Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi
    Alalım en azından yedekte dursun diye diye 35 senede 1 sampiyonluk yakaladik.
    Milyon eurolarimiz buhar olup gitti.
    Düzgün 2 transfer yapacagimiza yarim yamalak 5 transfer yaptik.
    Ya oldugumuz yerde saydik ya da daha da geriye gittik.
    Kardeşim Trabzonspor'un Avrupa'ya gitmesi lazim, Trabzonspor'un şampiyon olması lazım.
    Böyle transferler yapacak insanlara artik asla taviz vermeyin!
    Büyük düsün ey Trabzonsporlu!
    Kurumsal bir yönetim ile, planli bir gözlemci ekibi ile ve vizyon sahibi bir teknik ekiple bu kulüp üstüste senelerce Avrupa'da yer alabilir.
    Büyük düşün.D bana mı diyosun.D birçok kişinin haybiye alkışlayıp,takdir ettiği adamları en çok eleştiren kişi benimdir.Koita dediğin adam,şimdiye kadar alalım en azından kenarda durur denilen,sonrasında da alıp saçmalık yaptıkları,ya da almayı düşündükleri adamlardan biri mi sence,merak ettim?koita şu an senin elindeki iki forvetinden de,waka ve iyi zamanındaki eku hariç elindekilerin her birinden de daha skorer,daha iyi ayağı olan bir oyuncu..Geçen yıl birçok kişi alalım,thiamı alacağımıza koitayı alalım diyordu.D şimdi ne oldu bedava olunca mı vazgeçiyoruz,illa kazık mı yememiz lazım iyi transfer yaptık diyor olmamız için...Sen Trabzonsporsun en iyisini alıcaksın ki şampiyonluk mücadelesi veresin,her seferinde bunu ben söylüyorum zaten.D ama gidip yedeğe bile koitadan(kalitesi asla vasat olmayan bir adamdan)daha iyisini getireceklerine sen inanıyor musun?yedeğe bile diyorum dikkat et 11 e hiç girmiyorum bile...ben de isterim 10 numara kadro kurulsun,yedekler bile aslar kadar sağlam olsun,ama 30 40 yıldır sen böyle birşey hiç gördün mü?böyle birşey olamayacağı için ve de ligdeki kalbur üstü oyunculardan biri olduğu için,hatta burda ismi yazılan birçok oyuncudan da iyi olduğu için...saçma sapan bir oyuncu alacaklarına böyle bir oyuncu alıp 2.3. yedek olmasının;elinde en azından tehlike sayabileceğin yedek oyuncularının da olmasının neresi mantıksız sence?
    En son White tarafından düzenlendi; 23.03.2021, 19:27.

Yorum

• Trabzonspor'un maaş tablosu...

Bu sene maaş bütçemiz 15 Milyon 315 Bin €

...................................

bence dahada düşürelim..
      lige renk katmak amacımız olsun..
      kaliteli oyuncu almayalım..
      vasatları deneyelim belki iyi çıkan olur..
      oyuncu yetiştirip istanbula bedava gönderelim..
      her daim haddimizi bilelim..
      iyi giden bişey varsa hemen yıkalım (mesela HOCA)..
      çünkü bişeylerin iyi gitmesi bize ters..

NASIL süper fikirler dimi))
      hiç komik değil ama işte bizi yönetenler sürekli bunu yapıyor..
      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İki tane santrafor alacaksın ki bir tanesi as oyuncu daha kaliteli kuvvetli bitirici isim olacak. Koita alternatif için iyi bir hamledir

Ligin ilk yarısında bize çok şık gol attı
        sağ ve sol kanatta da oynuyor

Uzun bacaklı atletik 1.85 boylu oyuncu iş yapar
        İşi bitirsinler ve transfer sezonu açıldı mı hemen imzala
        En son Sacit tarafından düzenlendi; 23.03.2021, 21:47.

Yorum

• koita mı

Yorum

• Koita kim Allah aşkına şu adamı burada iyi diye dillendiriyosunuz, alternatif Ekuban'ın santrafor versiyonunu bulmak bu kadar zor olmamalı.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Koita'yı istemiyorum çünkü Trabzonspor çok daha iyisini bulabilir.

Yorum

• Koita umarım olmaz

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Koita'yı istememize bir anlam veremiyorum, çöpe atılan paradır net..
                Aynen
                En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 24.03.2021, 11:52. Sebep: flood

Yorum

• Stoper için alt yapıdan gelen hiçbir oyuncuya güvenemeyiz.. edgar ve vitor iyi ikili oldular.. yanlarına gençlerden Arda Kızıldağ mutlaka alınmalı.. dördüncü stoper için yine yerli bir isim olabilir fatih kurucuk, adil Demirağ, erdi Dikmen vs..Hüseyin bonservisiyle satılabilir ya da takasta kullanılabilir.. Hüseyniye yol verilsin asla on bir oyuncusu değil.. Atakan, Ahmetcan kiralık gönderilsin oynatılma şartı ile bekleyerek gelişim olmaz

Koita bedava gelecek afobe yerine yedekte onun olması bence iyi olur önemli olan asıl forvet transferi nokta atışı olursa koita iyi bir yedek olarak girer oyuna işini yapar.. bence seneye koita yı üçüncü forvet olarak düşünüyorlar. Bir forvet kesin alınacak... semedo satılırsa bir tane daha alınacak
                  En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 24.03.2021, 11:52. Sebep: flood

Yorum

• Şunu çok ciddi soruyorum?Trabzonspor’un iki tane kaliteli sağ kanat,iki tane sol kanat,2 den fazla forvet alacağına ve de aldığı oyuncuların her birinin koitadan daha iyi olacağına inananınız var mı?yedek forvetin de dahil olmak üzere alınacak yedek oyuncuların her birinin koitadan daha iyi olacağına şahsen ben inanmıyorum.Neden koitaya bu kadar karşı çıkıldı,anlamak mümkün değil..adamın istatistikleri iyi,her iki kanatta da forvette de oynayabiliyor,etkili de bir oyuncu ama nedense herkes karşı.D özellikle de bu kimseler djaniny yi beğenip koitayı yetersiz gören kişiler olunca,istatistikler de ortada olunca çok da fazla söze gerek kalmıyo,herşey bariz önümüzde..tekrar söylüyorum koita gibi,rakip için tehlike arzeden oyuncunun 2 ncil 3 üncül yedek olmasının ne gibi bi zararı var..anlatın da bizde bilelim neden karşı çıkıldığını,yoksa her zamanki gibi akıl mantık dışı beğenme yada karşı çıkma gibi bir septom mu bu da?
                    En son White tarafından düzenlendi; 23.03.2021, 23:19.

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stoper için alt yapıdan gelen hiçbir oyuncuya güvenemeyiz.. edgar ve vitor iyi ikili oldular.. yanlarına gençlerden Arda Kızıldağ mutlaka alınmalı.. dördüncü stoper için yine yerli bir isim olabilir fatih kurucuk, adil Demirağ, erdi Dikmen vs..Hüseyin bonservisiyle satılabilir ya da takasta kullanılabilir.. Hüseyniye yol verilsin asla on bir oyuncusu değil.. Atakan, Ahmetcan kiralık gönderilsin oynatılma şartı ile bekleyerek gelişim olmaz
                      Arda kızıldağ çok iyi olur

Yorum

• Koita'yı alan kulübün en büyük rakibi Alanya olur, Hatay olur, ötesi olmaz.
                        2000'lerde de Alban Bushi'yi almışlardı bu zihniyetle yedekte dursun diye.
                        En son Anıl C tarafından düzenlendi; 23.03.2021, 23:46.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Koita'yı alan kulübün en büyük rakibi Alanya olur, Hatay olur, ötesi olmaz.
                          2000'lerde de Alban Bushi'yi almışlardı bu zihniyetle yedekte dursun diye.
                          Haklısın.D forvetinde gol özürlüsü djaniny,yedeğinde ana bacı düz gidilen;ama birçok kişi tarafından övülen as forvetinden sadece 1 gol eksik atmış Afobe,kanat yedeğinde ise sezonu tek golle geçiştiren Yusuf sarı,kötü oynasa dahi oyundan alamadığın ekuban;yorulsa,formsuz olsa dahi,onu çıkartınca ölüsünden bile daha iyisi yedekte olmadığı için kesemediğin waka olmalı,asla eli ayağı düzgün biri yedekte beklememeli...20 yıl önce alınan oyuncu tutmadı diye ligden alıcağın,hiçbir oyuncu tutmaz mantığıyla hareket edilmeli...devre arası ilk 11 için herkes transfer transfer diye kıçını yırttığı yerde,bırak yedeği 11 deki eksik mevkilere bile oyuncu almayan kişilerin,artık yedeğine-yedeğine bile koitadan daha iyisini bulup getireceklerine inanmak..polyanna ölmedi içimizde yaşıyor

Yorum

• İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Haklısın.D forvetinde gol özürlüsü djaniny,yedeğinde ana bacı düz gidilen;ama birçok kişi tarafından övülen as forvetinden sadece 1 gol eksik atmış Afobe,kanat yedeğinde ise sezonu tek golle geçiştiren Yusuf sarı,kötü oynasa dahi oyundan alamadığın ekuban;yorulsa,formsuz olsa dahi,onu çıkartınca ölüsünden bile daha iyisi yedekte olmadığı için kesemediğin waka olmalı,asla eli ayağı düzgün biri yedekte beklememeli...20 yıl önce alınan oyuncu tutmadı diye ligden alıcağın,hiçbir oyuncu tutmaz mantığıyla hareket edilmeli...devre arası ilk 11 için herkes transfer transfer diye kıçını yırttığı yerde,bırak yedeği 11 deki eksik mevkilere bile oyuncu almayan kişilerin,artık yedeğine-yedeğine bile koitadan daha iyisini bulup getireceklerine inanmak..polyanna ölmedi içimizde yaşıyor
                            Hocam bu saydığın hiç bir ismi ben kadroda tutmam. Tutmak istemediğim için de son sözleşme vurgununu yapmak için yıkılacak boş mezar arayan Koita'yı da kadroya katmam. Bu ligte alınacak yabancı oyuncu sayısı 2 ya da 3. Gerisi çöp. Bu tarz isimlere yüzbinlerce hatta milyonlarca euro bağlayacaklarına sadece Trabzon'dan ibaret olmayan Trabzonspor için memleketin uzak köşelerinde yatılı futbol akademileri açsınlar. En azından Trabzonspor'un geleceğine umutla bakmamız için bir sebebimiz olur.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Neden çöpe atılan para?her iki ayağını iyi kullanabiliyor,senin forvetinin 23 maçta(5) attığı gol sayısına nerdeyse 11 maçta(4) ulaşmış.D sağ kanat,sol kanat,forvet oynayabiliyor,skorer de bir oyuncu...daha iyisini al tabi ki,ancak yedekte gol katkısı yapabilecek bir koitanın olması neden o kadar kötü olsun ki?senin için söylemiyorum,genel için söylüyorum,thiam beklentinin altında kaldı diye mi?koitanın da öyle olacağının bir garantisi var mı?yada onun yerine alacağın oyuncunun çok iyi oynayacağının bir garantisi var mı?kaldı ki gömülen thiam daha az oynamasına rağmen senin forvetinden daha fazla gol katkısı yapmış.D ama ne hikmetse thiam gömülüyo senin forvetin övülüyor.Dd bir futbolcu buradaki genel tarafından övülüyorsa bence alınmamalı,yerin dibine sokuluyorsa direk alıp gelsinler demek ki o futbolcuda iş var
                              Valla Koita yedek diye alınır ama bakarsınız ki As forvette daha çok tutmuş, bu işler cidden belli olmuyor...

............... Erce(Arda)...........
                              .. X............... Edgar............. Hugo............. X
                              (Serkan). (Hüseyin) ..... (Huseini)... (Faruk, Abdurrahim)
                              .......................... Berat(X)................................
                              ............Parmak(Flavio,Trondsen)............... .
                              X(Abduş, Sarı)..... Baka(Yunus)........ Waka (X)
                              ......................... X(X)....................................
                              Öngörüm şu ki Uğurcan, Djaniny ve Eku satılcak.....
                              As Transferler ağ bek, sol bek, Sağ açık, Forvet
                              Yedek Transferler :Ön libero, Sol Açık, Forvet..... Yani toplamda 4 asıl 3 yedek olmak üzere 7 adama ihtiyaç var.....

Gel gelelim önerilere.... Sağ bek ve sol beke ben disiplinli olan kuzey ülkelerine yöenlmemimiz gerektiğini düşünüyorum.... Önerilirim
                              Sağ bek :Emil Krafth... Takımında yedek oynuyor, piyasa değeri 4,sanırım 3 bandında biter
                              Sol Bek :Casper Höjer... O da 3 bandında biter....
                              Sağ açık :Herkesin malumu Visca 5'e biter diye düşünüyorum.....
                              Forvet :Bence asıl forvet kiralanır 1-2 milyon bandında....
                              Yedek :Ön libero :Bence buraya genç Berat ile rakabet edecek biri kiralanır.... 1 milyon...
                              Yedek sol açık :Halil Akbunar 1.5+Diabate ile biter bence...
                              Yedek Forvet :Koita ile anlaşıldığına eminim ama ispatlayamam ...

Gel gellelim maliyetlerle :3 oyuncu satışı minimum 30 milyon euro bekliyorum.....
                              Giderler :EMİL 3,Casper 3,Visca 5,Forvet 2,Ön libero 1,Halil 1.5....yaklaşık 15-16 milyon euro kar ile kapatarak bayağı sağlam bir takım kurabilceğimizi düşünüyorum...
                              En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 24.03.2021, 11:51. Sebep: flood

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam bu saydığın hiç bir ismi ben kadroda tutmam. Tutmak istemediğim için de son sözleşme vurgununu yapmak için yıkılacak boş mezar arayan Koita'yı da kadroya katmam. Bu ligte alınacak yabancı oyuncu sayısı 2 ya da 3. Gerisi çöp. Bu tarz isimlere yüzbinlerce hatta milyonlarca euro bağlayacaklarına sadece Trabzon'dan ibaret olmayan Trabzonspor için memleketin uzak köşelerinde yatılı futbol akademileri açsınlar. En azından Trabzonspor'un geleceğine umutla bakmamız için bir sebebimiz olur.
                                ,

Kardeşim sen bu kulubu Bayern Münich falan sandın galiba. Djanini ekuban gibi adamları oynatmak da Ysuuf gibi adamları kenarda oturtmak da TS gibi kulupler için zorunluluktur. Yani bu mali durumda sahada Lewandowski yedekde Halland falan mı bekliyorsunuz? TS hiçbirzaman böyle bir kulup olmadı. Kendi değerlerini kendisi üretti. Şota Tekke gökdeniz gibi son zamanlarda da waka sörlot ekuban gibi. Hatta yedekte de Yusuf gibi adamlar durmalı ki hem ucuz hem gelecek vaad eden hem de katkı sağlayabilecek. Evet zaman zaman yetersiz de kaldıkları doğrudur. Ancak TS sezona net, pahalı ve boyunu aşan kadrolarla başlarsa da başka sorunlarla uğraşmak durumunda kalır. USTA dönemindeki gibi.

Yani Koita TS için iyi bir yedek olacaktır. Bence katkı da sağlayacaktır. Ama tüm bir sezonu Djaininiye yapılan gibi ona ihale edersek kaldıramaz. Onun önünde olacak daha kaliteli bir santrafor da şart. Birinci forveti koita olan takım ancak orta sıralarda takılır fazlası olmaz. Oyuncuya verilecek rol burada önemli olan nokta.
                                bize heryer TrabzonSpor

Yorum

Çalışıyor...
                                X