Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Takır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sol bek Marlon olunca fazla geriye gelmek zorunda kaldığını düşünüyorum.
    Marlonun defansı Novaktan iyidir, ayrıca rekabet edeceği biri her zaman iyidir. Bir sezon gitmez her türlü.
    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ulke her alanda civitti artik cildirdi
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• sağ ol hocam. çok iyi profil... tam bir kaptan profili gerçekte de hala bu kadar iyiyse istanbullulara geçmiş olsun. yaşlı falan muhabbeti geçiyor ama premier lige gelmeyecek sonuçta bu adam. belli bir standartın üstündeki oyuncular bu ligi domine ediyor. sistemimize uygun olup olmadığı tartışılır ama yaş konusunun ben çok önemli olmadığını düşünüyorum. hocanın kararına güveniyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Yorum

• Bero Hamsik'e şehir hakkında bilgiler veriyormuş.

Yorum

• Hamsik yada onun gibi bir adam gelecek ki berat avrupa gorsun potansiyeli ortaya ciksin
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Sörloth'un menajerini niye ikna ediyoruz. Getirdiği kazmalardan cukkaladığı para yetmedi mi bizimle arasını iyi tutması için.

Sörloth ok diyorsa gerisi teferruattır.
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bero Hamsik'e şehir hakkında bilgiler veriyormuş.
                bero: trabzon güzel şehir abe
                kucka: gitme hamsik
                durica: ben bilmem valla
                hubocan: iyi para veriyollar

Yorum

• Hamsik Twitter'da 1.sırada
                  ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Sörloth gelirim dediyse iş biter. Oralar profesyonelce yönetilen kulüpler. Gelecekler gidecekler çoktan belirlenmiştir. Hoca moca beklemezler. Zaten Sörloth orada sıradan futbolcu, takımın yıldızı falan da değil.

Yorum

• Sörloth olursa müthiş olur ya, bu saatten sonra gelmezse çok büyük hayal kırılıklığı olur
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Sorloth gelir gelmez bilmiyorum da Krampon Sports diye bir oluşumun diyeceklerine inanacak değiliz

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Marlonun defansı Novaktan iyidir, ayrıca rekabet edeceği biri her zaman iyidir. Bir sezon gitmez her türlü.
                          Kesinlikle öyle. Üstelik yine 50 yakın maç oynayacağız.
                          Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• İlk olarak sakosako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sağ ol hocam. çok iyi profil... tam bir kaptan profili gerçekte de hala bu kadar iyiyse istanbullulara geçmiş olsun. yaşlı falan muhabbeti geçiyor ama premier lige gelmeyecek sonuçta bu adam. belli bir standartın üstündeki oyuncular bu ligi domine ediyor. sistemimize uygun olup olmadığı tartışılır ama yaş konusunun ben çok önemli olmadığını düşünüyorum. hocanın kararına güveniyorum hakkımızda hayırlısı olsun
                            Son zamanlarda izlemedim ama Sosa'nın 18/19 temposu kadar tempo yapabilirse ligi süpürür zaten.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam yaptığımız genç transferlerin yüzde 90 ı boş.50 tane adam alıp 3-4 tanesini tutturarak,her sezon dördüncü olarak bir yere varamayız.Ne istediğimize karar vermek zorundayız.Şuan için sıradan bir anadolu kulübünden hiçbir farkımız yok.Başarılı falan değiliz.Borç azalıyor diyoruz ama başarı yok.Anadolu takımlarının da borcu yok ama adamların hiçbir başarısı yok.
                              Yazdigim mesajda "genç" kelimesi 1 kere bile gecmiyor. Lutfen dogru okuyun.

Dogru transferden bahsediyorum. Ornek verecek olursak, Nwakaeme, Ekuban, Novak, Erce, Edgar, Vitor Hugo, Bakasetas, Berat, Djaniny... Bu oyuncular geldikleri zaman 22-29 yas araliginda idiler. Yani, ilk 11'de oynayabilecek kadar tecrubeli; ayni zamanda da bonservis kazandiracak kadar da gencler. Benim sahsi gorusum, elimizdeki para ile 22-29 yas araliginda en az 3 sene direkt ilk 11 katkisi verebilecek oyunculara yatirim yapilmasi gerektigidir.
                              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Sorloth gelmez beyler
                                Adamin menejeri Türkiyeye gelmeyecegini acikladi
                                Leipzigin menejeri, Türkiyeye kiralamayi düsünmediklerinide acikladi

Niye tekrar tekrar yazilir anlamiyorum

Sorloth gelmeyecek beyler
                                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

Çalışıyor...
                                X