Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sakosako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hamsik'in fm profilini atma şansınız var mı arkadaşlar
    20210525222232_1.jpg

Yorum

• [QUOTE=Murathan;1921485305]hamsik şunu görse gelmez hocam ya
      bana da mı lolo der

merak ettim hocam bayadır görmüyorum adamı, fm de oynamıyorum yıllardır ama haklısın 3-4 sene önce piyasa değeri 40 milyon euro olan adamdan bahsediyoruz, kalitesinden şüphe yok

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İçimdeki his Hamsik ve Sorloth gelecek diyor.
        Aldığımız an yabancı sınırı tescillenir...
        Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• @KramponSport ������ Trabzonspor, Sörloth’u ve menajerini dönmeye ikna etti. Leipzig ile ücret görüşmeleri sürüyor. Son kararı yeni teknik direktör söyleyecek.
          ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• ___________erce
            bruno___edgar__vitor__solbek
            _______berat__hamsik
            gervinho__bakasetas___solaçık
            _________sorloth
            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Krampon Sports
              @KramponSport
              ·
              30sn
              YangınYangınYangın

Trabzonspor, Sörloth’u ve menajerini dönmeye ikna etti.

Leipzig ile ücret görüşmeleri sürüyor. Son kararı yeni teknik direktör söyleyecek.

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ___________erce
                bruno___edgar__vitor__solbek
                _______berat__hamsik
                gervinho__bakasetas___solaçık
                _________sorloth
                Allah Yakuza Beratti'nin yardımcısı olsun.

Yorum

• Waka nın bu sezon daha da ağırlaşacağı ve iş yapamayacağını düşünüyorum. Saçma sapan şut denemeleri de cabası.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Krampon Sports
                    @KramponSport
                    ·
                    30sn
                    YangınYangınYangın

Trabzonspor, Sörloth’u ve menajerini dönmeye ikna etti.

Leipzig ile ücret görüşmeleri sürüyor. Son kararı yeni teknik direktör söyleyecek.
                    Bu olay gerçekleşirse donsuz koşacak kıyamet gibi adam var forumda.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak sakosako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hamsik'in fm profilini atma şansınız var mı arkadaşlar
                      Gece gece felç geçirmeyelim boşver hocam.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cok degil 2 yil once bu forumda aman transferler yasli olmasin diye neredeyse oyuncunun dogum belgesine varana kadar arastiriliyordu. Neredeyse adli tiptan yas tespiti isteyecek tipler idik. Bugun ise 33 yasindaki kariyeri bitmis oyunculara askerden yeni gelmis muamelesi cekiliyor.

3-4 yildir oyuncularin alacaklari tikir tikir odenebiliyorsa ve bu transfer donemine bu kadar hizli ve rahat giris yapabiliyorsak bunun sebebi 3-4 yildir izlenen dogru transfer politikalaridir.

Ilk rahatlik aninda herseyi eski haline cevirecek, takimi 30+ yaslarinda futbolcu eskileri ile dolduracak isek ne gerek vardi bunca eziyete? Trabzonspor ile gittigi yere kadar gidilirdi. Konkordato ilan edilince Hekimoglu Trabzon'un basindaki Hekimoglu'nu kaldirir onunla devam ederdik.
                        Hocam yaptığımız genç transferlerin yüzde 90 ı boş.50 tane adam alıp 3-4 tanesini tutturarak,her sezon dördüncü olarak bir yere varamayız.Ne istediğimize karar vermek zorundayız.Şuan için sıradan bir anadolu kulübünden hiçbir farkımız yok.Başarılı falan değiliz.Borç azalıyor diyoruz ama başarı yok.Anadolu takımlarının da borcu yok ama adamların hiçbir başarısı yok.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah Yakuza Beratti'nin yardımcısı olsun.
                          Parmak Sosa ikilisi tuttu MC yi bir zamanlar…

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Waka nın bu sezon daha da ağırlaşacağı ve iş yapamayacağını düşünüyorum. Saçma sapan şut denemeleri de cabası.
                            Sol bek Marlon olunca fazla geriye gelmek zorunda kaldığını düşünüyorum.
                            Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• Hamsik mi ? Trabzon'da slovak bir punkçı, 11 yılını dünyanın en büyük şehir takımlarından Napoli'de geçirmiş bir adam, gelsin hemen başlasın doğru forvetle bizi şampiyon yapacak nokta transferdir kendileri.
                              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                              Бургундия синий
                              61

Yorum

• Ben yine temkinli yaklaşmak taraftarıyım. Leipzig antrenmanlara 1 aydan önce başlamaz. Dolayısıyla yeni hocalarının Sörloth'u canlı görüp değerlendirmesi gibi bir sürece girilirse bu iş çok uzar. Ha oyuncunun geçmiş performansını değerlendirerek hüküm de verebilir...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Çalışıyor...
                                X