İlk olarak sakosako tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
[QUOTE=Murathan;1921485305]hamsik şunu görse gelmez hocam ya
bana da mı lolo der
merak ettim hocam bayadır görmüyorum adamı, fm de oynamıyorum yıllardırama haklısın 3-4 sene önce piyasa değeri 40 milyon euro olan adamdan bahsediyoruz, kalitesinden şüphe yok
Yorum
-
İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçimdeki his Hamsik ve Sorloth gelecek diyor.Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle___________erce
bruno___edgar__vitor__solbek
_______berat__hamsik
gervinho__bakasetas___solaçık
_________sorloth
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKrampon Sports
@KramponSport
·
30sn
YangınYangınYangın
Trabzonspor, Sörloth’u ve menajerini dönmeye ikna etti.
Leipzig ile ücret görüşmeleri sürüyor. Son kararı yeni teknik direktör söyleyecek.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak sakosako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehamsik'in fm profilini atma şansınız var mı arkadaşlar
Yorum
-
İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok degil 2 yil once bu forumda aman transferler yasli olmasin diye neredeyse oyuncunun dogum belgesine varana kadar arastiriliyordu. Neredeyse adli tiptan yas tespiti isteyecek tipler idik. Bugun ise 33 yasindaki kariyeri bitmis oyunculara askerden yeni gelmis muamelesi cekiliyor.
3-4 yildir oyuncularin alacaklari tikir tikir odenebiliyorsa ve bu transfer donemine bu kadar hizli ve rahat giris yapabiliyorsak bunun sebebi 3-4 yildir izlenen dogru transfer politikalaridir.
Ilk rahatlik aninda herseyi eski haline cevirecek, takimi 30+ yaslarinda futbolcu eskileri ile dolduracak isek ne gerek vardi bunca eziyete? Trabzonspor ile gittigi yere kadar gidilirdi. Konkordato ilan edilince Hekimoglu Trabzon'un basindaki Hekimoglu'nu kaldirir onunla devam ederdik.
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah Yakuza Beratti'nin yardımcısı olsun.Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWaka nın bu sezon daha da ağırlaşacağı ve iş yapamayacağını düşünüyorum. Saçma sapan şut denemeleri de cabası.Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.
Yorum
-
Ben yine temkinli yaklaşmak taraftarıyım. Leipzig antrenmanlara 1 aydan önce başlamaz. Dolayısıyla yeni hocalarının Sörloth'u canlı görüp değerlendirmesi gibi bir sürece girilirse bu iş çok uzar. Ha oyuncunun geçmiş performansını değerlendirerek hüküm de verebilir...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
Yorum