Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben geçen sene cornelius'u çok savundum ama bu yıla çok kötü başladı çünkü oyun yapımız değişti ve kendisi de çok formsuz. gitmesi şu an büyük kayıp değil. topla ilişkisi daha iyi bir adam ihtiyacımız var.
    Ben de aynı kanaatteyim.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Enis Destan´in kiralik yollanmasi olmadi simdi. isimize yarardi
      İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
      BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Değil mi? Transferin bitmesine 60 saat kala eksikleri gidermeyi beklerken tek forvet opsiyonunu satıyorsun. Arnautovic, Pukki gibi ismi çıkan 35’lik adamlara bakarak yerinin dolmayacağını anlayabiliriz.
        o çok net. saçmaladık. şans yanımızda olur da gelen adam ekstra bir şeyler yapmazsa yeri de dolmayacak.

benim aslında bu yıldan umudum pek kalmadı. o yüzden gittiyse gitti noktasındayım. umut bozok'tan iyi bir şeyler çıkmasına bekleyeceğiz.

komik olan bir kaç hafta önce şampiyon oluruz diye düşünüyordum, bu kadar kısa sürede umudum sıfırlandı. her şey ters gitti.

Yorum

• Daha 1.5 ay önce Fransa’ya gol attı diye bu adamın serbest kalma bedeli ödenecek diye iddialar vardı. Pek gerçekçi değildi ama o konuşulurken ben yönetimin kendi isteğiyle 6 milyona Cornelius’u bırakacağını düşünmüyorum. Adam oturup ben gitmek istiyorum bırakın demiştir. Başka açıklaması yok bende.

Yorum

• Nasıl böyle bir şey oldu anlayamadım. Normal bir şey değil. Transfer döneminin bitmesine sayılı gün kalmış elimizdeki adamları yollayıp menajer önerisiyle futbolcu alıyoruz ? Neden böyle oldu anlamak mümkün değil..
            TRABZONSPOR
            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• 8 Eylül'de 1.transfer sezonu sonu
              Bu Cuma 00.00 da da UEFA'ya isim listesi bildirme son günü

Bakalım adı geçen forvet adaylarından hangisi/hangileri gelecek?

Dovbyk
              Eldor
              Piatek
              Bakambu
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hiç istemem aman aman. İsmi geçenlerden Arnoutovic çok daha faydalı olur bundan.
                Ben şahsen beğeniyorum Pukki’yi.

Tam bi golcü.

Yanına da Dovbyk alınırsa harika olur.

Yorum

• Arnautovic haberleri sıklaşıyor Twitter'da. Çok maçını izlememiş olsam da adı geçenlerden en çok Dovbyk'e ısındım ben. Hangisi hayırlı olacaksa o gelsin. Kadromuz iyi, gereksiz bir panik havasına kapılmayalım.
                  TRABZON SPOR

Yorum

• Umut Bozok transferi çok küçümseniyor adam geçen yılın gol kralı iki ayağını da kullanabiliyor ve top ona gelmeden kararını verip vuruşunu yapıyor. Bence gayet iyi bir forvet. Ama Djaniniy'i forvet olarak görmüyorum o yüzden 1 forvet daha alınmalı.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sana mı düştü bilip bilmediğim şey sanane yani.

Sen çok mu şey biliyorsun söyle de dinleyelim.
                      Arkadaşlar hepimiz şu son dönemeçte az çok gerildik ve takımın nihai şekli aldığında ortaya çıkacak tablonun muamması ayrı bir tedirginlik.
                      Hepinizin görüşlerini yıllardır okurum ve yeni yeni birkaç cümle karalıyorum.
                      Sahip olduğunuz bilgiler ve görüşleriniz çok değerli.

Yorum

• Vallahi bilemiyorum ama ben gönül bağı olmadan profesyonel bir hoca olsam ve takıma şampiyonluk kazandırmışken hem eksiklerimi almamışsın ve üstüne de transferin bitmesine 60 saat kala tek forvetimi satıyorsan ben masadan kalkar ceketimi alır çıkardım açıkçası.

Ha hocanın da bunda rızası varsa bilemiyorum ama o da hiç mantıklı değil. Sürekli tekrar, alışma, pratik, uyum diyen bir hocanın şu durumda as forvetini göndermek isteyeceğine inanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arnautovic haberleri sıklaşıyor Twitter'da. Çok maçını izlememiş olsam da adı geçenlerden en çok Dovbyk'e ısındım ben. Hangisi hayırlı olacaksa o gelsin. Kadromuz iyi, gereksiz bir panik havasına kapılmayalım.
                          Seferin dedigi gibi arnautovic karaktersizin teki o gelmesin
                          Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz

Yorum

• İnşallah Dovbyk olur. Cornellius’tan daha iyi adam bence.
                            *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben şahsen beğeniyorum Pukki’yi.

Tam bi golcü.

Yanına da Dovbyk alınırsa harika olur.
                              Kutu içinde iş yapar laf yok ama şu oyun düzeninde topla inisiyatif alacak, geniş alanda yavaş olmayan biri lazım.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rafinha ve Piatek gelsin ondan sonra bütün bu saçmalıkları düşünmek için bolca vaktimiz olur sinerjiyi bozma devam devam....
                                AYNEN ..video izledim PİATEK Cornelyus gidince içimi soğutacak tek adam..

yönetim ve Başkanı bu nasıl planlama diye çok fazla eleştiremem..çünkü şartlar bazen onların dışında gelişebiliyor..
                                Ömür ve Uğurcana iyileştirme yapmaları lazım yapmazlaras çok çok büyük hata olur..yaparlarda ..ama şimdiye kadar yapmalı idiler..
                                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

Yükleniyor...
                                X