Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transferin son günü olur, golcü bulamazsın, o zaman bayılırsın bu paraları. Daha transfer açılmamışken o kalitedeki oyuncuya bu paralar çok fazla oldu, transferin pek tartışılacak bir tarafı yok.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bana da alır misin reis ben inanıyorum Koita 20 atar xd
      söz kardesim kaydet atsın 20 gol hatırlat bana.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu liste anlamsız bence imza paraları eklenmemiş çünkü. Sonuçta kulübün kasasından çıkacak o para ama eklememişler.
        Elimde bu vardı bunu kullandım, maksat takım kazanç tablosundaki sıralamayı ve oluşan yeni ortalamayı göstermek, siz doğrusunu yapın onu kullanalım.

Yorum

• Sörloth işi yalan mı oldu acaba da buna pastılar parayı hiçbi mantık bulamıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Koita ile yapılan ön sözleşme > Sevr Anlaşması ya da güncel deyimle Koita'da yönetimin kasedi var

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• Yunus Emrenin dediği gibi isterse 30 atsın bu adam ne yapmışta Peres ayarında maaş alıyor? 30 yaşında Gine milli takımında 4 maçı var. anlık değer 600 bin euro. son senesini boş geçmiş bir adam. ben kasımpaşadaki performansını beğeniyordum bence biz de de iş yapar ama bu adama versen 700 bin euro gelmeyecekimiydi? daha fazla veren mi çıkacak?

umarım bilmediğimiz bir açıklaması izahı vardır bekleyip göreceğiz.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• gervinho nun yaşına takılmasın kimse aldıgı parayada fazlasiyla hakını verecek insallah.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sörloth işi yalan mı oldu acaba da buna pastılar parayı hiçbi mantık bulamıyorum

Yalan olsun para basılacak adam mı kalmadı Allah aşkına biri bu maaşı açıklasın.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İnanılmaz bir koita inadı vardı, anlamsız biri, anlamsız paralar. Yazıklar olsun
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Şimdi Koita bizim as forvetimiz mi olacak yani ben hiç bişey anlamadım bu işten

Yorum

• Djaniny denen boş tenekenin maaşı Koitaya bağlanmış. Muhtemelen gidecek ilk isim Djaniny. Koita'nın ondan iyi ve faydalı olacağından kuşkum yok ama sezon genelinde yeterli olur mu muamma.

Yorum

• Forumda en sevmedigim, en mantiksiz arguman sudur herhalde:

- Bir onceki transfer doneminde hatali bir sekilde falanca oyuncuya verdigimiz fazla ucret bu transfer doneminde sactigimiz paralari mazur gormemize sebep verir.

Hatali bir transfer ile baska bir hatali transfer aklanmaya calisiliyor.

Ornek vermek gerekirse:

- Diabate'ye 1.5 milyon Euro bonservis arti 1 milyon Euro yillik ucret aldigi yerde; X isimli 30+ yasinda bir oyuncu 1.5 milyon Eurolari haydi haydi alir.

O zaman Diabate'ye verilen ucretler de hataliydi, bugun X isimli oyuncuya verilen ucretler de hatali. Hele hele 2-3 sene sonra bu oyuncular iyice yaslandiklari zaman biz hala onlarin ucretlerini odemeye devam edecegiz.
                          En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 17.06.2021, 20:32.
                          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• 26 yaşında olur anlarım, isimli görmüş geçirmiş olur anlarım ama şuan çok gereksiz para, bu parayı koitaya vereceğine Polonya liginden Belçika liginden 500 bin e oynayacak yedek forvet bulamadılar mı ? Ha as forvet olarak aldilarsa çok büyük saçmalamışlar.
                            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                            Бургундия синий
                            61

Yorum

• Tiquinho'yu neden almadınız be. Vereydiniz 2 milyon o adama.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yalan olsun para basılacak adam mı kalmadı Allah aşkına biri bu maaşı açıklasın.
                                sorloth 3+3 konusulan rakam olabilitesi olsa keske soyle olabilir canani gönderilirse karşılar.

Yorum

Çalışıyor...
                                X