İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Soy kütüğüne baksınlar 3. Dereceden akrabası turk olan bir Alman bile turk statüsünde oynarsa getirsinler bunlar yolunacak kaz olarak görüyorlar.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil Dervişoğlu'nu biliyordum ama Kaan'ın ailesinin Trabzonsporlu olduğunu bilmiyordum. Babasını Trabzon'a davet etsin yönetim, bir şekilde ikna ederiz. Daha önce iki kez isteyip alamadık, umarım bu kez formayı giydirebiliriz.
Schalke de oynadigi dönem Repörtajinde cocuklugunda kendisi ve ailesi Galatasarayi destekledigini ama artik Schalkeli oldugunu aciklamisti, yasi ozaman 17-18
Yanilmiyorsam baba igdir anne Trabzonlu olmasi gerek[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Faruk UYSAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında öncekini hatırlamıyorum ama ikinci sakatlığı basit bir hareketten dolayı değildi. Ömer Ali Şahiner adındaki kasap sağ ayağı ile topa müdahale yapıyor gösterip sol bacağı ile makasladı çocuğu. O harekete maruz kalan çoğu oyuncu sakatlanır bence.
Yorum
-
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFleurquin
@10Fleurquin
·
3d
Kaan Ayhan için TS resmi temasta. GS, FB'de dahil olacak haftaiçi.
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFleurquin
@10Fleurquin
·
3d
Kaan Ayhan için TS resmi temasta. GS, FB'de dahil olacak haftaiçi.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaan Ayhan ilac olurTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Stoper-Önlibero-sağ bek 3 pozisyonu aynı anda yedekleyebilecek bir isim, direkt oynasa da sırıtmaz. 3 oyuncu almazsın Kaan'ı alırsın, mantıklı hamle. Stoper zaten alacağız, Ceyhun ismi de dolanıyordu. İkisini pas geç Kaan'ı al, seneye belki as stoper olarak oynatırsın. yabancı sayısı düşecek zaten.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 20.06.2021, 15:05.
Yorum
Yorum