Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• galatasaray bu duruşu gösteremez mümkün değil. bu sabrı kesinlikle gösteremezler.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• değil galatasaray 3 kardeşlerin hiçbiri gösteremez
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çöküşte olan ve asıl riskli transfer Sörloth değil, bu yazdığınızın pek tutar tarafı yok.

Cornelius 30 maç 1 gol (1950 dakika)
        Sorloth 37 maç 6 gol (1700 dakika)

Biri Serie-A'da küme düşen takımın birinci santraforu. Diğer Bundesliga'da ikinci olan takımın yedek santraforu.

İki oyuncunun oynadığı takımların seviyesi arasında dağlar var. Değerlendirmeyi şöyle yapmalısınız: Sörloth Parma'da oynasa ne olurdu? Cornelius ise Leipzig seviyesinde bir kulübün gündemine bile girebilecek bir futbolcu değil.
        Sörloth PArma'da C.Palace da yaşadıklarını yaşardı gibime geliyor.
        Hücum takımı olmayan bir takımda Sörloth ne yapabilir belli değil.

Yorum

• Cornelius'u büyük topçu mu sanıyorsunuz dostlar? Sörloth 2'yle çarpar onu. Sörloth kiralık, diğeri bizim diyorsunuz merak etmeyin Cornelius'u alsak seneye o da gitmek ister. Yaşı 30'a gelecek nasıl para kazanacaksın? Maliyeti 3-5 milyondan aşağı gözükmüyor. Sörloth'un bitiriciliği ondan üstün bir kere, santraforun bitiriciliği yoksa bize çok faydası olmaz. Elinde zaten düşük bitiricilik bir Djaniny var. Bulduğunu zımbalamazsa şampiyonluk falan getiremez bize.

Cornelius top tutuyormuş, Sörloth topu tutuyor alıp gidiyor kaleye sokuyor.

Uzun lafın kısası Cornelius iş yapabilir ama bir Sörloth değil asla.
          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 11.06.2021, 12:42.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Sörloth tam bizim ligin santraforu.

Cornelius ne yapar bilmem.

Ligin zayıf noktasını bulmuş olur Sörloth'u alan.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sörloth PArma'da C.Palace da yaşadıklarını yaşardı gibime geliyor.
              Hücum takımı olmayan bir takımda Sörloth ne yapabilir belli değil.
              Kucka Parma'nın en önemli oyuncusu, hatırlatırım...
              Sörloth, Cornelius'un kaçırdıklarının yarısını atar ve Parma'yı kümede tutardı. 30 gol atmaz yarısını atsa değeri yine 20 milyonlarda olurdu.

Serie-A ile EPL gerçekten iki benzemez lig. Taktik disiplin iyi ama tempo ve fiziksel yetenekler açısından oldukça gerisinde, zaten bunun sonuçları avrupa kupalarında da görülüyor.

Yorum

Kucka Parma'nın en önemli oyuncusu, hatırlatırım...
                Sörloth, Cornelius'un kaçırdıklarının yarısını atar ve Parma'yı kümede tutardı. 30 gol atmaz yarısını atsa değeri yine 20 milyonlarda olurdu.

Serie-A ile EPL gerçekten iki benzemez lig. Taktik disiplin iyi ama tempo ve fiziksel yetenekler açısından oldukça gerisinde, zaten bunun sonuçları avrupa kupalarında da görülüyor.
                O dediğini yapabilecek olsa, İtalya'ya göre tempo ve fiziksel yetenekler açısından oldukça geride olan Belçika'da yapardı...
                Türkiye ligi hepsinden geride olduğu için burada parladı. Ayrıca oynadığı takımın da kendine has bazı özellikleri vardı.

Ne Gent te böyle bir atraksiyonu var, ne Palace'da ne de Leipzig'de.

Bence Cornelius'un kaçırdıklarını atardı kısmı da epeyce iddialı.

Belçika ve Almanya'da da atamadı.
                Attığı tek yer Türkiye...

Bu işlerin sonunda Türkiye liginden niye bir halt olmaz, onu anlamış olacağız!

Yorum

Çöküşte olan ve asıl riskli transfer Sörloth değil, bu yazdığınızın pek tutar tarafı yok.

Cornelius 30 maç 1 gol (1950 dakika)
                  Sorloth 37 maç 6 gol (1700 dakika)

Biri Serie-A'da küme düşen takımın birinci santraforu. Diğer Bundesliga'da ikinci olan takımın yedek santraforu.

İki oyuncunun oynadığı takımların seviyesi arasında dağlar var. Değerlendirmeyi şöyle yapmalısınız: Sörloth Parma'da oynasa ne olurdu? Cornelius ise Leipzig seviyesinde bir kulübün gündemine bile girebilecek bir futbolcu değil.
                  Seni anlıyorum bende Sorloth'u çok seviyorum ama artık bizden gitti. Önümüze bakarak planlamamızı yapmalıyız. Çökmek derken Sorloth'un futbolundan bahsetmiyorum mental yorgunluğundan bahsediyorum ve bize gelirsede eskisi gibi olmayacağını kafasının hep karışık olacağını düşünüyorum.

Cornelius meselesine gelirsek Sorloth'un bize gelmeden önce ki istatistiğine bak. O adamda italya liginde oynuyor küçümsenecek bir yer değil ve izlediğim maçlarda parma defansif oynuyordu, berbattılar söylediğin gibi küme düştü. Küme düşmeleri içindeki her oyuncunun kötü olduğu anlamı taşımaz. Manisaspor Selçuk İnan transferiyle aştığımızı sanıyordum bu meseleleri. Transferdir tutar tutmaz o başka konu oyun stili bizim lige uyuyor.

Biri kafası bursa olmayan başka yere ait bir oyuncu diğeri bize ait olacak taze kan iyi düşünmek gerekir. Futbol olarak kıyaslama yapmadım Sorloth tabiki önde.
                  En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 11.06.2021, 12:53.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Panik yaratmak istemem ama Yes in yazdigi Uruguaylı sol bek, ismi bizimle anılan sol bekler arasında FM profili en vasat oyuncu. FM kötü diyorsa kötüdür.

Sol bekten korkmaya başladım, Umut Meraş, Uruguaylı falan... "İşte budur" dedirtecek iyi birinin ismi geçmiyor, Clichy gibi net birisi gelmeli.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Buradaki kimseyi hedef alıyor değilim, yanlış anlamayın ama son zamanlarda Sörloth sanki başarısız bir futbolcuymuş ve TR'deki başarısısı istisnaymış gibi şeyler okuyorum. Şu konuya bi açıklık getirmek isterim:

En ilkel psikolojik harekat taktiklerinden biri post-truth öğelerle bir sahte-bilgi bombardımanı yapıp, bu suçlamaların/iddiaların muhatabı olan kesimin savunma refleksini kırmaktır. Yani bir zaman sonra konu öyle bir noktaya gelir ki onu savunan kalmaz ve ortaya atılan şey gerçekmiş gibi itibar görür. İşte Sörloth Türkiye dışında iş yapamaz argümanı da böyle bir şey. İstanbul spor medyası öne attı, İstanbul takımı taraftarları sahiplendi ve şimdi geldiğimiz noktada Trabzonspor taraftarı da aynı noktaya gelmiş gözüküyor.

Giderken Sörloth'a çok kızdım, erken ayrıldı, 1 yıl kalsaydı çok daha önemli bir marka olacaktı. Gideceği takımın da bir numaralı santraforu olarak kredisi çok daha yüksek olacaktı. Birden, atlayamayacağı kadar büyük bir adım almak istedi. Transfer tercihi çok kötü oldu, gitmesi gereken kulüp Nagelsman gibi mükemmeliyetçi bir taktisyen takımı değil, ki o takımın markası oyuncuları değil hocasıydı, net şekilde hedef santrafor oynatan/oynatmak isteyen ve o konuda da eksiği olan bir kulüp olmalıydı. Gidiş biçimi de şık değildi. Her neyse, o konulara tekrar girmek istemem...

Bu topçu TSL'de başka hiç bir santraforun bırakamadığı bir psikolojik etki yarattı. Bu oyuncunun durdurulamadığı ön kabulü! Bunu sağlayan şey bir kanat oyuncusu kadar topla süratli, temaslı oyunda bir stoper kadar güçlü, bir orta alan oyuncusu kadar zeki ve bir santraforda olması gerekeceği kadar temiz bir sol ayağa ve kafa vuruşuna sahipti. Oturup detaylı bir analiz yapsam bu topçunun avrupa'da çok başarılı olabileceği en az 30 takım bulurum(kaçının onu alabilecek güce sahip olacağı tartışılır tabi).

Şimdi bu topçu muhtemelen dünyanın en iyi 3 liginden biri Bundesliga'da Bayern'den sonra iki numaralı marka haline gelen RedBull Leipzig takımında yedef santrafor durumuna düşmesini futbolcunun çöküşü olarak göstermek gerçekten çok büyük haksızlık. Şu an bizim ligde Sörloth'u kim alırsa şampiyonluğun en büyük adayıdır tabi. Ama aynı etkiyi kalkıpta 4 büyük ligde bekleyemezsin, o liglerin içeridiği toplam kalite içerisinde dünya yıldızı bile olsan sınırlı bir yerin var.

Hulasa, Sörloth bu kariyer adımlarını haddinden hızlı tırmanmak istemesiyle bir tökezleme yaşamış olması, onun bu merdivenden aşağı yuvarlandığı anlamına gelmiyor. Dolayısıyla onu bu yıl takımımızda görmemizi sağlayacak en ufak bir olaslık varsa bile, bunun için tetikte olmalıyız.

Yorum

• Sörloth ile Uğurcan takası gündemde bence ben öyle bir kanıya vardım...

Birtan kardeşim konuya açıklık getirir diye düşünüyorum...
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

Dolayısıyla onu bu yıl takımımızda görmemizi sağlayacak en ufak bir olaslık varsa bile, bunun için tetikte olmalıyız.
                          Buna itiraz eden tek bir Trabzonsporlu olmaz. Adamı alan %50 şampiyonluğu almış olur. O kadar etkili.

Ama başka bir oyuncu, mesela Cornielus'u alır uçar geçer gibi yaklaşım... Epeyce farazi..
                          Bu arada sörloth'un değeri 16 milyona düştü.
                          Yani böyle devam etmemesi lazım.

Trabzonspor'dan böyle sükseli ayrılan bir oyuncu başarısız olursa bu Trabzonspor'un ilerde yapacağı ihracatlarda kötü rol oynar.

O yüzden Sörloth'un başarısızlığını isteyen kimse olamaz.

Lakin tekrar edeyim, İtalya'da ham yaparlar adamı.
                          Muriç'e tenekeyi çoktan bağladılar.
                          Terlikle bile savunurum, o kadar kötü diyor savunmacılar.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O dediğini yapabilecek olsa, İtalya'ya göre tempo ve fiziksel yetenekler açısından oldukça geride olan Belçika'da yapardı...
                            Türkiye ligi hepsinden geride olduğu için burada parladı. Ayrıca oynadığı takımın da kendine has bazı özellikleri vardı.

Ne Gent te böyle bir atraksiyonu var, ne Palace'da ne de Leipzig'de.

Bence Cornelius'un kaçırdıklarını atardı kısmı da epeyce iddialı.

Belçika ve Almanya'da da atamadı.
                            Attığı tek yer Türkiye...

Bu işlerin sonunda Türkiye liginden niye bir halt olmaz, onu anlamış olacağız!
                            Bongonda burada atamadıklarını Belçika'da atıyor, onu nereye koyuyorsunuz?

Eğer bahsettiğiniz kadar basit bir denklem olsaydı dünyada hiç bir kulüp transferde para kaybetmezdi.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Panik yaratmak istemem ama Yes in yazdigi Uruguaylı sol bek, ismi bizimle anılan sol bekler arasında FM profili en vasat oyuncu. FM kötü diyorsa kötüdür.

Sol bekten korkmaya başladım, Umut Meraş, Uruguaylı falan... "İşte budur" dedirtecek iyi birinin ismi geçmiyor, Clichy gibi net birisi gelmeli.
                              Fm bakmadım biri atabilir mi profili?
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Kiralık Sörloth geleceğine Cornelius’u isteyenler Sörloth’un İstanbul takımlarında oynamasına razı geliyor mu? Zira bizden sektiği takdirde akbaba gibi çökerler adama, çok aşikar.
                                En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 11.06.2021, 13:11.
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

Çalışıyor...
                                X