Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz cl den elendiğimiz için 5 milyon euro aldık mı? Daha önce böyle bir şey okumuştum sanki elenen 5m alacak diye.
    Aynen elendik 5 milyon euro teselli parası +Uefa Avrupa ligi gruplarından 3.5 milyon toplam 8.5 milyon euro girdi... Kötünün iyisi.... 9.5 Ahmetcan, 2.5 Berat'tan, 500 Erce'den.... Toplam 21 milyon euro gibi bir rakam girdi... 2/3'ü Bankalar Birliğine gider....

Yorum

• Rossy Yusuf yazıcıya hayırlı olsun yazmış
      61

Yorum

• Rossy nin twitter adresi silindi neresi yeni adtesi

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vestel'in yaptığı üçkağıtçılık resmen 3 kuruşa verdik yani.

Göğüs sponsorluğu yıllık 33 Milyon TL + KDV ancak yıllık artış oranı bence güzel. Yıllık TÜFE/ÜFE oranı artış var. Enflasyon böyle giderse seneye bunun iki katı olur. Seneye 60 Milyon TL, bir sonraki sene 100 Milyon TL'yi devirecek. Yuvarlak hesapla yıllık 4 Milyon Euro gibi rakama tekabül eder. Bahsedildiği kadar kötü bir anlaşma değil.

Yorum

• Zaten öbür anlaştığımız şirket kripto para korkunç paralar kazanıyorlar

Yorum

• Sörtloth isine hic inanmiyorum. Taraftarin aklini celme hareketi. Y. Yazici transferinin oluru daha fazla gibi ama pek sanmiyorum..

Bu arada Kopenhag ile gruplari gecersek Avrupa liginde karsilasabiliriz demistim ama bunun ihtimali yok..Kopenhag in düstügü gruba düsmedigimiz icin sansli sayiliriz (Biraz zügürt tesellesi tabi). Sampiyonlar Liginde 4. olup elenecegimize belki böyle daha iyi olmustur. M.City, Sevilla, Dortmund lu grupta 3. olmamiz büyük süpriz olurdu..Orda 0-1 puanla elenecegimize Avrupa liginde grup lideri olup cikarsak zaten kaybettigimiz parayida kasaya koymus olacagiz.

Gruplari görünce artik üzüntü de kalmadi
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Reçeteyi yazıyorum djanıny,koita,abdulkadir ömür,koussi acilen gidiyor. Adam eksiltebilecek mümkünse şut çekmeyi de bilen 2 kanat,bir hızlı forvet bir de orta sahaya pas atmayı bilen biri alınıyor daha fazlası lazım değil.

Yorum

• Yusuf'u bu gece getirebilirsek sahiden şahane olur.

Galatasaray maçlarını sever...

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aldik ta elwndigimuzden değil play off a kalan 5 milyon euro alıyordu...
                    Hayır sadece elenen takımlara veriliyor. Örneğin Kopenhag gruplara kaldığı için ekstradan 5 milyon euro almıyor diğer gruplara kalan takımlar gibi 15 milyon euro alıyor…
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yusuf'u bu gece getirebilirsek sahiden şahane olur.

Galatasaray maçlarını sever...
                      Üff harbi yetişse keşke o maça sanmam.

O değil de bu çocuğu alacaktık da bonustan 1 milyon euro gelmesi için mi geciktirdik yoksa
                      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 20:41.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Uefa avrupa liginde 3 galibiyet 1 beraberlikle gruptan çıkıp çeyrek final oynadığımız takdirde, şampiyonlar liginin katılım payı olan 15,64 milyon euro ya hemen hemen ulaşıyoruz. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi gruptan çıkıp çeyrek finale kadar ilerlediğinde toplam 8 veya 9 maç yapmış oluyorsun, şampiyonlar ligine göre 2 veya 3 maç daha fazla oynamış oluyorsun. Taraftar ve stat geliri de ekstrası... cok mu hayal oldu bilemiyorum ama hedef çeyrek final olmalı.
                        TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Reçeteyi yazıyorum djanıny,koita,abdulkadir ömür,koussi acilen gidiyor. Adam eksiltebilecek mümkünse şut çekmeyi de bilen 2 kanat,bir hızlı forvet bir de orta sahaya pas atmayı bilen biri alınıyor daha fazlası lazım değil.
                          Hocam bu dediklerini fm de bile yapamazsın ki gerçekte nasıl yapsınlar bu kadar kısa zamanda?
                          Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Teşki gelsa.

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uefa avrupa liginde 3 galibiyet 1 beraberlikle gruptan çıkıp çeyrek final oynadığımız takdirde, şampiyonlar liginin katılım payı olan 15,64 milyon euro ya hemen hemen ulaşıyoruz. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi gruptan çıkıp çeyrek finale kadar ilerlediğinde toplam 8 veya 9 maç yapmış oluyorsun, şampiyonlar ligine göre 2 veya 3 maç daha fazla oynamış oluyorsun. Taraftar ve stat geliri de ekstrası... cok mu hayal oldu bilemiyorum ama hedef çeyrek final olmalı.
                              hayal meselesi değil, alışık değiliz bu yüzden zor geliyor. yoksa uefa için bu bütçe bu kadro ile hayal olmaması lazım.

Yorum

• Noluyoğ Ğüsüf mü geliyoğ? Oh möndiyö..
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Yükleniyor...
                                X