Eğer şu bonservisimi verin meselesinin ufacık bir gerçeklik payı varsa yedek kulübesinden çıkarmayacaksın. Orada tribünleri seyredecek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ne ömür için trabzonspor tek tercih ne de bizim için ömür vazgeçilmez.
ama gönül isterdi ki daha farklı hatıralar bırakıp gitsin.
bizim ondan beklentilerimizin çok fazla olması onun üzerinde ciddi bir baskı oluşturdu ve de yaşadığı sakatlıklar durumu daha da kötü hale getirdi.
keşke kariyer yapılanması daha profesyonelce yapılabilseydi 16 yaşından itibaren.
bu adam 16 yaşındayken 20 yaşına geldiğinde barcelona'da real madrid'te bayern'de olur diyorduk ama zaman geçtikçe işler değişti.
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdülkadir icin teklif gelmistir ve kendisi 'ben gitmek istiyorum' demistir. Bizimkiler sakatlik riski olmasin diye yedek birakmistir. Rest cektigine felan inanmiyorum.
7 milyon euro civari bir fiyata satilir bence. Net olarak takimdan ayrilmali artik
Yorum
-
Djaniny-Ömür-Koassi-Siopis Gitmeli.
Naci-Yusuf Yazıcı-Umut Bozok bunların karşılığı olarak fazlasıyla eksikleri kapatabilir.
Ek olarak bir forvet ve kanat olabilir ki bunlarda Mesouras ve Dovbyk veya türevleri olur diye umuyorum.
Uğurcan'ın maaşı düzeltilir.Hamsik-Bakasetas-Uğurcan döner. Oyun da düzelir takımın havası da düzelir.Kendimizi hem avrupada devam ederek hem ligde yarışın içinde olarak devre arasına atarız.Visca-Peres döner çok daha da iyi oluruz kadro olarak.Enseyi karartmaya gerek yok.
Yorum
-
Sorun maaşla ilgiliyse futbolcuları haklı görürüm. Birçoğumuz özel sektörde çalışıyor ve bazen işe yeni alınan vasıfsız ya da aşağı yukarı sizinle aynı işi yapan kişilere verilen maaşlar bizde de rahatsızlık yaratıyor. Eğer maaşlarla ilgili bilgimiz dışında başka maddeler yoksa futbolcular aleyhine bir durum sözkonusu. Bunu yönetime ilettikleri halde uzun süredir çözülmüyorsa tavır koymalarıda normal çünkü farklar kabul edilebilir düzeyde değil.
Bu kısmın dışında ben ne olursa olsun gideceğim tavrı var ise bu da kabul edilebilir değil. Sözleşmesi süren futbolcu takım uygun bulana kadar gidemez. Kulüp bonservis beklentisini kendisine iletir, getirir bonservisi nereye gidiyorsa gider. Son birkaç maçtır tribünde Abdüş özelinde bir tavır fark etmedim. Bu nedenle bu işin planlı olduğunu düşünüyorum. Bardhi ve Naci geldiği için gidişi sıkıntı çıkarmayacaktır."Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
İlk olarak yusufdinyo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdülkadir Ömür=7.5 milyon Euro
Djaniny=5 milyon euro'ya satar yoluma bakarım
Djaniny max 3,5
Gesendet von iPhone mit TapatalkHY67...
Yorum
-
Düşmeye hatta tökezlemeyegör vuranın çok olur.Geçen sezon lal olan diller şakımaya başlamış.Ortada fol yok yumurta yok "Abdülkadir gitmek istiyor, bonservisini de istedi" şeklinde alt tarafı doldurulamayan tevatüre dayalı haberlerle takım karıştırılmaya çalışılıyor.Elalemin elinde Abdülkadir gibi bir yetenek olsa yere göğe koyamaz , pamuklara sarar biz bu çocuğa çok yüklendik ve yüklenmeye devam ediyoruz.Bu takımın neden 38 sene resmi şampiyonluk göremediğini artık anlıyorum.
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada lassina traore yi alma durumumuz varmış shaktar daki
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle28 maç kaçırmış, ilk iki karşılaşmada takımının kadrosunda değil. Ne bekleniyor acaba bunlardan?
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle28 maç kaçırmış, ilk iki karşılaşmada takımının kadrosunda değil. Ne bekleniyor acaba bunlardan?
Yorum
Yorum