de satip masouras lahtimi mi yapi caz ne alaka 2 kanat daha almak gerek o zaman
              süpriz ve alınanlardan denilince thminde bulundum sadece.

cengiz + masouras yaparız belki..
              oflu fanatik

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih şu yazdıklarına elli tane şey yazarım da farzedelim ki dediğin gibi olmuş olsun. Bu benim hayatımda gördüğüm en büyük fiyaskolardan biridir. Böyle plansızlık ve savrukluk olur mu normal, profesyonel bir kulüpte? Sanki sanırsın şampiyonluğun 20 puan gerisinde tamamladık ligi.

Hiç bir şeyi takip edemiyorum. Arada sırada bir iki dakkalığına tvitle buraya girip gelişmelere bakmaya çalışıyorum. Gördüklerimden, okudaklarımdan yeminlen hiç bir şey anlamadım. Her seferinde yok ya o kadar değil diyorum. Bir bakıyorum Siopis gidiyor. Şimdi girdim Kornelyus satılmış . Bir bakıyorum Bakambu deniyor sonra bir bakıyorum Dombiyak mıdır nedir Ukraynalı çocuk o geliyor diyorlar. Sonra bir bakıyorum Hamşik Arabistana gidecek deniyor Bu süreci biz şampiyonluğu kaçırdığımız zamanlarda yaşardık bütün masayı devirip yeniden kartları karmaya çalışarak ömrümüzü bitirirdik. Acayip saçma ilerliyor süreç. Çok iyi başladık acayip saçma sapan bir yere doğru ilerliyoruz sanki.
                Cogu dedikodu ne hamsiki ne arabistani sosyal medya da birisi salliyor buraya alintaliniyor mesaj 40 akilli cikaramiyor sonra ciddi ciddi tartisiliyor birde..hocaya saygi duymaktan baska yapacak birsey yok madem seneler sonra sampiyon yapti bekleyecegiz o zaman ne yapmaya calistigini belliki yeni bir sisteme gecis yapacak sene basinda anlattiklari bu sene izletecegiz dedigi takim ile su takim arasinda yuzde 100 fark var o da ters gittiginin farkinda birseylerin, ne yapacagiz yani simdi hocanin istedigini yapsa bir dert yonetim yapmasa bir dert dune kadar forumun yarisi yerin dibine sokuyordu corniyi bugun niye 6 ya veriyoruz 20 milyonluk adami diyorlar bu isin tartismanin sonu yok.burdakilerin futbol aklina gore hareket etseydi yonetim ve hoca coktan taruman olmustuk zaten.yaptiklarinin hatrina bekleyecegiz gorelim bakalim ne yapmaya calisiyorlar corba olmus birsey yok cogu dedikodudan ibaret, zaten cl elemesi sonrasi gidenler ve geleceklerin olacagi belliydi cogu kisi yazdi bunlari bekleyelim gorelim oyle sosyal medyada her yazilan dedikoduya gore hareket etceksek isimiz var sonu gelmez bu isin her yazilana takilma sende..bekleyecegiz basarisizlik gelirse bugunden kotu futbol olursa ki zaten yandik demektir o zaman otur agla oyle elestiririz ortaligi yangina verecek birsey yok simdilik.bu arada hamsik bir var bir yok kronik sakatligi var dikis tutmaz sabriye dondurdu bizi hamsik arabistan isi keske olsa derim hele oyle yazilan miktarlara sene sonu zaten gidici de yok mantikli bir tarafi o isin araplarda uyandi artik wakaya bile yanasmadilar o kadar arap klubu varken gidebilecegi en dandik klublerden birine gitti
                En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 30.08.2022, 20:23.
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak ardesenli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  trezeguet sürpriz sayılmaz bu performansla olsa olsa hamsik olur "sürpriz" diyebileceğim.
                  hamsik süpriz olur da masourasın gelmesiyle alakası yok ki..
                  oflu fanatik

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu değişim kamp döneminde yaşansa kesinlikle hepimiz memnun olabilirdik diye düşünüyorum ama şu an yanlış zaman. Gecikilmiş bir zaman. Şu an kör topal elindekiyle gitmek sıfırdan kadro kurma çabasından daha mantıklı olur. Gider 6 tane adam alırsan 2 tanesi Trezeguet gibi beklenti altında kalırsa taraftar yıkar ortalığı. Ha doğru hareket mi? Kesinlikle değil ama bile bile lades dersen de kimseye kendini izah edemezsin.
                    işte ben de onu anlamıyorum. 1 sene önce harika işler başarmış hatta sezon başı denswil e verilen maaşı bir kenara bırakırsak, larsen, eren hamleleri yapmış bir yönetim bu hale nasıl gelebiliyor. transfer sıkıntısı 1-2 hamlende olur maaş, şehir kötü, yenge istemedi falan ama sezon başlamış, ş.liginden elenmişsin (ki avrupa ligine katılacağın gruplara kesin ne olursa olsun orası da sağlam transferler ister) bu kadar değişim bu süreçte olmaması gerekiyordu. şu tarihte as forvetimizin, milli kalecimizin ve büyük umutlar beslediğimiz 10 numara(larımızın) kafasının karışık olması, (daha bir çoğu belki içerde durum ne bilmiyoruz) onlarla ilgili süreçlerin hala takımda sıkıntı yaratması kabul edilebilir bir şey değil.

Yorum

• Yorum

• Son maçlarda hocanın yüzü beş karıştı. Hele gs maçında hem sinirli hem umutsuz bir ifade vardı. Belki de böyle devam etsek başarısız olacaktık.

Bir şeylerin değişmesi belki bizi iyi bir yere getirebilir. Breaking Bad tarzı bir kırılma olacak.

İyiye yormaya çalışıyorum.

Şampiyon olduk diye ligin en kusursuz takımı olmadık. Şampiyonluk sezonuna girerken bile tonla sorunumuz vardı. 6 numarasız farkı açtık. Sakatlıkların da etkisi oldu ama artık rakipler oyunumuzu çözdü. Bunu kabul edemeyenler var. Takım 6 aydır sağlıklı şekilde oynayamıyor. Abi rehavet falan hikâye, toplam skorda 2-0 önde olduğun kupa maçında 45 dkda 4 gol yedin ya.

38 yıl sonra şampiyon olduk beğenmiyorsunuz demekle olmuyor.

Önde basan takıma çekil lan ben şampiyonum deyince orta sahayı boşaltmıyor.

Yönetim ve hoca planlamayı yapamadı. Ben şampiyon takımı fazla kurcalamayın diyenlerden değilim ama bu plansızlık işi daha derin bir yere götürdü. Daha erken yapmalıydık. Oradan çıkarsak çok daha iyi bir takım olabiliriz yine de.

Yorum

• Unuttuğumuz bir şeyi hatırlatayım
                          Trabzonspor kulübüyüz biz.
                          Doğu Karadeniz takımıyız.
                          Kaos teorisinin her saniye yaşandığı coğrafyadayız.
                          Şaşıranlara şaşırıyorum)

Yorum

• masauras ajakslı vs uğraştıklarına göre trezaquet dir umarım da odur...
                            çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                            RİLKE

Yorum

• Bakambu gündeme bile gelmedi reddetti diye bişey yok he gündeme gelecek mi o da yok.

Yorum

• ben bunu foruma anlatamıyorum adamlar ağaoğluna garezimiz var zannediyor.bu kadar basit bir şey yapamadık.inanılır gibi değil. takım bakkala döndü.
                                İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hoca transfer listesini Mart ayında üçlü masada Ağaoğlu'nun eline verdi...

Aradan 5 ay geçti hocanın listesinde 1 ve 2. sırada bulunan adamlar transfer edilemedi..Takım mülteci topçularla dolduruldu..Olay bu kadar açık..Ne planlamasından bahsediyorlar..Şampiyon olmuş bir takım üzerine koyarak yoluna devam eder...
                                En son erenslash tarafından düzenlendi; 30.08.2022, 20:28.
                                "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X