Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biz bu senaryoları yıllarca gördük.

maça çıktığında suratı sirke satan adamdan hayır gelmez. ömür mutsuzsa ondan fayda gelmez. kadro planlamasında yer almamalı. satış mı olur, kadro dışı mı bilemiyorum.

uğurcan'da sıkıntı var mı bilemiyorum. onunla ilgili olumsuz konuşmak gelmez içimden.

kouassi vs gibi adamları yıllarca belki parlar diye bekledik. hiç birinden bir şey olmadı. ne şekilde olursa olsun yollayalım gitsin böyle adamları. net olmayan adamlar bütün takımı bozuyor, bütün sezona mal oluyor.
    ömür için gelen uğurcan için neden gelmiyor? uğurcan daha az gülen bir çocuk halbuki

cümle araları kendini niyetini ele veren o kadar güzel şeylerle dolu ki.

Yorum

• biz tarihimizdeki en büyük krizlerden biri olan burak yılmaz onur kıvrak krizini atlatıp yükselişe geçmiş ve arsından kupaları şampiyonlukla taçlandırdığımız bir döneme girmişiz.

bugün kimse kendilerini iyi anmıyor artık ama ardından gelen gençler vazifelerini çok iyi yerine getirdi.

aynı şekilde ekici krizi bize yusuf gibi bir cevheri verdi.

ömür'ün katkısı ve yaratacağı kriz özellikle by17 ve rok gibi isimlerin yanında çok da önemsenmez eğer söylendiği gibi bir kriz varsa.

burada yine diyorum bizim en büyük hatamız profesyonel gelişimi futbolcunun eşine dostuna akrabasına bırakmamız.

kulübün yapılanma içinde olması gerekiyor bu tarz konularda baş ağrımaması için.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          adam gibi çıktık oynadık!! bu lafın 100 dk o teri akıtan emeği veren her çocuğa hakarettir. sahada da saha dışında da utanılacak bir şey görmedim. adamlığı başka şeylerde aramak lazım.
          kriz yaratıp, körüklersen istanbul basını köpürtür. olay budur.
          ayıp bir şey yok ama utanılacak bir şeyler var. oyun içerisinde hiç bir şey üretemedik. savrulduk.

bir kaç fırsat geldi onları da bencillikle yada salaklıkla harcadık. trezeuget asla pas vermiyor. merak ediyorum bugün kulağı çekildi mi?

cornelius son dakikalarda topu önüne alıp sol açığa pas veremiyor. nasıl bu kadar saçmalıyor. o topu neden inatla 40 sefer dürtüyor.

orta sahada adamlar 10 metre öteye net pas veremiyor. ilk kontrolde hepsinin ayağından top 3-4 metre açılıyor. nasıl profesyonel futbolcular bunlar? geçen sene takır takır oynayan adamlar bu kadar düşüyorsa bu işte bir saçmalık vardır.

defans topu inatla göbeğe çıkarıyor ama orada adam yok. rakip topu alıyor hop atağa devam ediyor.
          topu ileri şişir, cornelius indirsin, kanattaki adam alırsa topla yürüsün gitsin. bundan ibaret hücum planı mı olur?

hamsik'i geçtim dün gözlerim peres'i aradı. takımda büyük düşüş var. acilen kendimize gelmemiz lazım.

Yorum

hahaha uğurcana edilen laflarla dolu forum... transfere izin verimedi diye hainlikle suçlandı çocuk hem de geçen sezon başında. akbabaların saldırmadığı bir çocuk bile yok.
            Gecen sene Molde maçında yediği gollerde hiç hatası olmamasına rağmen kiyamet kopmuştu.Şu Antalya maçı geçen sene o maç sonrası denk gelse Uğurcani asarlardi hala kimse Uğurcan'a niye laf etmiyor deniliyor.

Bir de neymiş Ömür, Bakasetasi yerinden etmiş. Niye etsin kardeşim. Hamsik ile Bakasetas aynı anda olmayınca adam Ömüre sarıldı. Bunun onu bunu yerinden etmekle ne ilgisi var.

Biz Ömür uçuyor kaçıyor takımın en iyisi demiyoruz. Birakin beklentileri karşılamamis olsun ve işleyen bir çarkın bir parçası olmaya devam etsin. Bu kadar tahammülsüzlük bu kadar hakaret nedir arkadaş .

Yorum

• Bugün kadro dışı açıklaması gelir, ardından bir de Hoca'nın sözleşmesini yenileyip, Uğurcan'ınkini revize ederlerse benim gözümde yönetim gerekli hamle ve mesajı yerine getirmiş olur.

Yorum

evet ruh hastalığı... bardinin kaç top kaptırdığını, hatalı paslarını, ikili mücadele kayıplarını hiç söylemiyorsun. yine söylüyorum bunlar normal. bardiye böyle bakarken ömürün kaç top kaybettiğini, kaç hatalı pas verdiğini gözlemliyorsunuz. dediğim tam da bu. bardiye ne verecek diye bakanlar ömüre ne hata yapacak diye bakıyor.
                neyse benim için bu ömür konusunu fazla uzatmaya gerek yok. umarım her iki tarafı da tatmin edecek bir şekilde ayrılır. gittiği yerde de başarılı olur.
                aslolan trabzonspordur
                Abdülkadir'in yapması gerekeni söylüyorum. Bardhi'nin neyi yapıp yapamadığını söyleyip söylemediğimi onun başlığına bakarak görebilirsiniz. Ama sizin ezberinizde onu dememiş olmam gerekiyor. Dediğim gibi ezbere konuşuyorsunuz. Ruh sağlığım gayet yerinde.

Yorum

ömür için gelen uğurcan için neden gelmiyor? uğurcan daha az gülen bir çocuk halbuki

cümle araları kendini niyetini ele veren o kadar güzel şeylerle dolu ki.
                  hocam niyet okumayalım bence. çok anlamıyorum bu işlerden o yüzden eski mesajları bulamam ama abdülkadir için benim burada sayısız övgü mesajım var. bu çocuğa neden bu kadar yükleniyoruz, daha ne yapsın diye yazdığım bir çok mesaj var. son bir kaç haftada ben kendisinden umudumu kesmeye başladım. ilerlemiyor. hadi bunu da geçtim, potansiyeli bu kadardır derim kızmam ama şu bahsedilen çok ağır bir hareket. bilerek maça çıkmamak ne demek?

uğurcan konusunda gelince onun bilerek maça çıkmamak gibi bir hareket yaptığına dair herhangi bir söylenti yok. ayrıca senin de dediğin gibi zaten soğuk bir duruşu var o yüzden maçlarda bilerek yüz ekşittiğini düşünmüyorum. olumsuz konuşmamak bundan ibaret.

özetle ben bu takımda en çok alt yapı çıkışlı çocukların oynamasından keyif alıyorum ama onlar kazı attı mı da en çok bu duruma üzülüyorum.

mesela yazıcı'nın geri gelmesini de istemiyorum. unutmadım illa gideceğim diye tutturduğunu.

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ayıp bir şey yok ama utanılacak bir şeyler var. oyun içerisinde hiç bir şey üretemedik. savrulduk.

bir kaç fırsat geldi onları da bencillikle yada salaklıkla harcadık. trezeuget asla pas vermiyor. merak ediyorum bugün kulağı çekildi mi?

cornelius son dakikalarda topu önüne alıp sol açığa pas veremiyor. nasıl bu kadar saçmalıyor. o topu neden inatla 40 sefer dürtüyor.

orta sahada adamlar 10 metre öteye net pas veremiyor. ilk kontrolde hepsinin ayağından top 3-4 metre açılıyor. nasıl profesyonel futbolcular bunlar? geçen sene takır takır oynayan adamlar bu kadar düşüyorsa bu işte bir saçmalık vardır.

defans topu inatla göbeğe çıkarıyor ama orada adam yok. rakip topu alıyor hop atağa devam ediyor.
                    topu ileri şişir, cornelius indirsin, kanattaki adam alırsa topla yürüsün gitsin. bundan ibaret hücum planı mı olur?

hamsik'i geçtim dün gözlerim peres'i aradı. takımda büyük düşüş var. acilen kendimize gelmemiz lazım.
                    ben adamlığı ve utancı başka yerde ararım. sahaya çıkıp elinden geleni yapıp gücü nispetinde mücadele edildiği sürece benim açımdan utanılacak bir şey yoktur. kötü oyun da benim için kızgınlığa sebep olur.

Yorum

• Aklımda deli sorular!
                      Birşey kesin içerden kaşıma var!

Yorum

• Transfer transfer diye diye sampiyon takim karman corman bir sey oldu.

fenerbahce‘ye döndü resmen.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gecen sene Molde maçında yediği gollerde hiç hatası olmamasına rağmen kiyamet kopmuştu.Şu Antalya maçı geçen sene o maç sonrası denk gelse Uğurcani asarlardi hala kimse Uğurcan'a niye laf etmiyor deniliyor.

Bir de neymiş Ömür, Bakasetasi yerinden etmiş. Niye etsin kardeşim. Hamsik ile Bakasetas aynı anda olmayınca adam Ömüre sarıldı. Bunun onu bunu yerinden etmekle ne ilgisi var.

Biz Ömür uçuyor kaçıyor takımın en iyisi demiyoruz. Birakin beklentileri karşılamamis olsun ve işleyen bir çarkın bir parçası olmaya devam etsin. Bu kadar tahammülsüzlük bu kadar hakaret nedir arkadaş .
                          Hiçbir aklı başında taraftar Uğurcan'a sallamaz..Biz burada kahir ekseriyetten bahsediyoruz iki üç meczubun lafıyla koca taraftarı bir tutamazsın..Ayrıca bu forum Trabzonspor taraftarının tamamını temsil etmiyor burada yazılan her şeyi ciddiye almayın evden dışarı çıkın stadyuma gidin Uğurcan'ın nasıl el üstünde tutulduğunu göreceksiniz..
                          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            biz tarihimizdeki en büyük krizlerden biri olan burak yılmaz onur kıvrak krizini atlatıp yükselişe geçmiş ve arsından kupaları şampiyonlukla taçlandırdığımız bir döneme girmişiz.

bugün kimse kendilerini iyi anmıyor artık ama ardından gelen gençler vazifelerini çok iyi yerine getirdi.

aynı şekilde ekici krizi bize yusuf gibi bir cevheri verdi.

ömür'ün katkısı ve yaratacağı kriz özellikle by17 ve rok gibi isimlerin yanında çok da önemsenmez eğer söylendiği gibi bir kriz varsa.

burada yine diyorum bizim en büyük hatamız profesyonel gelişimi futbolcunun eşine dostuna akrabasına bırakmamız.

kulübün yapılanma içinde olması gerekiyor bu tarz konularda baş ağrımaması için.
                            zaten bu krizlerin periyodik olarak tekrarlanması bizim insan yönetimini beceremediğimizi de gösteriyor.

yapımız bu. ben de öyleyim. çok seviyoruz ve profesyonelliği ikinci plana atıyoruz. sonra işler bu noktalara geliyor.

Yorum

• kısa bir dönem önce bir kıpırdanma seziyorum demiş ve bir şeyler yazmıştım

bay beyin makamele gördüğüm en yetenekli adam demişti ömür için

olimpiyakos istiyorsa inanın baka abisi önermiştir

siz bakmayın pavalı köpeklere ve onların zeka özürlü yardakçılarına

koçalinin çocukları...
                              çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                              RİLKE

Yorum

bu adamın sözüne bakıp bizim taraftar nasıl linç kuyruğuna giriyor anlamıyorum. leş üzerine çullanan çakalllar gibi akbaba gibi saldırıyorlar. aslında utanç verici bir durum.
                                İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tam da bu şekilde bir durum var ama gel de göster

Durum gayet net ancak insanların her seferinde bu tiplere itibar etmesi cidden tez konusu olur. Ömür yarın öbürgün bu takımdan gidebilir ancak boş beleş adamların üfürmelerine neden itibar ediliyor akıl sır erdirmek mümkün değil. Bu şehir kendi insanını yükseltmek odaklı değil, gelişim gösterip kafa kaldıranı yok etmek odaklı bir anlayışa sahip. Yazık!

Yorum

Yükleniyor...
                                X