İlk olarak Fatih Takır tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
sağ ol hocam. çok iyi profil... tam bir kaptan profiligerçekte de hala bu kadar iyiyse istanbullulara geçmiş olsun. yaşlı falan muhabbeti geçiyor ama premier lige gelmeyecek sonuçta bu adam. belli bir standartın üstündeki oyuncular bu ligi domine ediyor. sistemimize uygun olup olmadığı tartışılır ama yaş konusunun ben çok önemli olmadığını düşünüyorum. hocanın kararına güveniyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBero Hamsik'e şehir hakkında bilgiler veriyormuş.
kucka: gitme hamsik
durica: ben bilmem valla
hubocan: iyi para veriyollar
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarlonun defansı Novaktan iyidir, ayrıca rekabet edeceği biri her zaman iyidir. Bir sezon gitmez her türlü.Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.
Yorum
-
İlk olarak sakosako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağ ol hocam. çok iyi profil... tam bir kaptan profiligerçekte de hala bu kadar iyiyse istanbullulara geçmiş olsun. yaşlı falan muhabbeti geçiyor ama premier lige gelmeyecek sonuçta bu adam. belli bir standartın üstündeki oyuncular bu ligi domine ediyor. sistemimize uygun olup olmadığı tartışılır ama yaş konusunun ben çok önemli olmadığını düşünüyorum. hocanın kararına güveniyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam yaptığımız genç transferlerin yüzde 90 ı boş.50 tane adam alıp 3-4 tanesini tutturarak,her sezon dördüncü olarak bir yere varamayız.Ne istediğimize karar vermek zorundayız.Şuan için sıradan bir anadolu kulübünden hiçbir farkımız yok.Başarılı falan değiliz.Borç azalıyor diyoruz ama başarı yok.Anadolu takımlarının da borcu yok ama adamların hiçbir başarısı yok.
Dogru transferden bahsediyorum. Ornek verecek olursak, Nwakaeme, Ekuban, Novak, Erce, Edgar, Vitor Hugo, Bakasetas, Berat, Djaniny... Bu oyuncular geldikleri zaman 22-29 yas araliginda idiler. Yani, ilk 11'de oynayabilecek kadar tecrubeli; ayni zamanda da bonservis kazandiracak kadar da gencler. Benim sahsi gorusum, elimizdeki para ile 22-29 yas araliginda en az 3 sene direkt ilk 11 katkisi verebilecek oyunculara yatirim yapilmasi gerektigidir.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
Sorloth gelmez beyler
Adamin menejeri Türkiyeye gelmeyecegini acikladi
Leipzigin menejeri, Türkiyeye kiralamayi düsünmediklerinide acikladi
Niye tekrar tekrar yazilir anlamiyorum
Sorloth gelmeyecek beyler[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
Yorum