Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Futbolcular neden gsye gitti? Genel bir cevap olsun merak edenler için.

Bunun 3 nedeni var;

1. Arda ve Terim ikilisi bunları ayarttı.

2. Şike yapılması hem bizi hem de feneri bitirdi. Kendi topuklarına da sıktılar. Yoksa gs şampiyonluk falan göremezdi 2010'lu yıllarda. Bizler çok başka şeylerle uğraşırken onlar aradan sıyrıldı. Şampiyon olsak (sonradan belli oldu) hiçbiri ayrılmazdı, ş.ligi kozu elimizde olacaktı.

3. gs bu adamlara çok yüksek paralar verdi. Selçuk'un ilk sezon kazancı 3.5 maaş + 3 milyon euro imza ücreti gibi birşeydi. Burak falan da maaş olarak çok yüksek maaş alıyordu o dönemin koşullarına göre.
    Kusura bakma kardeşim ama yanlış.
    O çocukların Trabzonspor'dan gitmesinin sebebi o dönemki Trabzonspor yönetiminin kibiri ve iş bilmezliğidir.
    Eskişehir-Trabzonspor maçı (liderliği kaybettiğimiz maç) öncesi o dönem transferlerden sorumlu yönetici Tuncay Bekiroğlu ile ortak bir Eskişehirli iş adamının organizasyonuyla maç öncesi kahve içip sohbet ettik.
    Transferleri sormuştum (ki o zaman herkes şampiyonuz diye bakıyordu olaya).
    Egemen bjk ile anlaşmış galiba ama önemli değil istediği yere gidebilir.
    Selçuk kalmak istemedi ama biz çok daha iyisini aldık(Çalhanoğlu ve Zokora'yı kast ediyordu)
    diyordu ve bunları söylerken yüzündeki kibir ve umursamazlığı görmeliydiniz.
    Egemen kalmak için çok istekliydi biz tutmadık (ki Selçuktan daha büyük kayıptır bence).
    Selçuk İstanbul'da yaşamak istiyordu. Ondaki hata sözleşmesinin 3 yıllık yapılması ve son yıla kadar uzatılmamasıydı.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yunus ve Berat'ın hırsı, isteği, şu yabancı sınırlaması garabeti içerisinde içimizdeki en büyük umut. İnşallah sezona bomba gibi girerler.
      Mallı ve Trondsen yeni ve bedava transferler olacak sezona başlarken

Umarım yanılmam.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadri Şener'in yeğeni GS yedek yönetim listesinde olması

Acaba dedirtiyor Sadri Şener

Selçuk için bize yalanmı söyledi, sonradan fikrini felan değişmemiş bildiğin GS için hazırlamısiz adamı

Ceyhun'u salıp Barış Ozbeki getirmek

Burak Yılmaz transferine zemin hazirlamak

Trabzonsporlu gibi gözüküp rahatlıkla başka takımların işlerine kosturabilmelerini aklım almıyor
        Selçuk gönderilip Barış Özbek getirilmesi çöp demekti.
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şike yapanlar bunca karara rağmen yağ gibi üste çıkmaya çalışırken,bizim bir transferden birilerinin nemalandığını ima etmemiz,hatta doğrudan söylememiz büyük hatadır.Bırakalım bu tip düşüncelere Trabzonspor'un her sene hakkını gasp edenler kapılsın,biz değil.
          Bir takım kulüp stratejileri de varsa yine bu şekilde biz dile getirmeyelim.Bakın adamlara nasıl her konuda üste çıkmayı,gündem olmayı biliyorlar.Altay,şike o bu şu...

Biz ise kendi kafamıza sıkmaya çalışıyoruz.
          Diğer takımın pislikleri zaten ortada, bizim Trabzonspor'u tutmamızın bir nedeni de nedir..
          Temiz olmasıdır, baş kaldırmasıdır..
          Yok o zaman bizde bütün pislikleri yiyelim, ama takımımızın arkasında duralım..
          Böyle saçmalık mı olur??

Şimdi örnek olarak Koita transferine gelirsek, bu transfere nereden bakarsak bakalım RAZALETTIR!!

Ben bu transferi yakıştıramadım kulübüme, bu yüzden bunu dile getirmek gerekiyor..
          Bu maliyetle hiç bir mantığı yok bu transferin..
          Geçen sezon performansı, yaşı vs.

Bunu biz konuşmayacaksak kim konuşacak, kulübün dünyalar kadar borcu var..
          Bu duruma nasıl geldik?
          Güya Ağaoğlu akıllanmıştı, ama geçen sezon ki transferler özellikle Plaza ve Afobe..
          Maliyetleri aşırı derecede yüksekti..

Bu sezon yapılan Koita transferi, hiç bir değişiklik yok..
          Akıllanmazlar!

Koita'nin o maaşı alma ihtimalini görmüyorum, her ne kadar KAP'a bu şekilde açıklandıkysa bile..

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadri Şener’i hiçbir zaman samimi bulmadım zaten böylesi normal de diyemem ama yazıklar olsun derim sadece.

sadri Şener i samimi bulmamın sebebi şike döneminde yapmadığı eylemlerdir.

trabzonspordan uzak dursunlar da kimin yönetimine giriyorlarsa girsinler
            2010-2011 davasını Sn. Şener ve beyaz kefenli Trabzon halkı satmıştır.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Atakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi bir önceki sezon avrupada gruplarda oynarken Nwakaeme filan helak oldular ki o zaman lig 34 takımlıydı, bu kadar maçın olduğu yerde ilk 11 diye bir şey olmaz, en azından ilk 14-15 olur. İkisi de oynar yani bana kalırsa bir sürü maç var.
              Oradaki kastım zaten lig maçlarına yönelikti. Yoksa Konferans Ligi’ne kalmamız halinde doğal olarak rotasyon olacaktır. Benim demek istediğim sakatlık veya ceza durumları olmazsa Hoca Peres’i kesip Serkan’ı, Hugo’yu kesip Hüseyin’i, Hamsik’i kesip de Parmak’ı oynatmaz. Sadece Gervinho’nun durumu biraz soru işareti. Hamsik ile birlikte tavan ücreti aldığından dolayı kulübeye yapılmış bir transfer olarak görmüyorum. Ancak bekleneni veremez ve katkı sağlamazsa zaman zaman kesik yiyebilir. Bu sebeple Bakasetas ve Nwakaeme’nin değişmeli oynaması en kolaycı yöntem olarak duruyor. Ha sol beke yerli biri transfer edilirse bu hesaplara gerek kalmayacak…
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kusura bakma kardeşim ama yanlış.
                O çocukların Trabzonspor'dan gitmesinin sebebi o dönemki Trabzonspor yönetiminin kibiri ve iş bilmezliğidir.
                Eskişehir-Trabzonspor maçı (liderliği kaybettiğimiz maç) öncesi o dönem transferlerden sorumlu yönetici Tuncay Bekiroğlu ile ortak bir Eskişehirli iş adamının organizasyonuyla maç öncesi kahve içip sohbet ettik.
                Transferleri sormuştum (ki o zaman herkes şampiyonuz diye bakıyordu olaya).
                Egemen bjk ile anlaşmış galiba ama önemli değil istediği yere gidebilir.
                Selçuk kalmak istemedi ama biz çok daha iyisini aldık(Çalhanoğlu ve Zokora'yı kast ediyordu)
                diyordu ve bunları söylerken yüzündeki kibir ve umursamazlığı görmeliydiniz.
                Egemen kalmak için çok istekliydi biz tutmadık (ki Selçuktan daha büyük kayıptır bence).
                Selçuk İstanbul'da yaşamak istiyordu. Ondaki hata sözleşmesinin 3 yıllık yapılması ve son yıla kadar uzatılmamasıydı.
                Egemen konusu doğru da gsye gidenleri söylüyordum ben. Selçuk'a verilen para ortada, zaten İstanbul meraklısı. Sezon başı imza attırmazsan kaçacağı belliydi. Bu durumlar tamamen yönetim hatasıdır evet ama futbolcuları gsye peşkeş çekmek gibi bir durum yok.

Yorum

• Biz eşit şartlarda yarışmıyoruz, hakem ve masa başı faktörleri dengelemek istiyorsak çok iyi kadro kurmalıyız, bunu köybaşıyla ceyhunla değil Kaan Ayhan'la yapabiliriz.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadri Şener'in yeğeni GS yedek yönetim listesinde olması

Acaba dedirtiyor Sadri Şener

Selçuk için bize yalanmı söyledi, sonradan fikrini felan değişmemiş bildiğin GS için hazırlamısiz adamı

Ceyhun'u salıp Barış Ozbeki getirmek

Burak Yılmaz transferine zemin hazirlamak

Trabzonsporlu gibi gözüküp rahatlıkla başka takımların işlerine kosturabilmelerini aklım almıyor
                    Rica ederim bu şekilde komplo teorisi tadında acabalar üretmeyin bu konuda.
                    Selçuk konusunda Sadri Bey'i Selçukun sözleşmesini seçim vaadi olarak kullanması ve sözleşme imzalamamış olmasına rağmen ben baskan seçilirsem imzalayacak şeklinde manşpulasyon yapması konusunda eleştirebilirsiniz. Ama burda fikir felan değiştiren biri yok. Selçuk bildiğim kadarıyla GS ile zaten anlaşmıştı.

Keza Burak Yılmaz konusunda da sözleşme uzatırken serbest kalma bedelinde ısrar eden Burak Yılmaz. Eger oyuncu sizi kulüpte şehirde uzun dönem kalmak istemiyorsa sözleşme uzatma konusunda eliniz kuvvetli olmuyor.

Sadri Şener kendi işlerinde de risk iştahi yüksek bir işadamıydı, çoğunlukla bu huyu ve 94 ekonomik krizi yüzünden büyük batmıştı. Benim izlenimim oldukça hatası çok olsa da Trabzonsporluluğu tartışılmöayacak bir isim olduğudur.

İnsan yeğeninin tutacağı takımı belirleyemez. Özellikle 96 dan sonra Türk ve Avrupa Futbolunu domine eden Galatsaray dönemine denk gelmişse çocukluğu, bu oldukça zor.
                    Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• Yeğeni üzerinden Sadri Şener'e neden yükleniliyor anlamadım.

Yorum

• kaan ayhan duran toplardan 6-7 gol atar bizim ligde

galler maçındaki performansı takım arkadaşlari gibi çok kötüydü ama maça stoper başladı ön libero olarak devam etti zekiye bişe olsa sağbeke de geçerdi.
                        hadi bu sene 3 yerli birsekilde buluruzda seneye 4 yerli, 2 sene sonra 5 yerli sahada olacak rakiplerimiz catır çatır yerli oyuncu transfer ediyorlar. pttde 24-25 yaşindaki oyunculara 3 istendigi bir ortamda 2 milyon rahatlikla verilir kaana

Yorum

• Sanırsınız ki şike yılında tüm camia dik durdu Sadri Şener dik durmadı. Birbirinizi gaza getirip daha da hiddetleniyorsunuz. 2010 şampiyonluğumuz ve 96 şampiyonluğumuzun kadro temelleri Sadri Şener’le atıldı. Bence iyi bir başkandı. Hatta 80 den sonra benim gördüğüm en iyi başkandı. Hak yemeyelim, sahip çıkalım. Gereksiz bir yüklenme olmuş başkana. Ben bu dönende mesela başkanın Şener olmasını yeğlerdim. Yardımcı da Ağaoğlu...iyi bir ekip olurdu.

Yorum

• Burak Kapacak için 2 milyon Euro istenmiş.

Burak ve Emirhan için En fazla 4 taksit olacak şekilde 3 milyon Euro verilebilir. Bu tarz yatırımlar neden yapılmaz

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu yabanci kurali , Aziz Behich i ne durumda birakiyor ? Mesutun yerli sayildigi yerde Behich yerli sayilmazmi ? ( tabi Avustralya milli takimini biraktiysa )

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Burak ve Emirhan'a 1.5 milyon Euro vereceksek Diabate'nin günahı ne?

İkisi ptt ligi görmüş diğeri Premier Lig

Yorum

Çalışıyor...
                                X