Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Göztepeden alternatif sol bek olarak Berkan alınabilir,yaşı 33 ama iyi alternatif olur.Teknik kapasitesi ve orta becerisi büyük takımlarda oynayabilecek seviyede.

Halil Akbunar bu sezon 42 maçta 10 gol 14 asist yapmış.Yabancı kuralından sonra 4 ile 5 milyon euro arasında değişir artık fiyatı.Alsak çok iyi olur ama alamayız yani.

Alanyadan Efecan fayda sağlayabilir geniş kadroda.Maliyeti düşükse alınabilir.
    Güray Vural da mantıklı olur bence sol beke. Köybaşı'ndan iyi topçu.

Bu arada Burak Kapacak gündemde diye duydum ben.
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 17.06.2021, 08:59.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Güray Vural da mantıklı olur bence sol beke. Köybaşı'ndan iyi topçu.

Bu arada Burak Kapacak gündemde diye duydum ben.
      Burak hızıyla dikkat çeken bir oyuncuydu sanırım.Faydalı olma ihtimali olan her yerli alınabilir.Sezon boyu çok maç oynayacağız.Sakatlık,yorgunluk vs. olacak.Yerlilere çok ihtiyacımız olacak kadro yaparken.Öyle bir duruma soktular ki bizi neredeyse her bölgede yerli oyuncun olmalı ki uzun vadede kafan rahat olsun.

Yetenekli,uygun maliyetle yedek kalmayı kabul edecek bir sol bek kesinlikle şart.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şikeciler zaten Serdar Dursun transferiyle bunun sinyalini vermişti... TFF de sinyali aldı ve kararı açıkladı, zaten işin arka planında buna oturup beraber karar vermişlerdir.

Ekuban Djaniny gider Sörloth ve bir sol bek gelirse, yine her koşulda bu sene en iddialı takım biz oluruz.
        Abi sadece onlar değil gs de öyle. Günlerdir yerli oyuncu transferi yapıyorlar. Aytaç, alparslan, içeride daha önce sözleşme yenilenmeyecek denilen Ömer, Emre taşdemir gereksizi. O kadar belliydi ki bu sayının 8 e düşeceği.

Bazen Sevinç Bazen Keder
        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• bu yıl 9+5 olmalı ama, biran evveloynayan yerli sayısını artırmak lazım. milli takımın hali ortada. takımın ne sol beki ne alternatif santraforu var

Yorum

• edit

güray hem beki hem de wakayı yedekler, keza ceyhun ön liberoyu; iki yıl içinde de altertifi hazırlanır
            En son lazanka61 tarafından düzenlendi; 17.06.2021, 09:09. Sebep: ilave

Yorum

• bu arada oynama yaşları 34-35 ten 36-37 lere çıktı

Yorum

• bu arada arkadaşlar, oyuncu yetiştirmeyle meşhur camiamızın yabancı kuralını bu kadar savunması da ayrı bir garabet

Yorum

• Yerli oyuncularda piyasa yükseleceği için çok beklenti içine girmeyelim. Yusuf Erdoğan'ı bile almaya kalksan maliyeti hamsikten daha pahalıya gelir. Onun için Gökdeniz, Emirhan, Alper Yılmaz, Batuhan Kör gibi isimlerden istenecek rakamlardan dolayı şansımızı çok zor görüyorum.

Alt liglerden bile oyuncu almak lüks olacak gibi.

Bonservisi elinde olan kimler vardı [emoji848]

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ne zaman Göztepe maçı izlesem oyuna ya da skora önemli etkisini gördüğüm Halil Akbunar'ı çok isterim fakat onu hem İzmir'den ayırmak zor, hem de bonservisi biraz tuzlu olur...

Yorum

• kulüpler susup bu işi kabullenmeyecektir bence. Bir şekilde dişlerini göstermeleri lazım. Arkadaş bein anlaştığı ücreti ödemez onlara sesin çıkmasın ve anlaştığın paranın 3 te 1 ini kabul et, hatta adamlar o ücreti bile ödemiyor. Sen gel burada anca gariban kulüpleri ezmeye çalış arkana fbyi alarak.

Yorum

• Sol beke hiç tatava yapmadan 36-37 yaşında da olsa Ansaldi'yi alırım
                        Adı geçenlerin hepsinden iyi
                        Dolu dolu oynadı geçen sezon İtalya'da...
                        Efecan'ı da alır golcüyü son dkya kadar bekletirim Sorloth ise Sorloth başkasıysa başkası.... sağlam golcü gelsin yeter ki, kampa yetişmese de olur çok önemli değil
                        Ceyhun'a da karşı değilim gelsin başlasın... bu sene onun kazmalığı bile gerekli olacaktır bize
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak lazanka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu arada arkadaşlar, oyuncu yetiştirmeyle meşhur camiamızın yabancı kuralını bu kadar savunması da ayrı bir garabet
                          Beni düşündüren Yedek de oturan 6 Yabancıya verilen paradır. Yerliler bir şekilde halledilir ama zorunlu olarak oynatamadiğın oyunculara verilen paralar beni düşündürüyor.

Yorum

• İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beni düşündüren Yedek de oturan 6 Yabancıya verilen paradır. Yerliler bir şekilde halledilir ama zorunlu olarak oynatamadiğın oyunculara verilen paralar beni düşündürüyor.

Gülü seven dikenine katlanir.Demek para varda o kadar yedek tutma lüksü var türk takimlarin.Birakin sayiyi ne kadar yabanci ne kadar yerli küpler karar versin.Seni kimse zorlamiyor ille 14 yabanci al veya 20 yerli ile oyna.Gene her tarafta isbilmezlik ve para ile herseyi halederim mantigi var.Ama sorun su para da yok artik
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sağ tarafa efecan alınırsa ömür-efecan-sarı bence iyi bir Türk rotasyon olur.

daha önce de söyledim içime sinmeyen tek transfer gervinho diye. Maalesef mevcut durumda mevki bulamıyoruz.

Bir de berat ın mevkisinde yerli rotasyon yapmak lazım. Hakan arslan mahmut tekdemir bence uygun maliyetle düşünülebilir

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sağ tarafa efecan alınırsa ömür-efecan-sarı bence iyi bir Türk rotasyon olur.

daha önce de söyledim içime sinmeyen tek transfer gervinho diye. Maalesef mevcut durumda mevki bulamıyoruz.

Bir de berat ın mevkisinde yerli rotasyon yapmak lazım. Hakan arslan mahmut tekdemir bence uygun maliyetle düşünülebilir
                                Uygun maliyet diye birsey yok.Sen yolunacak kazsin.Ama para da yok cebinde.Ne yapak?
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Çalışıyor...
                                X