Suan Cornelius konusunda net birsey olduguna inanmiyorum. Oldukca fazla bilgi kirliligi var. Takimdan bazi oyuncularin ayrilacagi kesin..Neticeyi görmeden pisman olunacak seylerin yazilmasi yanlis bence..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElde zaten trezege ve lahtimi var visca sakat kouassi ayrılacak.. trezege yi de satip masouras lahtimi mi yapi caz ne alaka 2 kanat daha almak gerek o zaman
cengiz + masouras yaparız belki..oflu fanatik
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih şu yazdıklarına elli tane şey yazarım da farzedelim ki dediğin gibi olmuş olsun. Bu benim hayatımda gördüğüm en büyük fiyaskolardan biridir. Böyle plansızlık ve savrukluk olur mu normal, profesyonel bir kulüpte? Sanki sanırsın şampiyonluğun 20 puan gerisinde tamamladık ligi.
Hiç bir şeyi takip edemiyorum. Arada sırada bir iki dakkalığına tvitle buraya girip gelişmelere bakmaya çalışıyorum. Gördüklerimden, okudaklarımdan yeminlen hiç bir şey anlamadım. Her seferinde yok ya o kadar değil diyorum. Bir bakıyorum Siopis gidiyor. Şimdi girdim Kornelyus satılmış . Bir bakıyorum Bakambu deniyor sonra bir bakıyorum Dombiyak mıdır nedir Ukraynalı çocuk o geliyor diyorlar. Sonra bir bakıyorum Hamşik Arabistana gidecek deniyorBu süreci biz şampiyonluğu kaçırdığımız zamanlarda yaşardık bütün masayı devirip yeniden kartları karmaya çalışarak ömrümüzü bitirirdik. Acayip saçma ilerliyor süreç. Çok iyi başladık acayip saçma sapan bir yere doğru ilerliyoruz sanki.
En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 30.08.2022, 20:23.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak ardesenli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrezeguet sürpriz sayılmaz bu performansla olsa olsa hamsik olur "sürpriz" diyebileceğim.oflu fanatik
Yorum
-
İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu değişim kamp döneminde yaşansa kesinlikle hepimiz memnun olabilirdik diye düşünüyorum ama şu an yanlış zaman. Gecikilmiş bir zaman. Şu an kör topal elindekiyle gitmek sıfırdan kadro kurma çabasından daha mantıklı olur. Gider 6 tane adam alırsan 2 tanesi Trezeguet gibi beklenti altında kalırsa taraftar yıkar ortalığı. Ha doğru hareket mi? Kesinlikle değil ama bile bile lades dersen de kimseye kendini izah edemezsin.
Yorum
-
Son maçlarda hocanın yüzü beş karıştı. Hele gs maçında hem sinirli hem umutsuz bir ifade vardı. Belki de böyle devam etsek başarısız olacaktık.
Bir şeylerin değişmesi belki bizi iyi bir yere getirebilir. Breaking Bad tarzı bir kırılma olacak.
İyiye yormaya çalışıyorum.
Şampiyon olduk diye ligin en kusursuz takımı olmadık. Şampiyonluk sezonuna girerken bile tonla sorunumuz vardı. 6 numarasız farkı açtık. Sakatlıkların da etkisi oldu ama artık rakipler oyunumuzu çözdü. Bunu kabul edemeyenler var. Takım 6 aydır sağlıklı şekilde oynayamıyor. Abi rehavet falan hikâye, toplam skorda 2-0 önde olduğun kupa maçında 45 dkda 4 gol yedin ya.
38 yıl sonra şampiyon olduk beğenmiyorsunuz demekle olmuyor.
Önde basan takıma çekil lan ben şampiyonum deyince orta sahayı boşaltmıyor.
Yönetim ve hoca planlamayı yapamadı. Ben şampiyon takımı fazla kurcalamayın diyenlerden değilim ama bu plansızlık işi daha derin bir yere götürdü. Daha erken yapmalıydık. Oradan çıkarsak çok daha iyi bir takım olabiliriz yine de.
Yorum
-
ben bunu foruma anlatamıyorum adamlar ağaoğluna garezimiz var zannediyor.bu kadar basit bir şey yapamadık.inanılır gibi değil. takım bakkala döndü.İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca transfer listesini Mart ayında üçlü masada Ağaoğlu'nun eline verdi...
Aradan 5 ay geçti hocanın listesinde 1 ve 2. sırada bulunan adamlar transfer edilemedi..Takım mülteci topçularla dolduruldu..Olay bu kadar açık..Ne planlamasından bahsediyorlar..Şampiyon olmuş bir takım üzerine koyarak yoluna devam eder...En son erenslash tarafından düzenlendi; 30.08.2022, 20:28."Annuit cœptis"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum