İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVestel'in yaptığı üçkağıtçılık resmen 3 kuruşa verdik yani.
Göğüs sponsorluğu yıllık 33 Milyon TL + KDV ancak yıllık artış oranı bence güzel. Yıllık TÜFE/ÜFE oranı artış var. Enflasyon böyle giderse seneye bunun iki katı olur. Seneye 60 Milyon TL, bir sonraki sene 100 Milyon TL'yi devirecek. Yuvarlak hesapla yıllık 4 Milyon Euro gibi rakama tekabül eder. Bahsedildiği kadar kötü bir anlaşma değil.
Yorum
-
Sörtloth isine hic inanmiyorum. Taraftarin aklini celme hareketi. Y. Yazici transferinin oluru daha fazla gibi ama pek sanmiyorum..
Bu arada Kopenhag ile gruplari gecersek Avrupa liginde karsilasabiliriz demistim ama bunun ihtimali yok..Kopenhag in düstügü gruba düsmedigimiz icin sansli sayiliriz (Biraz zügürt tesellesi tabi). Sampiyonlar Liginde 4. olup elenecegimize belki böyle daha iyi olmustur. M.City, Sevilla, Dortmund lu grupta 3. olmamiz büyük süpriz olurdu..Orda 0-1 puanla elenecegimize Avrupa liginde grup lideri olup cikarsak zaten kaybettigimiz parayida kasaya koymus olacagiz.
Gruplari görünce artik üzüntü de kalmadiKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAldik ta elwndigimuzden değil play off a kalan 5 milyon euro alıyordu...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf'u bu gece getirebilirsek sahiden şahane olur.
Galatasaray maçlarını sever...
O değil de bu çocuğu alacaktık da bonustan 1 milyon euro gelmesi için mi geciktirdik yoksaEn son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 20:41.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Uefa avrupa liginde 3 galibiyet 1 beraberlikle gruptan çıkıp çeyrek final oynadığımız takdirde, şampiyonlar liginin katılım payı olan 15,64 milyon euro ya hemen hemen ulaşıyoruz. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi gruptan çıkıp çeyrek finale kadar ilerlediğinde toplam 8 veya 9 maç yapmış oluyorsun, şampiyonlar ligine göre 2 veya 3 maç daha fazla oynamış oluyorsun. Taraftar ve stat geliri de ekstrası... cok mu hayal oldu bilemiyorum ama hedef çeyrek final olmalı.TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReçeteyi yazıyorum djanıny,koita,abdulkadir ömür,koussi acilen gidiyor. Adam eksiltebilecek mümkünse şut çekmeyi de bilen 2 kanat,bir hızlı forvet bir de orta sahaya pas atmayı bilen biri alınıyor daha fazlası lazım değil.Trabzonspor, tutkum.
Yorum
-
-
İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa avrupa liginde 3 galibiyet 1 beraberlikle gruptan çıkıp çeyrek final oynadığımız takdirde, şampiyonlar liginin katılım payı olan 15,64 milyon euro ya hemen hemen ulaşıyoruz. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi gruptan çıkıp çeyrek finale kadar ilerlediğinde toplam 8 veya 9 maç yapmış oluyorsun, şampiyonlar ligine göre 2 veya 3 maç daha fazla oynamış oluyorsun. Taraftar ve stat geliri de ekstrası... cok mu hayal oldu bilemiyorum ama hedef çeyrek final olmalı.
Yorum
Yorum