Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Koassi ve uzatmıyorsa Djaniniyi hemen bugün yarın gönder. yerine bir kanat, hareketli akan bir forvet al.

Ayrıca Allah rızası için artık HAMSIK yerine de Hamsik ayarına yakın, kaliteli bi adam alın

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abdulkadir omur kadro disi.

yusuf yazici bizde

ve bir tane daha forvet alinacak.
      Kaynak ???

Yorum

• Kimse şuan satacak olduğu oyuncuyu kadro dışı bırakarak değerini düşürmez. Hala kadro dışı yazıp durmaya gerek yok.

Yorum

• Transfer lazim dan başka birsey yazmayanlar vardı
          Şimdi
          Takım çorba oldu diyenler var
          Yeni imza atmış adamı gönderilmesi gerekir diyenler var, daha eski göndermek istediklerimizi bile gönderemedik (trondsen ve koita)

Az bir sakin, bu takım en kötü 3cu bitirir bu ligi

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yani burak dün gbamin i gördün o da çapraz koparmış ama takımdaki tüm orta sahalardan daha iyiydi bizim acilen basıp gidebilen bir forvet ve kanat oyuncusuna ihtiyacımız var..
            Abi Traore öyle bir oyuncu ancak bu kadar maç kaçırdıktan sonraki güncel durumunu iyi gözlemlemek lazım. Hala sicili kabarık adamların peşinden gidiyoruz. Ben bunu istemiyorum. Ki Traore'yi Ajax'ta az çok izlemiş biriyim. Gbamin için daha karar vermek adına erken bence.
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Uğurcan ve Abdülkadir Ömür, maaş olarak takım içinde komik yerde. Ben olsam ben de zam isterim ama yönetime saygımı bozmam. İletişim önemli.

Abdülkadir Ömür sakatlıklardan sonra kanat olarak aslında bitti. Orta saha olarak katkı vermeye çalışıyor ama o role de tam oturamadı. Oyun içinde kablosu bozuk kulaklık gibi. Arada temas sağlarsa çalışıyor.

Yorum

• Fb ile dalga geçiyordum şu hale bak, sen de gel, sen de gel Bu yıl ben gözden çıkardım, bari UEL'de gruplardan çıksak.

Yorum

• İlk olarak Selçuk Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Medyadaki yorumcuları tümü ağız birliği içinde Trabzonspor'a sallama peşinde. Belli ki bir yerlerden bir fişekleme var. Bu yıl erken başladılar. Dikkat edin Takımın sakatlık şu bu gibi mazeretlerini dile bile getirmiyorlar. Allah belasını versin hepsinin. Ancak bizim forum üyelerine ne olduğunu anlamış değilim. Takımı birçok yönden ben de eleştiriyorum. Oyuncunu gömeceksin, hocanı gömeceksin, yönetimi gömeceksin. Hem de hiç diline dikkat etmeden. Bunu kabul edemiyorum. Bilmesem bu adam rakip taraftarın adamı diyecem. Bizim başka takımımız yok. Ne yapıyorsunuz? Kendinize gelin!
                  hay ağzınıza sağlık. şurda nefret ettirdiler bizi takımdan soğuyacam az kaldı. yahu başkası etmez böyle kötülük kendimize ettiğimiz kadar. aloo beyler 6 as oyuncumuz sakat bizim ne anlatıyorsunuz siz ya..
                  t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kaynak ???
                    kaynak: just trust me bro

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abdulkadir omur kadro disi.

yusuf yazici bizde

ve bir tane daha forvet alinacak.
                      hahaha taraftarın söveceği evlat kontenjanı boş kalmamalı.

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hahaha taraftarın söveceği evlat kontenjanı boş kalmamalı.
                        boyle evlat olmaz olsun, kac sene o kadar genc oyunucun yerini isgal etti, bu klup her zaman nednse arkasinda durdu ve su hareketlere bak.

kafasi olsa zaten yildiz oyuncu olabilirdi ama hep dedim, mental olarak gelismemis yayla cocugu. bu adamdan yildiz olurmu. egitim gormemis hic

Yorum

• Shamar Nicholson nasıl bir oyuncu? Gelirse fayda sağlar mı?
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uğurcan ve Abdülkadir Ömür, maaş olarak takım içinde komik yerde. Ben olsam ben de zam isterim ama yönetime saygımı bozmam. İletişim önemli.

Abdülkadir Ömür sakatlıklardan sonra kanat olarak aslında bitti. Orta saha olarak katkı vermeye çalışıyor ama o role de tam oturamadı. Oyun içinde kablosu bozuk kulaklık gibi. Arada temas sağlarsa çalışıyor.
                            istanbulspor maçında etkiliydi. etkili şutları vardı. hatay maçını zaten o çevirdi, golünü attı. antalyaya atılan iki golde gol öncesi pasları verdi. direğe çarpan şutta ortayı da o yaptı. kopenhag maçında gol öncesi bakasetasa pası da o verdi. bu sezon en kötü oyunu içerideki kopenhag maçıydı.
                            geçen sezon 7 gol4 asist yaptıı şampiyonluk maçında iki asist ile etkili oldu.
                            bu çocuk bu sezon başka ne yapmalı? bence de gitmeli ama kendisi için gitmeli. daha rahat bir ortamda hem daha çok kazanmak, hem de yeteneklerini göstermesi için gitmeli.

Yorum

• Arkadaşlar Abdülkadir Ömür, İskefiye civarında incir ağacına çıkıp Cimilli İbo türküleri söylüyormuş. Kesin bilgidir, yakında duyarsınız.

- Zekai Uzundragon -

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Klüp abdulkadir için herhangi bir açıklamada bulunmuyor üstüne takımın hocası diyor ki mr temiz di ama ağrım var deyince oynatmadik belli ki bir sıkıntı var abdus konusunda ve belliki gidicek cumaya kadar 5 ten fazla rakam alırız ins
                                Bazı arkadaşlar bu konuda oldukça iyimser ama bende ciddi sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Ağrısı olan böyle bir maçta kadroda olur.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X