Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O 2 milyon euro, bir yerliye gidecek artık... Burak, Umut, Kaan vs... Aralarında tercihi siz yapın...
    Kaan Ayhan bana göre taraftarın sevgilisi olur gelirse, 2. Lig topçularına verilir mi o para yazık.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Soy kütüğüne baksınlar 3. Dereceden akrabası turk olan bir Alman bile turk statüsünde oynarsa getirsinler bunlar yolunacak kaz olarak görüyorlar.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Halil Dervişoğlu'nu biliyordum ama Kaan'ın ailesinin Trabzonsporlu olduğunu bilmiyordum. Babasını Trabzon'a davet etsin yönetim, bir şekilde ikna ederiz. Daha önce iki kez isteyip alamadık, umarım bu kez formayı giydirebiliriz.
        Abi Galatasaraylilar
        Schalke de oynadigi dönem Repörtajinde cocuklugunda kendisi ve ailesi Galatasarayi destekledigini ama artik Schalkeli oldugunu aciklamisti, yasi ozaman 17-18
        Yanilmiyorsam baba igdir anne Trabzonlu olmasi gerek
        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Kaan Ayhan ilac olur
          .

Francesco
          Totti

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Faruk UYSAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aslında öncekini hatırlamıyorum ama ikinci sakatlığı basit bir hareketten dolayı değildi. Ömer Ali Şahiner adındaki kasap sağ ayağı ile topa müdahale yapıyor gösterip sol bacağı ile makasladı çocuğu. O harekete maruz kalan çoğu oyuncu sakatlanır bence.
              Öncekinde dizinden sakatlığı varken sağlık ekibi oynayabilir dedi. Oynadı ve dizi pert oldu. Ardından başkan tüm sağlık ekibini kovmuştu.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Reçeli güzel olur be.

Yorum

Yunus ve Berat'ın hırsı, isteği, şu yabancı sınırlaması garabeti içerisinde içimizdeki en büyük umut. İnşallah sezona bomba gibi girerler.

Yorum

• Bu tatilde çalışma olayı biraz abartılıyor sanki. Sosyal medyaya görüntü atılmaması çalışılmadı anlamına gelmediği gibi, her gün görüntü atılması da çok sıkı çalışıldığı anlamına gelmeyebilir...

Kampta belli olur herşey.

Yorum

• Berat'tan çok ümitliyim bu sene için umarım büyük bir patlama yapar da sene sonu yolcu ederiz onu.

Yorum

• Fleurquin
                        @10Fleurquin
                        ·
                        3d
                        Kaan Ayhan için TS resmi temasta. GS, FB'de dahil olacak haftaiçi.

Yorum

Fleurquin
                          @10Fleurquin
                          ·
                          3d
                          Başlamadan bitti diyebiliriz o zaman....

Yorum

Fleurquin
                            @10Fleurquin
                            ·
                            3d
                            Oyuncuyu ikna edersek alırız. Hadi bakalım umutluyum.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kaan Ayhan ilac olur
                              Gözünüzü seveyim neyimize ilaç olacak. Defans ve sağbek desen 3 tane taş gibi as oyuncumuz var, ön libero desen Berat var. Takıma ilaç olabilecek bir mevkide oynamıyor.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Stoper-Önlibero-sağ bek 3 pozisyonu aynı anda yedekleyebilecek bir isim, direkt oynasa da sırıtmaz. 3 oyuncu almazsın Kaan'ı alırsın, mantıklı hamle. Stoper zaten alacağız, Ceyhun ismi de dolanıyordu. İkisini pas geç Kaan'ı al, seneye belki as stoper olarak oynatırsın. yabancı sayısı düşecek zaten.
                                En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 20.06.2021, 15:05.

Yorum

Çalışıyor...
                                X